kızlar ben eve gidiyorum. sizleri kocaman öpüyorum. görüşmek üzere.
görüsürüz canımm...
sekerler bana da müsaade öpüyorummm kocamann pazartesi görüsürüz
hmm dr bu konuda farklı yaklaşıyor demek..
sizce ben 10 gün sonra fitili kullanmaya başlasam geç kalmış olurmuyum ne dersiniz..
bugün sultancık gelmedi eşi evde heraldeee
ayyy süper olur sende ayın 14 ünde mi yapacaksın??
süper bir süpriz olur gercektenn...
o zaman bende bu sefer hassas olandan alıp deneyeyimm...
slm kızlarrrrr nasılsınız
selam betüş, bi ben varım sanırım
ben de çıkmak üzereyim, kayınvalidemdeyim de.
sen nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın
bugün doktordaydım, yumurta takibi için. 12. gün için oldukça iyi olduğumu söyledi, pazartesi yeniden bakacak :)
bi uğrayayım dedim şekerler, herkes iyi mi
tuğbacım geçmişi okuyabiliyor musun bilmiyorum ama doktorun en başta, yumurtlama ile regl olma birebir ilişkili demişti ya sana, o konuda benim doktorum bambaşka bişey söyledi. hiç yumurtlamadığımız zaman bile regl olabiliyoruz yani. o yüzden yumurta takibi yaptırmanda fayda var.
sevgiler herkese :)
selam canım çok sevindim yumurtacıklar iyi demekk bu güzel haberr klomen kullandınmı sen bu ay
yok ben hiçbişey kullanmıyorum güldencim :)
bu benim ikinci başarısız gebeliğim. 18 ay geçti ilk kontrollerimin üzerinden, onları tekrarlıyorum.
şimdi yumurta takibi, 21. gün de hormon testlerim yapılacak.
bişeye ihtiyacım var mı ilaç desteği olarak, bu kontrollerden sonra belli olacak :)
hoşgeldin bu arada, bazen biraz geç yazabilirim kusura bakmazsın, kayınvalidemdeyim de :)
üzgünüm canım 2.kez yaşadığını bilmiyordum ama herşeyin sağlıklısı ve hayırlısı umarım herşey yolunda giderrr dualarım hepimiz için bugun benimde çok ağrım var kasıklarım dolu gibi tarih olarak tam implantasyondayım ama şartlanmak istemiyorumkayınvalidene sevgiler buarada
üzgün olma, atlattım ben :)
dış gebeliğimin üzerinden 10 ay geçti, bu ayki de biyokimyasal gebelikti işte. sağlık olsun da en azından gebe kalabildiğimi biliyorum, bu da bişeydirbirgün bebişim de olacak inşallah.
şartlanma, başka şeylerle ilgilen, bebeğin seninle, onunla konuş, iyi gelecektir eminim :)
iletirim canım, çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?