Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çok sevindim canım gelmene ben iyiyim bugün adet olmadım daha

olsamda olmasamda:118:bu şekilde olacağım

içim kıpır kıpır nedense
hadi bakalım hayırlısı inşallah
süpersin kübracım hep böyle neşeli mutlu umutlu ol,insanın içinin kıpır kıpır olması harika birşey..
Günaydın kuzucum bende seni merak ediyordum,ateşin düşmüş çok şükür sevindim..
Oh yarasın,bol limon ve kararbiberde koy..
Aman sıkı sıkı giyin kuzum kafanı yüzünü kapat iyice,içinede kulotlu çorap giy mutlaka..

Son düzenleme:

Günaydın şekerler bugünkü açılışta benden olsun

hepinize günaydın kızlar güzel birgün diliyorum

rica ederim çiğdemciğim bencede git doktora ilaç almadan geçmiyor çünkü

inşallah biran önce düzelirsin canım afiyet olsun bu arada.

sağol kübra, teşekkür ederim.

tamam onları da koyayım
çok sağol handancım, valla gece nasıl uydum bilmiyorum ama doktora gitmeden olmayacak sanırım, aile hekimimi buldum şimdi internetten, sağlık ocağına gideceğim bakalım, en kolayı o olacak gibi

hepinize günaydın kızlar güzel birgün diliyorum

günaydın sevgicim, güzel bir gün olsun sana da.
nasılsın? kardeşin ve eşi için de çok geçmiş olsun, dilerim çabuk atlatırlar.

Son düzenleme:

tabi git doktora canım muayeneni ol,başındayken önlem al..Sonra düzgün tedavi edilmezse başka hastalıklara davetiye çıkarıyor..Yakınındadır mutlaka sağlık ocağı kolay olur tabi.

aa kuşumun ismi çıktı aşağıda,kursa gitmiyomusun bugün

kuş tatilde değil mi?

tabi git doktora canım muayeneni ol,başındayken önlem al..Sonra düzgün tedavi edilmezse başka hastalıklara davetiye çıkarıyor..Yakınındadır mutlaka sağlık ocağı kolay olur tabi.

tamam kuzum, teşekkür ederim

aa kuşumun ismi çıktı aşağıda,kursa gitmiyomusun bugün

günaydın kuşum nerelerdesin sen dicem..geçmişi okudum şimdi...:))

bugün kursum yok tatildeyiz yaa:)
dün giremedim kızlar dün arkadaşım geldi kahvaltıya akşam 4 buçukda gitti ..
hemen yemek hazırlayım diyene kadar eşim geldi ..
ondan sonra da giremedim...

günaydın hoşgeldin kuş :)) görüşemedik kaç gündür yaa özledim çok..
evet evet unutmuşum ben tatili..

aaaaaaaa doğru yaaa unutmuşum ben onu offf ne yapıcam yaa bu hafıza problemimi :78:

kuşum bende de çok var int.araştırmalarıma göre
havuç suyu birebirmiş...
ibrahım saraçoğlunn sitesinde okudum..
alzheimer hastalığında bile etki etmiş..

herkese günyadın kızlarrr iyi bir gün diliyorummm benim için hernekadar mutlu başlamasada(((

ben ve buğlem çok iyiyiz kızlar bi sorunumuz yok şükür.Kardeşimin eşide yatıyor hala hastanede sancı ilacı veriyorlar ama hala bi sancısı yok beklemedeyiz yani bu arada hastanede yatan 10 hastanın 5inde aynı sorun var hepsinin bebeklerinin kafatasından beyin sinirleri dışarı çıkmış durumda ve hepsinide alacaklar Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah kızlar illaki bebeğimiz olsun demeyin hayırlı ve sağlıklı bir bebeğimiz olsun diye isteyin

çokkk geçmiş olsun canımmm acısını anlıyor ve paylaşıyorumm dilerim Rabbim birdaha yaşatmazzzz haklısın herşeyin hayırlısıı buğlemciğin iyi olduğuna da çok sevindimmm

kuşum bende de çok var int.araştırmalarıma göre
havuç suyu birebirmiş...
ibrahım saraçoğlunn sitesinde okudum..
alzheimer hastalığında bile etki etmiş..
ayy kuşumm
Ben çok severim havuç suyu,o zaman sıkıp içmeye başlayalım yol yakınken,ileride birbirimizi hatırlamazsak çok fena olur :))
herkese günyadın kızlarrr iyi bir gün diliyorummm benim için hernekadar mutlu başlamasada(((
Günaydın canımcım hoşgeldin, hayırdır hastalandınmı yoksa?

aaaaaaaa doğru yaaa unutmuşum ben onu offf ne yapıcam yaa bu hafıza problemimi :78:

havuç ve balık

hehe kuş tatilde
nasılsın kuzum dün rahatsızmışsın..

hala rahatsızım kuşum, kahvaltımı yapıp sağlık ocağına gideceğim. ateş olmada iyi de, ateş beni öldürdü, dayak yemiş gibiyim :2:

günaydın güldencim hayırdır ne oldu

kesinlikle doğru söylüyorsun sevgicim, allahtan hayırlısını ve sağlıklısını istememiz lazım hep.
kardeşinin bebeği için de, allaha çok şükür ki bugün ilerleyen tıp sayesinde bunları teşhis edebiliyorlar, allah kardeşine, eşine ve tabii ki sizlere sabır versin, dayanma gücü versin. çok zor (

geçmiş olsun canım rabbim acılarını atlatmak için güç versin onlara canım

inşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder rabbim onlara canım

buğlemciğin ve senin iyi olmanıza sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…