Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaaa kızlar 2 gundur nıye kımsecıkler yok yaaa noldu bızım kızlaraa yarın benım regl gunumm ınşlh regl olmam dua edın bana kızlarr

inşallah regl olmazsında hamiş olursun canımcım

ayyy bacımmm sevgıcım ınşlh yaaa bu ay hamıle olmak ıstıyorum yaa ruyasınıda gordum sabah annemı aradım anlatıyım dıye annem anlatma kızım dedıı..regl sonucum bellı olsun ona gore sızede anlatıcammm

tamam canım anlatma sende kalsın... Inşallah rüyan gerçek olur ve bebişini kucağına alırsın

Selam şekerler nasılsınız?
Eşim evde giremedim o yüzden sabahtan şimdide kaçamak yapıyorum

ne olsun kuşum evi süpürdüm...eşimi bekliyo..:)
akşam yine gitcek 2 günlüğüne:)
sen nasılsın..neler yapıyosun

ne olsun kuşum evi süpürdüm...eşimi bekliyo..:)
akşam yine gitcek 2 günlüğüne:)
sen nasılsın..neler yapıyosun

Twitty mi oldun sen
O zaman akşam görüşürüz kuş benimkide yok :))
Napim işte yemek yaptım pişiyor şu an..Eşim dışarı çıktı gelir şimdi açım diye bende onu bekliyorum :))

Twitty mi oldun sen
O zaman akşam görüşürüz kuş benimkide yok :))
Napim işte yemek yaptım pişiyor şu an..Eşim dışarı çıktı gelir şimdi açım diye bende onu bekliyorum :))

ivetttt :))
sarı kuşş:))
tamm akşam görüşürüz gerçi akşamlarıda
olmuyoz 2 haftadır..
işler kesat bu aralar

ivetttt :))
sarı kuşş:))
tamm akşam görüşürüz gerçi akşamlarıda
olmuyoz 2 haftadır..
işler kesat bu aralar

Çoook çok kesat hem gündüz hem gece :)))

Geldi benimki görüşürüz kuş akşam..

Öpüyorum kızlar hepinizi,kendinize dikkat edin
görüşürüz

merhaba kızlarrrr nasılsınızz? ben iyiyimmm...dün aksam kontrole gittik nehir hanımın kafası legen kemiklerimin arasına yerleşmiş o yüzden kafa ölçüsünü tam alamadık, kafa ölçüsü küçük çıktıgından da kilosunu da ölçülemiyo artık..nst de 3 sancım cıktı doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi..sabaha karsı 4 gbi sancıyla uyandım bi saat falan sürdü agrılar..bakalım hayırlısı artık...

ayyy canım yaaa sağlıkla gelsin inş...
bir avazda doğurmak nasip olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…