hadi bakalım hayırlısı inşallahçok sevindim canım gelmene ben iyiyim bugün adet olmadım daha
olsamda olmasamda:118:bu şekilde olacağım
içim kıpır kıpır nedense
Günaydın kuzucum bende seni merak ediyordum,ateşin düşmüş çok şükür sevindim..günaydın handancım
dayak yemiş gibi tüm vücudum ağrıyor, ateşin bıraktığı etki, berbat bişey
tavuk haşlıyorum şimdi düdüklüde, çorbamı içip çıkacağım kuzuum, hazır olunca.
nasılsın bugün?
günaydın kızlarr.evde olmadığım için nete giremiyorummm haberiniz olsun ben iyiyim.
hergün doktora gidip iğne oluyrmm.iğnelerim bitti doktor tekrar yazdı sadece 1 tane yumurtam oluşmuş o kadar iğneye.prşmb yine doktor kontrolum var.duanıza ihtiyacımm var.1yumurta işe yararmı.200+200 400ytl gitti sadece iğneyee.inşş şifasını görürüm
Günaydın şekerler bugünkü açılışta benden olsun
günaydınlar ben geldim nasılsınız şekerler?
çiğdemciğim geçmiş olsun canım inşallah bugün biraz iyisindir canım
maonyaaa güzel düşün güzel şeyler olsun canım
handacığım günüydın canım nasılsın erkencisin bugün seni ilk kez erken gördüm cnm
hepinize günaydın kızlar güzel birgün diliyorum
rica ederim çiğdemciğim bencede git doktora ilaç almadan geçmiyor çünkü
inşallah biran önce düzelirsin canım afiyet olsun bu arada.
Günaydın kuzucum bende seni merak ediyordum,ateşin düşmüş çok şükür sevindim..
Oh yarasın,bol limon ve kararbiberde koy..
Aman sıkı sıkı giyin kuzum kafanı yüzünü kapat iyice,içinede kulotlu çorap giy mutlaka..
tamam onları da koyayım
çok sağol handancım, valla gece nasıl uydum bilmiyorum ama doktora gitmeden olmayacak sanırım, aile hekimimi buldum şimdi internetten, sağlık ocağına gideceğim bakalım, en kolayı o olacak gibi
aa kuşumun ismi çıktı aşağıda,kursa gitmiyomusun bugün
tabi git doktora canım muayeneni ol,başındayken önlem al..Sonra düzgün tedavi edilmezse başka hastalıklara davetiye çıkarıyor..Yakınındadır mutlaka sağlık ocağı kolay olur tabi.
aa kuşumun ismi çıktı aşağıda,kursa gitmiyomusun bugün
aaaaaaaa doğru yaaa unutmuşum ben onukuş tatilde değil mi?
kuş tatilde değil mi?
hehe kuş tatilde
nasılsın kuzum dün rahatsızmışsın..
QUOTE]
günaydın kuşum nerelerdesin sen dicem..geçmişi okudum şimdi...:))
bugün kursum yok tatildeyiz yaa:)
dün giremedim kızlar dün arkadaşım geldi kahvaltıya akşam 4 buçukda gitti ..
hemen yemek hazırlayım diyene kadar eşim geldi ..
ondan sonra da giremedim...
aaaaaaaa doğru yaaa unutmuşum ben onuofff ne yapıcam yaa bu hafıza problemimi :78:
ben ve buğlem çok iyiyiz kızlar bi sorunumuz yok şükür.Kardeşimin eşide yatıyor hala hastanede sancı ilacı veriyorlar ama hala bi sancısı yok beklemedeyiz yani bu arada hastanede yatan 10 hastanın 5inde aynı sorun var hepsinin bebeklerinin kafatasından beyin sinirleri dışarı çıkmış durumda ve hepsinide alacaklar Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah kızlar illaki bebeğimiz olsun demeyin hayırlı ve sağlıklı bir bebeğimiz olsun diye isteyin
kuşum bende de çok var int.araştırmalarıma göre
havuç suyu birebirmiş...
ibrahım saraçoğlunn sitesinde okudum..
alzheimer hastalığında bile etki etmiş..
Günaydın canımcım hoşgeldin, hayırdır hastalandınmı yoksa?herkese günyadın kızlarrr iyi bir gün diliyorummm benim için hernekadar mutlu başlamasada(((
aaaaaaaa doğru yaaa unutmuşum ben onuofff ne yapıcam yaa bu hafıza problemimi :78:
hehe kuş tatilde
nasılsın kuzum dün rahatsızmışsın..
herkese günyadın kızlarrr iyi bir gün diliyorummm benim için hernekadar mutlu başlamasada(((
ben ve buğlem çok iyiyiz kızlar bi sorunumuz yok şükür.Kardeşimin eşide yatıyor hala hastanede sancı ilacı veriyorlar ama hala bi sancısı yok beklemedeyiz yani bu arada hastanede yatan 10 hastanın 5inde aynı sorun var hepsinin bebeklerinin kafatasından beyin sinirleri dışarı çıkmış durumda ve hepsinide alacaklar Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah kızlar illaki bebeğimiz olsun demeyin hayırlı ve sağlıklı bir bebeğimiz olsun diye isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?