Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım benim inşallah en yakın zamanda kavuşursun eşine canım dualarım sizinle inşallah sağ salim eşinle birbirinize kavuşursunuz canım

kızlar nasılsınız canlarımmm hamişler bebişler hamiş adayları herkes iyidir umarım;

Çiğdemcim dualarım seninle ve eşin gibi gurbetçi türk müslüman kardeşlerimle üzümle diyemem haklısın ama lütfen aklına kötü şeyler getirme...

bu arada kimseler yok artık((( az önce drdan geldim 12. günüm ve mucizevi bir biçimde 17.5mm olmuş yumurtam dilerim buay bebişim gelir hayırlıısylaaa

kuzucummm sag salim kavusursun esine insallah iyi haberler bekliyoruz senden...dualarımız sizinle...[/B][/COLOR]

canım benim inşallah en yakın zamanda kavuşursun eşine canım dualarım sizinle inşallah sağ salim eşinle birbirinize kavuşursunuz canım

Çiğdemcim dualarım seninle ve eşin gibi gurbetçi türk müslüman kardeşlerimle üzümle diyemem haklısın ama lütfen aklına kötü şeyler getirme...

kızlar sağolun iyi dileklerinize... en kısa zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah :/

kuzum gelcek hayırlısıylaaa....
eşiminde gitme ihtimali varmış...
dün gece 3 gemi gitti burdan...

Son düzenleme:
kızlar ben en son 26 da oldum bu ayda öle handancık yanlışlık olmuş canın sağolsun öptüm hepinizi :80::80:

kuzum gelcek hayırlısıylaaa....
eşiminde gitme ihtimali varmış...
dün gece 3 gemi gitti burdan...

askeri gemi mi gitti, eşin de mi görevli?
hayırlısı inşallah sultancım, yerime sığmıyorum :/

bu söylediğinle ilgili hiç haber duymadım bi yerde :S

Son düzenleme:
askeri gemi mi gitti, eşin de mi görevli?
hayırlısı inşallah sultancım, yerime sığmıyorum :/

bu söylediğinle ilgili hiç haber duymadım bi yerde :S

bi kaç gün öce gitti savaş gemisi vapurlara eşlik etmek için
ama burdan değildi sanırım yaa ist.ya marmarisden..
dün gece burdan 3 tane gitti savaş gemisi...
duruma göre eşimin gemisindeki izinler iptal olmuş
heran gitme iptali için dedi yoksa cuma günü 10 günlük izine ayrılıyodu
hayırlısı tabı kuzum..hiç konuşdun mu eşinle

sık konuşuyoruz, emniyetli bi yerdeler şimdilik.
sözünü ettiğin fırkateyn aksaz'dan geldi sanırım.

hayırlısı kuşum, sağol çok :/

kızlar merhaba. benim kayınvalidemler geldi ben giremiyorum pek.hepinizi özellikle de çiğdemi o kadar merak ettim ki anlatamam haberleri izledikçe.sırf onun için rica ettim eşimden dışarıda işi vardı benide iş yerine bırak 5 dakika olsun bi arkadaşımı sormam gerek diye.ama üstlere bakınca çiğdemin iyi olduğunu gördüm ya rahatladım biraz. bakabilirsem geçmişe de bakacağım.beni sorarsanız gayet iyiyim. allaha şükür korktuğum gibi olmadı. hatta diyebilirim ki geldikleri çok iyi oldu. hem sohbet muhabbet derken doğum stresi yaşamak aklıma bile gelmiyor, hemde sağolsun kayınvalidem o haliyle bile o kadar yardımcı oluyor ki. bebeğimizin ilk etapta kullanacağı herşey hazır. benim yatak bebişin ilk kullanacağı beşik hazır gelip yatması kaldı bir tek mobilya takımımız da bu akşam geldi. ama geç geldiği için yarın kurulacak. arabası puseti de bugün geldi. artık herkes dört gözle sancı gelmesini bekliyor. allah hayırlısı ile doğum haberi vermeyi de nasip eder inşallah. birazcık geçmişe bakayım eşim gelene kadar. şimdilik hepinizi öpüyorum.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
KUBI|26.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
mutlukız|07.03.2011
nazderin|12.03.2011
hperi|16.03.2011
ua27|23.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|38 hafta|Erkek|Efe
babu|38 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|37 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|36 hafta|Erkek|?
ozpar|36 hafta|Erkek|Çağan
betus19|30 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|22 hafta|Kız|Azra
n_a_z|17 hafta|Kız-Kız|Naz-Eda
pretty9217|8 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010

kızlar bugü haberlerde gördüm libyada nolmuş öyleee.çiğdemm sabah demiştide haberlerde görünce daha bi, korktummm.eşinden haber aldımı acaba çiğdem.

bizim gelin doğum yaptı kaç gündür bebkle ilgileniyozzz.anlatmama gerek yok.kendinden başka kimse doğum yapmadı sankii öyle geriliyor.şansındanda doğumu 15dk sürdü.içeri girmesinden çıkması bir oldu.normal doğum bu kadar kolaysa korkulacak bişi değilmiş.yarım saat sancı çektii o da şiddeti 45 falandı makinede.içeri girdi bebeğin sesi geldiii.kendide dio doğum nasıl kolaymış die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…