kızlar selam.
içim içime sığmıyor ama buraya gelip 2 satır yazmazsam size haksızlık olur gibi geldi.
eşim halen libyada olduğu için ben hiçbiryere sığmıyorum, sağ salim dönmeden de kendimde olamayacağım sanırım.
bulunduıkları yer emniyetli, şu ana kadar yaşadıkları bir sıkıntı yok, hazırlar, tahliye edilmeyi bekliyorlar.
ama ben bir süre aranızda olamam, handancım beni listeden çıkartır mısın?
kendi adıma farkettim ki, benim en büyük hediyem eşim, bebek için sayı saymayı bırakıyorum, ne zaman isterse o zaman gelsin, ben hazırım. tek dileğim eşim sağ ve salim ve hep yakınımda olsun, yanımda dursun. gerisi kolay olur zaten.
sizi seviyorum, kendinize iyi bakın.
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iy bakın
Öpüyorum hepinizi
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
canımmm beklenen adet tarihim 12 mart ama gelmemesini diliyorummİsim|BAT
KUBI|24.02.2011
maonyaaa|26.02.2011
karats|04.03.2011
mutlukız|07.03.2011
hperi|16.03.2011
ua27|23.03.2011
nazderin|?.03.2011
edammm|1 ay nadasa bırakıldı
imjuli|1 ay nadasa bırakıldı
tben|?
ayyy canım haberlere bakarkende aklıma geldide topiğe gelmediğin için ve tel olmadığı için sana ulaşamadım bende eşini soracaktım inşallah sağ salim ülkemize döner ve kavuşursunuz..Çokta sıkıntı yapma kendine bak kendin diyosun emniyetteler diye Rabbim herkesi korusun ordaki
Canım arkadaşım benim tüm kalbimle dua ediyorum eşine sağ salim kavuş tez zamanda diye...Sana katılıyorum en önemlisi ikinizin sağlığı mutluluğu beraberliği..Bebek isterse gelir istemezse gelmez..Biz her şekilde mutluyuz nasıl olsa..
Güzel haberlerini almayı bekliyorum dört gözle..
Bende çok seviyorum seni..Görüşürüz.
kuzucummm sag salim kavusursun esine insallah iyi haberler bekliyoruz senden...dualarımız sizinle...[/B][/COLOR]
canım benim inşallah en yakın zamanda kavuşursun eşine canım dualarım sizinle inşallah sağ salim eşinle birbirinize kavuşursunuz canım
Çiğdemcim dualarım seninle ve eşin gibi gurbetçi türk müslüman kardeşlerimle üzümle diyemem haklısın ama lütfen aklına kötü şeyler getirme...
kızlar ben en son 26 da oldum bu ayda öle handancık yanlışlık olmuş canın sağolsun öptüm hepinizi :80::80:
kuzum gelcek hayırlısıylaaa....
eşiminde gitme ihtimali varmış...
dün gece 3 gemi gitti burdan...
askeri gemi mi gitti, eşin de mi görevli?
hayırlısı inşallah sultancım, yerime sığmıyorum :/
bu söylediğinle ilgili hiç haber duymadım bi yerde :S
bi kaç gün öce gitti savaş gemisi vapurlara eşlik etmek için
ama burdan değildi sanırım yaa ist.ya marmarisden..
dün gece burdan 3 tane gitti savaş gemisi...
duruma göre eşimin gemisindeki izinler iptal olmuş
heran gitme iptali için dedi yoksa cuma günü 10 günlük izine ayrılıyodu
hayırlısı tabı kuzum..hiç konuşdun mu eşinle
sık konuşuyoruz, emniyetli bi yerdeler şimdilik.
sözünü ettiğin fırkateyn aksaz'dan geldi sanırım.
hayırlısı kuşum, sağol çok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?