evet canım çok şükürki en azından doğal yolla kalabiliyoruz buda bir nimet sağlıklı olsunlardaa er yada geç bekliycez yavruşları:)) tamam konuşucam hatta sizleri anlatıcam canım
bu arada hediyesi beğendimi ben çok beğenmiştim:)
bayıldı bayıldı :)) evet sen beğenmiştin kaçırmadımçok zor karar verdim ama çok şıktı değil mi?
tabii canım binlerce kere şükür halimize. er ya da geç bulacağım bebeğimi :))) allah dermansız dert vermesin yeter ki.
amin çiğdemciiğimm aminnnnn
ohh iyi günlerde güzel takılarını assın inşallahhh yenide mutlu yaşlar dilerimm...biraz uzanayım cnm görüşürüz sonra:92:
amin canım inşallah :)
uzan da minişinle konuş biraz, öptüm çok, iyi geceler.
evet canım gelemedimm ama sizi çook özldem sanki aylardır görüşmüyoz..
bugün çok yorgunum o kadar çok alışveriş yaptım kii pestilim çıktı....arada da sinema yaptıkk
çook öptüm
olur canım istersen aynı gün yaparız sen nasıl istersen 13ündede yapabilirim 14ü sabahıda nasıl yapsak
bugün doktordaydım, yumurta takibi için. 12. gün için oldukça iyi olduğumu söyledi, pazartesi yeniden bakacak :)
bi uğrayayım dedim şekerler, herkes iyi mi
tuğbacım geçmişi okuyabiliyor musun bilmiyorum ama doktorun en başta, yumurtlama ile regl olma birebir ilişkili demişti ya sana, o konuda benim doktorum bambaşka bişey söyledi. hiç yumurtlamadığımız zaman bile regl olabiliyoruz yani. o yüzden yumurta takibi yaptırmanda fayda var.
sevgiler herkese :)
günaydın arkadaşlar....iyi pazarlarr
eger hastalanmazsam 14 ü sabahında yapalım canımmm...
günaydın canımmm hepinize iyi pazarlarrrrrr nasılsınz kızlar çok başağrım avar ama gebelik riski olduğu için ilaçalamıyoum minosetmi içiliyordu bilginiz varmı
naber edoşumm olur canım yapalımmm çok baş ağrım var hiç iyi değilim ilaçta alamıyorum(( sen nasılsın kusmalar devammı
günaydınn canım hoşgeldinn...
geçmiş olsunnn benimde 2 gündür ara ara baş agrım oldu...
evet canım minoset yada parol içebilirsinn...
ama minoset daha etkili hiç bir zararıda yok gebeliğee...
gözümü açamıyorum kuşum bildiğin gibi değil tansiyonumda düştü çok 9 a 5 ti sabah bakayım varsa hemen içeyim sen iyisin demi canım
evde minoset plus var bişi olurmu acaba
gr ları farklı mı ??
dur netten bakalımm ne farkı var ona göre iç canımm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?