Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dün akşam yoktun canım gerçi kimse yoktu bir ara kayınvalidesinden çiğdem girdi çıktı biraz konuştuk geç saate kadar baktım girmediniz

dün akşam yoktun canım gerçi kimse yoktu bir ara kayınvalidesinden çiğdem girdi çıktı biraz konuştuk geç saate kadar baktım girmediniz

canım ben 4-5 gündür akşam 7 olmadan uyuyakalıyorumm...
hiç böyle erken yatmazdımm...
ne güzel kızlarla gece 12 ye kadar sohbet ederdik..

senin devam eden belirtilerin var mı canımmm??

aslında dün biraz tereddüte düştüm canım tarihe göre dün tam implantasyon günümdü ve çok hafiffff ama çok az kan bulaştı benim ilk gebeliğimdede implantasyon kanamam gelmişti hatta annem sen hamile olamazsın arada kanama geldi demişti dünkü öyle bişi değildi tam çok eblli belirsizdi ama kasık ağrım devam şişliğim var birde gazım

yerleşme kanaması falan olabilir mi acaba canımm??

evet canım özür dilerim ağzım terimlere alışık yerleşme kanaması evet ilkindede yaşadım ben sen yaşamışmıydın

yok canım ben yaşamamıştımm...
ama benim 7. haftadan sonra düşük tehlikem oldugu için lekelenmelerim başladı ve hiç kesilmedi..

yok canım ben yaşamamıştımm...
ama benim 7. haftadan sonra düşük tehlikem oldugu için lekelenmelerim başladı ve hiç kesilmedi..

benim hiç lekelenmem olmadı hamilelikte zaten çok sağlıklı gitti için çok şaşırdım dr kalbi durmuş deyince şok oldum mide bulantım bile olmadı 10 hafta boyunca ama annem hep der her hamileliği kadının farklı olurmuş

evet her kadının farklı olurmuş ve 1. gebelikle olan şeyleri bazen 2. gebelikte olmayabilir farklı şeyler yaşanabilirmiş...
mesela benim ilk gebeliğimde lavabodan çıkamıyordum kusmaktann...
bel kasık agrısından oturamıyordumm...ama gögüslerimde hiç bir agrı yoktuu..
sadece büyüdümüşlerdi o kadar...

ya genelde göğüsten belli olur derler ama benimde öyleydi hiç ağrı sızı yoktu valla sadeceşiddetli kasık ağrım vardı birde hiç unutmuyorum annemle migros girmiştik orda bayıldım eve geldim tansiyonum 5e falan düşmüştü başkada bişi olmadı valla:)

evet benimde çok düşüyordu ama dr buna birşey demedi çünkü benim normalde hep tansiyonum 8 e 5 çıkar...
ama en sonki randevumda tansiyonum çok yükselmişti ve kanamam vardır...

ama hala 11. haftada bile gögüslerimde pek bir problem yoktu...
ama şiddetli agrılarım hiç kesilmedi...

benim yapılan testlerim normal bir hamileye göre çok iyi durumda demişti dr umm...
senin nasıl çıkmıştı??

valla canım özel bir tüp bebek merkezindeydi benim konrtollerim oldu dr çok titizdi canım özellikle tokzoplazmaya önem vermişti diğer değelerimde iyidi şükür ek hormon almadım hiç

valla canım özel bir tüp bebek merkezindeydi benim konrtollerim oldu dr çok titizdi canım özellikle tokzoplazmaya önem vermişti diğer değelerimde iyidi şükür ek hormon almadım hiç

ne güzelll benim gibi için rahatmışş..

bakalımm 2. de nasıl olacak??
inş herşey yolunda gider hayırlısıylaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…