evet canım ileri derece fıtık felçten döndüm çok kötüydümm neyse bu halime şükür
kızlar ben çıkmak zorundayım istanbuldan misafirimiz var hepinizi çok öpüyorumm
edoşum bizde yemek yiyeceğiz..
öpüyorum çok seni görüşürüz..
merhabalar sekerler:) bürodayım kızlara bi bakayım dedim ama kimsecikler yokneyse pazartesi görüsürüz artık. hepinizi kocamaaaan öpüyorummmmm
hoşgeldinnn canımmm
bakayım tekrar dedim gelmissiniz edos ve denizcim:) esim disarda ben de büroda bekcilik yapıyorum canım:)
evett burdaydım zaten yazdıgını görünce geldim şekerr...
denizle aynı görevi üstlenmişsin canımm...
hoşbulduk edoşum.
evet bende şu an bekçilik yapıyorum. tam eve gidecektim bi yarım saat beklesene biz bi yere gidip gelcez dedi. dedim ben çıraklıktan istifa ettim, ama dedi şuan benim çırakla gitmem lazım yarım saatçik duruversen ne olur dedi. bebişin halısı da alınmışken tamam dedim artık bende. o benim istediklerimi yapıyor bende ona yardımcı olayım dedim.
buradayım canım eşim kendine bi çırak buldu beni azad ettibizim bebişin halısı gelmiş gittik onu aldık. gelirken tül baktık karar veremedik. pazartesi de odası kurulacak inşallah. zaman daraldı artık iyice bunalıyorum yapılacak işleri düşündükçe. ben çok tez canlıyım herşey hemen hazır olsun öyle beklensin istiyorum.
bakayım tekrar dedim gelmissiniz edos ve denizcim:) esim disarda ben de büroda bekcilik yapıyorum canım:)
evett burdaydım zaten yazdıgını görünce geldim şekerr...
denizle aynı görevi üstlenmişsin canımm...
evet tatlım öyle oldu:)) ahan da geldi benim kociş:) hemen islere koyuldu ben de etrafı toparlıyorum dosyaları düzenliyorm oturduğum yerden:) tam hamile moduna girdim artık cok yavas hareket ediyorum:))
evet tatlım öyle oldu:)) ahan da geldi benim kociş:) hemen islere koyuldu ben de etrafı toparlıyorum dosyaları düzenliyorm oturduğum yerden:) tam hamile moduna girdim artık cok yavas hareket ediyorum:))
kolay gelsin canımm:) ben de bitirdim cok sükür tüm hazırlıkları sadece bebisin gelmesi kaldı:) nst yi konusmussun dün sevgiyle. ben de haftada bir bağlancam sevgi gibi. bende de iki üç sancı cıktı 20 dakikada. su an icin korkulacak bi sey yok ama yine de son haftalarda hem bebisin kalp atıslarının takibi hem de annenin sancıları sıklasmıs mı doğum yaklasmıs mı onun tespiti acısından gerekli nst. bi de biliyosun iki hafta önce zayıftı benim bebis o yüzden de sıkı bi takip gerekiyodu ama cok sükür son iki haftada 700 gr civarı aldı da rahatladı icimiz:) kendi doktoruna güven ama onun acıklamaları da sanki hastasının kapılmasından korkuyormus gibi bi izlenim bıraktı ben de:) hepsi aynı kadın doğumcuların o yüzden tam da güvenmemek lazım aslında:)
iyi teyzesi cok sükür:) masallahı var cok enerjik:))ben yavasladıkca o hareketleniyo:))))en iyisini yapıyorsun canımmm...
çok yavas ve dinlene dinlene yap herşeyini...
son ay daha dikkatli davranmak lazımm...
minik nehir nasıl bu arada??
iyi teyzesi cok sükür:) masallahı var cok enerjik:))ben yavasladıkca o hareketleniyo:))))
sende haberler nasıl? calısmalar ne alemde ne zamandır soramadım hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?