Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
mutlukız|07.03.2011
hperi|16.03.2011
ua27|23.03.2011
nazderin|?.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|38 hafta|Erkek|Efe
babu|38 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|37 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|36 hafta|Erkek|?
ozpar|36 hafta|Erkek|Çağan
betus19|30 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|22 hafta|Kız|Azra
n_a_z|17 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|8 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010

hemen öbür tarafa mı geçtiniz

kızlar 37 + 0 olduk bugün buğlemle
maşallah size,az kaldı annesi kızına kavuşmaya,sağlıkla al kucağına inşallah bir avazda..
Zaman ne çabuk geçiyor yahu..
slm kızlarrr benden habersız topikmi actınız kız handaannn obur taraf derkennn aaaaa bu arada regl oldum sabah morelım cok bozukkkk yaaaa yenı reglım:23 mart
selam canım geçmiş olsun,üzme kendini lütfen hayırlısı böyleymiş.Rabbim doğru zamanda nasip eder nasılsa,sen kendin sıkma boş yere..

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

1. hperi

misafirler siz ses verin bari :80:

biz iyiyiz canım çok şükür sende içten içe hastamıyım falan deme allah korusun o havalardandır mutlaka

kızlar selam.
içim içime sığmıyor ama buraya gelip 2 satır yazmazsam size haksızlık olur gibi geldi.

eşim halen libyada olduğu için ben hiçbiryere sığmıyorum, sağ salim dönmeden de kendimde olamayacağım sanırım.
bulunduıkları yer emniyetli, şu ana kadar yaşadıkları bir sıkıntı yok, hazırlar, tahliye edilmeyi bekliyorlar.
ama ben bir süre aranızda olamam, handancım beni listeden çıkartır mısın?
kendi adıma farkettim ki, benim en büyük hediyem eşim, bebek için sayı saymayı bırakıyorum, ne zaman isterse o zaman gelsin, ben hazırım. tek dileğim eşim sağ ve salim ve hep yakınımda olsun, yanımda dursun. gerisi kolay olur zaten.

sizi seviyorum, kendinize iyi bakın.

cnm benimmm inşşşş eşineee çabuk zamanda sağ selim kavuşursun.burda sadece çoçuk üzerine sohbet yokki sen ara sırada olsa sohbetimize katıl zaten kimse kalmadıııbizde seni çok seviyoruzzzzzz.

cnm benimmm inşşşş eşineee çabuk zamanda sağ selim kavuşursun.burda sadece çoçuk üzerine sohbet yokki sen ara sırada olsa sohbetimize katıl zaten kimse kalmadıııbizde seni çok seviyoruzzzzzz.

tuğbacım sağol canım.
sadece çocuk üzerine olduğundan, olmadığından değil, bu ara hiçbişey konuşacak durumda değilim. dönerim zaten sonra gene, eşim gelsin de.
öpüyorum çok.

neyse ben çıkıyorum, bi süre gelemem.
kimse yok herhalde, görüşürüz.

ayyy canım haberlere bakarkende aklıma geldide topiğe gelmediğin için ve tel olmadığı için sana ulaşamadım bende eşini soracaktım inşallah sağ salim ülkemize döner ve kavuşursunuz..Çokta sıkıntı yapma kendine bak kendin diyosun emniyetteler diye Rabbim herkesi korusun ordaki

biz iyiyiz canım çok şükür sende içten içe hastamıyım falan deme allah korusun o havalardandır mutlaka
bilemiyorum sevgicim ama bir tuhaf hissediyorum kendimi,hayır olsun inşallah..
Canım arkadaşım benim tüm kalbimle dua ediyorum eşine sağ salim kavuş tez zamanda diye...Sana katılıyorum en önemlisi ikinizin sağlığı mutluluğu beraberliği..Bebek isterse gelir istemezse gelmez..Biz her şekilde mutluyuz nasıl olsa..
Güzel haberlerini almayı bekliyorum dört gözle..
Bende çok seviyorum seni..Görüşürüz.

mrhabalar kızlar nasılsınızz?? ben iyiym cok sükür...

kuzucummm sag salim kavusursun esine insallah iyi haberler bekliyoruz senden...dualarımız sizinle...

kuzucummm sag salim kavusursun esine insallah iyi haberler bekliyoruz senden...dualarımız sizinle...

selam banucum hoşgeldin,iyi olmana sevindim..
Nehir hanım gelmeye hazırlanıyor yavaş yavaş :))

selam banucum hoşgeldin,iyi olmana sevindim..
Nehir hanım gelmeye hazırlanıyor yavaş yavaş :))

evet canım herkes panik olmus halde cok komik:) sürekli arıyo arkadaslarım:) ama ben sanki iki hafta falan daha varmıs gibi hissediyorum..bu arada normal dogumdan korkmaya basladım gecen gün video izledim cok korkunctu:) elim telefona gidip geliyo vazgectim ben sezaryen istiyorum diye doktoru arayasım geliyo:))

canım iyi olmana çok sevindim..Bende geçen gün izledim normal doğum videosu ve tövbeledim bir daha izlemeyeceğim diye çok tırstım çünkü

eh tabi bizde heyecanlanıyoruz sizin için,arkadaşların yakınların kimbilir ne haldedir :))
Bence hiç korkma dünyanın en güzel duygusu olsa gerek..Yaşamadım ama tahmin edebiliyorum..İnşallah hepiniz,bütün hamileler yavrularını normal doğurarak alsınlar kucaklarına.
Asıl sezeryan daha korkutucu...
Allah öyle yaratmıştırki o gücü veriyordur..Hatırlamazsın bile yaşadığın sancıyı.Nehiri kucağına verdikleri an herşey geçer biter.

offf sorma sevgicimmm yaaa neyseee artık napalım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik yıllardır yapılan bi şey o kadar kadın üstesinden gelmiş biz de geliriz herhalde
kızlar ben artık bilgisayar basında duramıyorum hiç o yüzden gelemioyurm kusura bakmayın lütfen dogumdan sonra acısını cıkartırım artık..otururken nefes alamıyorum darlanıyorum bayaa..şimdi de uzanıp biraz kendime gelmem lazım öpüyorum hepinizi

haklısın tatlımm her seyin normal seyrinde gitmesi en güzeli..hakkımızda hayırlısı olsunn onların saglıklı bir şekilde aramıza geldiklerini görelim insallahhh...darısı isteyen herkese...

kendinize iyi bakın kızlarr...

tabiki canım çoğu kadın normal doğum yapabiliyorsa bizim neyimiz eksik onlardan değilmi bizde normal doğum yapabliriz rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar verir inşallah..
tamam canım dikkat et kendine yat dinlen bolca bizde seni öpüyoruz

Amin inşallah.
Görüşürüz canım sende kendine iyi bak,öpüyorum çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…