Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Hakkında hayırlısı olsun inşallah fazla düşünüp sıkıntı yapmamaya çalış,olumlu düşünmeye çalış kendini hamile olarak düşün hep o mutluluğu yaşa..İnşallah bu sefer bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana..
Benimde 2 aşılamam var negatif,belki yaza doğru tüp deneyebilirim.yada 3.bir aşılama farklı bir klinikte..bilemiyorum şu an beklemedeyim zaten hiç kafaya takmıyorumda inan artık umurumda bile değil, erdim diyebiliriz
merhabalar kızlar nasılsınız?? ben iyiyim..sürekli yaıtoyurm kasıklarım cok kötü bizim kız iyice indi asagılara..
selam canım eh az kaldı tabi dikkat et kendine,yakında kavuşuyoruz nehire

ben geldim tekrar handancığım tarif alabilirmiyim kuşum

Buğday Salatası

1-1/2 bardak buğday
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
10 adet kormişon turşu
5 adet taze soğan
2 adet közlenmiş kırmızı biber
1-1/2 limon suyu
1/2 bardak zeytinyağı
15-20 adet taze nane yaprağı (yahut 1 tatlı kaşığı kuru nane)
Tuz, karabiber, kırmızı toz biber

Yapılışı:

Buğdaya 4 bardak su ekleyin ve 40-45 dakika haşlayıp süzün. Yeşillikleri, kırmızı biber ve kornişonları çok ince doğrayın ve buğdaya ekleyin. Baharatları, limon suyunu ve zeytinyağınıda ekleyip bütün malzemeyi karıştırın. Limon ve zeytinyağı oranını damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Pancar Salatası

2 adet haşlanmış kırmızı pancar
2 diş sarımsak
1 kase süzme yoğurt
1 kaşık mayonez
tuz

Hazırlanışı

Haşlanmış pancarların kabukları soyularak rendelenir, tuz,sarımsaklı, mayonezli, yoğurt ilave edilerek iyice karıştırılır servis tabağına alınır.

bizde iyiyiz canım çok şükür..Demek nehir bebiş iyice indi aşağıya o zaman doğum yakındır senin bi kontrole gitseydin belki doktorun bişeyler söylerdi
bugun gidecegim tatlım her pazartesi gidiyorum doktor bıktı benden sanırım iki aydır yeteeeer demiştir artık kesin birazdan da agdaya baslayacagım belki muayene falan eder..annem yardımcı olcak ama yine de zor olacak snaırım cünkü eli ya da ayagı sürekli bikini bölgemde, dısarı dogru bi yumruk cıkıyo:) umarım agda esnasında ben geldim sürpriz deyip elini ayagını dayamaz oraya:))
buglemcik nasıldı cumartesi kontrol varmıs sanırım..kilosu falan nasıl? bizim cılız kızlar annelerinden de zayıf olacaklar bu gidişle:) doktor kız bebeklerde 500 gr yanılma payı var diyo gecen hafta 3kg civarıydı 500gr eksiltsek 2500 gr dogana kadar 400 gr falan alsa da bari 3400 falan olursa ultrasonda, 3 kg dogar:) azcık ele avuca gelecek kadar olsalar yeter:)))

insallah tatlım yaaa zaman gecmiyo sanki hayal bile edemiyorum gelişini..hayırlısıyla görseydik o günüü sen neler yapıyosun?

bende gazeteye ilan vericem diyodum hep

1 aşılamadan sonra tüpe geçtim ...aşılamanın normal ilişkiden bi farkı yok demişti dr un biri bana...sizin 24 ayda yapamadığınızı ben 1 aydamı yapıcam dedi ...zatn b,zde 1 aşılamadan sonra tüpe geçtik ...sen nerde yaptırıosun tedavini?

Hadi bakalım hayırlısı canım,e tabi gideceksin sonuçta son zamanlar sık sık gitmen lazım..
ayy ben hiç kendime yapamam ağda,hele bide hamileyken hepten imkansız :)) kolay gelsin çok..
Bende iyiyim canım bildiğin gibi aynı tas aynı hamam :)))
aslında evet aşılamanın çokta bir etkisi yok..zaten tamamen allahın takdiri,zamanı geldiyse oluveriyor.bende 2 tane denedim yeter diyorum,sırada tüp var onuda denerim bir iki kere olmazsa olmaz artık ne yapalım..ben anka diye bir yerde yaptırdım ama yaza doğru bahçeci umut tüp bebeğe gideceğim..
kızlar be çıkıyorum erkenden gidiyin ki çabucak geleyim öptm

tamam kuşum dikkat et üşütme,görüşürüz öpüyorum çok

eet canım hamileyken cook zor cidden ama daha önce gitmedim hiç kuaföre o yüzden mecbur yapcam..sonra alıstırcam kendimi bi kuaföre gitmeye baslayacagım sıkıldım agdayla ugrasmaktan vallaa.

ben artık iş basına, bu göbekle bi saat sürer işim sanırım 5te de evden cıkıcam arada dus falan derken daha gelemem sanırım sekerler...yarın sabah iyi haberler veririrm size umarım...öpüyorum hepinizi

ben artık iş basına, bu göbekle bi saat sürer işim sanırım 5te de evden cıkıcam arada dus falan derken daha gelemem sanırım sekerler...yarın sabah iyi haberler veririrm size umarım...öpüyorum hepinizi

handancığım çok teşekkür ederim canım çok sağol
rica ederim canım,hafif ve sağlıklı şeyler..

eet canım hamileyken cook zor cidden ama daha önce gitmedim hiç kuaföre o yüzden mecbur yapcam..sonra alıstırcam kendimi bi kuaföre gitmeye baslayacagım sıkıldım agdayla ugrasmaktan vallaa.
evet evde uğraşmak çok zor yapış yapış :))
kolay gelsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
öpüyorum çok..

canım ben burdaki doktora gittim kendi doktorum değildi malum erken doğum riskim var o yüzden her cumartesi nstye bağlanıyorum.Bu haftada bağlandım hiç sancım çıkmadı doktorda görünce sonucun iyi dedi..ultrason bakın kilosunda değişiklik varmı dedim gerek yok onun için hafta içi polikliniğe gel dedi bu bayan doktorlar tam uyuz ya kasıntı şeyler geçen haftaki erkekti ultrasonda bakalım demiştim tabi hemen geçin bakalım demişti..Allahtan kendi doktorumda erkek yoksa doğum sırasında tekmeyi basardım suratına kadın olsaydı
3 kilo doğsalar yeter canım sonradan kilo aldırırız biz onlara ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…