Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım ileri derece fıtık felçten döndüm çok kötüydümm neyse bu halime şükür

kızlar ben çıkmak zorundayım istanbuldan misafirimiz var hepinizi çok öpüyorumm

çok geçmiş olsun canımmm...

tamam canımm..görüşürüz..çok öptümm...

merhabalar sekerler:) bürodayım kızlara bi bakayım dedim ama kimsecikler yok neyse pazartesi görüsürüz artık. hepinizi kocamaaaan öpüyorummmmm

merhabalar sekerler:) bürodayım kızlara bi bakayım dedim ama kimsecikler yok neyse pazartesi görüsürüz artık. hepinizi kocamaaaan öpüyorummmmm

ben burdayım canım hoşgeldinnn...
büroya gitmişsin tatlım hayrola yardım etmeye mi başladın tekrar??

bakayım tekrar dedim gelmissiniz edos ve denizcim:) esim disarda ben de büroda bekcilik yapıyorum canım:)

denizcim doğurdun sanmıstık biz de nerelerdesin sen:)) geçmiş olsun bu arada anneannenin durumu iyiymiş sevindim canım..

buradayım canım eşim kendine bi çırak buldu beni azad etti bizim bebişin halısı gelmiş gittik onu aldık. gelirken tül baktık karar veremedik. pazartesi de odası kurulacak inşallah. zaman daraldı artık iyice bunalıyorum yapılacak işleri düşündükçe. ben çok tez canlıyım herşey hemen hazır olsun öyle beklensin istiyorum.

evet bende şu an bekçilik yapıyorum. tam eve gidecektim bi yarım saat beklesene biz bi yere gidip gelcez dedi. dedim ben çıraklıktan istifa ettim, ama dedi şuan benim çırakla gitmem lazım yarım saatçik duruversen ne olur dedi. bebişin halısı da alınmışken tamam dedim artık bende. o benim istediklerimi yapıyor bende ona yardımcı olayım dedim.

ne güzel anlaşmışsınız öyleee

kolay gelsin canımm:) ben de bitirdim cok sükür tüm hazırlıkları sadece bebisin gelmesi kaldı:) nst yi konusmussun dün sevgiyle. ben de haftada bir bağlancam sevgi gibi. bende de iki üç sancı cıktı 20 dakikada. su an icin korkulacak bi sey yok ama yine de son haftalarda hem bebisin kalp atıslarının takibi hem de annenin sancıları sıklasmıs mı doğum yaklasmıs mı onun tespiti acısından gerekli nst. bi de biliyosun iki hafta önce zayıftı benim bebis o yüzden de sıkı bi takip gerekiyodu ama cok sükür son iki haftada 700 gr civarı aldı da rahatladı icimiz:) kendi doktoruna güven ama onun acıklamaları da sanki hastasının kapılmasından korkuyormus gibi bi izlenim bıraktı ben de:) hepsi aynı kadın doğumcuların o yüzden tam da güvenmemek lazım aslında:)

evet tatlım öyle oldu:)) ahan da geldi benim kociş:) hemen islere koyuldu ben de etrafı toparlıyorum dosyaları düzenliyorm oturduğum yerden:) tam hamile moduna girdim artık cok yavas hareket ediyorum:))

en iyisini yapıyorsun canımmm...
çok yavas ve dinlene dinlene yap herşeyini...
son ay daha dikkatli davranmak lazımm...

minik nehir nasıl bu arada??

önce bende baya bi tedirgindim de mart annelerinden de baya girmeyen olmuş. dr.ları ne gerek var ki ortada bi sorun yokken girmeye felan demiş onlar rahatlattı baya. zaten her kontrolde ayrıntılı dedikleri sistemle bakıyor en az 30 dak- 45 dak arası sürüyor. tek bir kere ayrıntılı bakmadı yani. onda da görünür en ufak bi problem olsa diyor. birde gerçekten yani artık iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum ama ben karnımdaki şişliği görmesem hamile değilim sancam kendimi hiç en ufak bi kasılma sancı hiçbişi yok. ama ben onun hastanesinde yapmıcam allah kısmet ederse devlet hastanesinde özel oda tutucaz orda yapıcam bakalım. dr. d biliyor. zaten kendisi de normal doğum için devlet hast. iyi olduğunu söylüyor.

sevgi haftada bir bağlanmıcakmış canım 1 ay sonraymış bir dahaki kontrolü.

en iyisini yapıyorsun canımmm...
çok yavas ve dinlene dinlene yap herşeyini...
son ay daha dikkatli davranmak lazımm...

minik nehir nasıl bu arada??
iyi teyzesi cok sükür:) masallahı var cok enerjik:))ben yavasladıkca o hareketleniyo:))))
sende haberler nasıl? calısmalar ne alemde ne zamandır soramadım hiç..

iyi teyzesi cok sükür:) masallahı var cok enerjik:))ben yavasladıkca o hareketleniyo:))))
sende haberler nasıl? calısmalar ne alemde ne zamandır soramadım hiç..

ayyyy maşallah prensese

valla canım ben bu yumurtlama gününde eşim yoktu ama yumurta çatladıktan 1 gün gecmeden tek ilişki oldu tutar mı bilemiyorumm...
bazı belirtiler var ama psikolojik olabilir diye umursamıyorumm..
bakalım artık hayırlısı olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…