Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bayıldı bayıldı :)) evet sen beğenmiştin kaçırmadım çok zor karar verdim ama çok şıktı değil mi?

tabii canım binlerce kere şükür halimize. er ya da geç bulacağım bebeğimi :))) allah dermansız dert vermesin yeter ki.

amin çiğdemciiğimm aminnnnn

ohh iyi günlerde güzel takılarını assın inşallahhh yenide mutlu yaşlar dilerimm...biraz uzanayım cnm görüşürüz sonra:92:

evet canım gelemedimm ama sizi çook özldem sanki aylardır görüşmüyoz..
bugün çok yorgunum o kadar çok alışveriş yaptım kii pestilim çıktı....arada da sinema yaptıkk

çook öptüm

bende seni çok özledimmm kuşummmmmmmm
gözüm seni aradıı..
çiğdemcikte gelmedi yanlız kaldımm

ohh süper yapmışsın canım keyfini çıkarın

canımmmm ugramışsınnn

çok sevindim herşeyin güzel çıkmasınaa...
en kısa zamanda emeğinin karşılığını alırsın inş...

Son düzenleme:
günaydın canımmm hepinize iyi pazarlarrrrrr nasılsınz kızlar çok başağrım avar ama gebelik riski olduğu için ilaçalamıyoum minosetmi içiliyordu bilginiz varmı

günaydınn canım hoşgeldinn...
geçmiş olsunnn benimde 2 gündür ara ara baş agrım oldu...
evet canım minoset yada parol içebilirsinn...
ama minoset daha etkili hiç bir zararıda yok gebeliğee...

naber edoşumm olur canım yapalımmm çok baş ağrım var hiç iyi değilim ilaçta alamıyorum(( sen nasılsın kusmalar devammı

bugün kusmam olmadı allaha şükür ama mide bulantım devam ediyor...
umursamaya bulandıkça su içmeye çalısıyorumm...

sende minoset al canım biraz hafifler en azındann...

günaydınn canım hoşgeldinn...
geçmiş olsunnn benimde 2 gündür ara ara baş agrım oldu...
evet canım minoset yada parol içebilirsinn...
ama minoset daha etkili hiç bir zararıda yok gebeliğee...

gözümü açamıyorum kuşum bildiğin gibi değil tansiyonumda düştü çok 9 a 5 ti sabah bakayım varsa hemen içeyim sen iyisin demi canım

gözümü açamıyorum kuşum bildiğin gibi değil tansiyonumda düştü çok 9 a 5 ti sabah bakayım varsa hemen içeyim sen iyisin demi canım

ben iyiyim canım kasık agrım var battaniye altında oturuyorum kendimi sıcak tutuyorumm...
adet günü yaklaştıkca kasık agrısı mahvediyor beni...

canım misonet plusu önermiyorlarr...
sadece minoset kullanabiliyorsunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…