hemen öbür tarafa mı geçtiniz
kızlar 37 + 0 olduk bugün buğlemle
selam canım geçmiş olsun,üzme kendini lütfen hayırlısı böyleymiş.Rabbim doğru zamanda nasip eder nasılsa,sen kendin sıkma boş yere..slm kızlarrr benden habersız topikmi actınız kız handaannnobur taraf derkennn aaaaa bu arada regl oldum sabah morelım cok bozukkkk yaaaa yenı reglım:23 mart
kızlar 37 + 0 olduk bugün buğlemle
Selam şekerler nasılsınız?
Birazdan dışarı çıkıcam size bir bakim dedim gitmeden..
Saat 10 da zor uyandım,üzerimde acayip ağırlık var 2 gündür neden anlamadım havadanmı ben içten içe hastamıyım bilmiyorum.
kızlar selam.
içim içime sığmıyor ama buraya gelip 2 satır yazmazsam size haksızlık olur gibi geldi.
eşim halen libyada olduğu için ben hiçbiryere sığmıyorum, sağ salim dönmeden de kendimde olamayacağım sanırım.
bulunduıkları yer emniyetli, şu ana kadar yaşadıkları bir sıkıntı yok, hazırlar, tahliye edilmeyi bekliyorlar.
ama ben bir süre aranızda olamam, handancım beni listeden çıkartır mısın?
kendi adıma farkettim ki, benim en büyük hediyem eşim, bebek için sayı saymayı bırakıyorum, ne zaman isterse o zaman gelsin, ben hazırım. tek dileğim eşim sağ ve salim ve hep yakınımda olsun, yanımda dursun. gerisi kolay olur zaten.
sizi seviyorum, kendinize iyi bakın.
cnm benimmm inşşşş eşineee çabuk zamanda sağ selim kavuşursun.burda sadece çoçuk üzerine sohbet yokki sen ara sırada olsa sohbetimize katıl zaten kimse kalmadıııbizde seni çok seviyoruzzzzzz.
kızlar selam.
içim içime sığmıyor ama buraya gelip 2 satır yazmazsam size haksızlık olur gibi geldi.
eşim halen libyada olduğu için ben hiçbiryere sığmıyorum, sağ salim dönmeden de kendimde olamayacağım sanırım.
bulunduıkları yer emniyetli, şu ana kadar yaşadıkları bir sıkıntı yok, hazırlar, tahliye edilmeyi bekliyorlar.
kendi adıma farkettim ki, benim en büyük hediyem eşim, bebek için sayı saymayı bırakıyorum, ne zaman isterse o zaman gelsin, ben hazırım. tek dileğim eşim sağ ve salim ve hep yakınımda olsun, yanımda dursun. gerisi kolay olur zaten.
neyse ben çıkıyorum, bi süre gelemem.
kimse yok herhalde, görüşürüz.
bilemiyorum sevgicim ama bir tuhaf hissediyorum kendimi,hayır olsun inşallah..biz iyiyiz canım çok şükür sende içten içe hastamıyım falan deme allah korusun o havalardandır mutlaka
Canım arkadaşım benim tüm kalbimle dua ediyorum eşine sağ salim kavuş tez zamanda diye...Sana katılıyorum en önemlisi ikinizin sağlığı mutluluğu beraberliği..Bebek isterse gelir istemezse gelmez..Biz her şekilde mutluyuz nasıl olsa..kızlar selam.
mrhabalar kızlar nasılsınızz?? ben iyiym cok sükür...
kuzucummm sag salim kavusursun esine insallah iyi haberler bekliyoruz senden...dualarımız sizinle...
selam banucum hoşgeldin,iyi olmana sevindim..
Nehir hanım gelmeye hazırlanıyor yavaş yavaş :))
mrhabalar kızlar nasılsınızz?? ben iyiym cok sükür...
kuzucummm sag salim kavusursun esine insallah iyi haberler bekliyoruz senden...dualarımız sizinle...
evet canım herkes panik olmus halde cok komik:) sürekli arıyo arkadaslarım:) ama ben sanki iki hafta falan daha varmıs gibi hissediyorum..bu arada normal dogumdan korkmaya basladım gecen gün video izledim cok korkunctu:) elim telefona gidip geliyo vazgectim ben sezaryen istiyorum diye doktoru arayasım geliyo:))
evet canım herkes panik olmus halde cok komik:) sürekli arıyo arkadaslarım:) ama ben sanki iki hafta falan daha varmıs gibi hissediyorum..bu arada normal dogumdan korkmaya basladım gecen gün video izledim cok korkunctu:) elim telefona gidip geliyo vazgectim ben sezaryen istiyorum diye doktoru arayasım geliyo:))
eh tabi bizde heyecanlanıyoruz sizin için,arkadaşların yakınların kimbilir ne haldedir :))
Bence hiç korkma dünyanın en güzel duygusu olsa gerek..Yaşamadım ama tahmin edebiliyorum..İnşallah hepiniz,bütün hamileler yavrularını normal doğurarak alsınlar kucaklarına.
Asıl sezeryan daha korkutucu...
Allah öyle yaratmıştırki o gücü veriyordur..Hatırlamazsın bile yaşadığın sancıyı.Nehiri kucağına verdikleri an herşey geçer biter.
offf sorma sevgicimmm yaaa neyseee artık napalım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik yıllardır yapılan bi şey o kadar kadın üstesinden gelmiş biz de geliriz herhalde
kızlar ben artık bilgisayar basında duramıyorum hiç o yüzden gelemioyurm kusura bakmayın lütfen dogumdan sonra acısını cıkartırım artık..otururken nefes alamıyorum darlanıyorum bayaa..şimdi de uzanıp biraz kendime gelmem lazım öpüyorum hepinizi
haklısın tatlımm her seyin normal seyrinde gitmesi en güzeli..hakkımızda hayırlısı olsunn onların saglıklı bir şekilde aramıza geldiklerini görelim insallahhh...darısı isteyen herkese...
kendinize iyi bakın kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?