kızlar bugü haberlerde gördüm libyada nolmuş öyleee.çiğdemm sabah demiştide haberlerde görünce daha bi, korktummm.eşinden haber aldımı acaba çiğdem.
bizim gelin doğum yaptı kaç gündür bebkle ilgileniyozzz.anlatmama gerek yok.kendinden başka kimse doğum yapmadı sankii öyle geriliyor.şansındanda doğumu 15dk sürdü.içeri girmesinden çıkması bir oldu.normal doğum bu kadar kolaysa korkulacak bişi değilmiş.yarım saat sancı çektii o da şiddeti 45 falandı makinede.içeri girdi bebeğin sesi geldiii.kendide dio doğum nasıl kolaymış die
haberleşiyorlar ama henüz dönmedi türkiyeye..Hayırlısıyla gelsin biran önce inşallah..
Hadi bakalım gözünüz aydın,darısı başına canım..Normal doğum en güzeli.
kuzum çıktın sanırım(
kızlar merhaba. benim kayınvalidemler geldi ben giremiyorum pek.hepinizi özellikle de çiğdemi o kadar merak ettim ki anlatamam haberleri izledikçe.sırf onun için rica ettim eşimden dışarıda işi vardı benide iş yerine bırak 5 dakika olsun bi arkadaşımı sormam gerek diye.ama üstlere bakınca çiğdemin iyi olduğunu gördüm ya rahatladım biraz. bakabilirsem geçmişe de bakacağım.beni sorarsanız gayet iyiyim. allaha şükür korktuğum gibi olmadı. hatta diyebilirim ki geldikleri çok iyi oldu. hem sohbet muhabbet derken doğum stresi yaşamak aklıma bile gelmiyor, hemde sağolsun kayınvalidem o haliyle bile o kadar yardımcı oluyor ki. bebeğimizin ilk etapta kullanacağı herşey hazır. benim yatak bebişin ilk kullanacağı beşik hazır gelip yatması kaldı bir tekmobilya takımımız da bu akşam geldi. ama geç geldiği için yarın kurulacak. arabası puseti de bugün geldi. artık herkes dört gözle sancı gelmesini bekliyor. allah hayırlısı ile doğum haberi vermeyi de nasip eder inşallah. birazcık geçmişe bakayım eşim gelene kadar. şimdilik hepinizi öpüyorum.
,kızlar bugü haberlerde gördüm libyada nolmuş öyleee.çiğdemm sabah demiştide haberlerde görünce daha bi, korktummm.eşinden haber aldımı acaba çiğdem.
bizim gelin doğum yaptı kaç gündür bebkle ilgileniyozzz.anlatmama gerek yok.kendinden başka kimse doğum yapmadı sankii öyle geriliyor.şansındanda doğumu 15dk sürdü.içeri girmesinden çıkması bir oldu.normal doğum bu kadar kolaysa korkulacak bişi değilmiş.yarım saat sancı çektii o da şiddeti 45 falandı makinede.içeri girdi bebeğin sesi geldiii.kendide dio doğum nasıl kolaymış die
haberleşiyorlar ama henüz dönmedi türkiyeye..Hayırlısıyla gelsin biran önce inşallah..
Hadi bakalım gözünüz aydın,darısı başına canım..Normal doğum en güzeli.
belirtiler aynı zaten,hamileykende adet olacak gibi sancı olurmuşamin cnm hepimizin başına çabuk zamanda inşşşşş.
handan adet sancım geldiii:18:adet sancısıyla gebe kalına bilinirmi acabaa
Hadi bakalım kuzum hayırlısıyla kavuş kocana..yarın elçiliğe gidiyorlarmış, tahliye başlıyor yarın, bakalım, hayırlısı artık handancım.
iyi haberler vermeye gelirim buraya gerçekleştiğinde ama kayınvalidemdeyim ben , çok öyle uzun oturamıyorum bilgisayar başında.
öpüyorum seni çok
belirtiler aynı zaten,hamileykende adet olacak gibi sancı olurmuş
Düşünme bunları tuğba yaaaa kızıyorum..
Hadi bakalım kuzum hayırlısıyla kavuş kocana..
Tamam bekliyoruz fırsatın olunca haberdar et mutlaka merak ediyoruz bizde çok.
Bende öpüyorum kuzum..
çiğdemcim inşşş en kısa zamandaa eşim geldiii dieee güzel haerler verirsin bizeee
sultan kuşşş nerde acaba???
Eskiden bu saatlerde topikkk nasıl kalabalık olurduu
kızlar selam.
içim içime sığmıyor ama buraya gelip 2 satır yazmazsam size haksızlık olur gibi geldi.
eşim halen libyada olduğu için ben hiçbiryere sığmıyorum, sağ salim dönmeden de kendimde olamayacağım sanırım.
bulunduıkları yer emniyetli, şu ana kadar yaşadıkları bir sıkıntı yok, hazırlar, tahliye edilmeyi bekliyorlar.
ama ben bir süre aranızda olamam, handancım beni listeden çıkartır mısın?
kendi adıma farkettim ki, benim en büyük hediyem eşim, bebek için sayı saymayı bırakıyorum, ne zaman isterse o zaman gelsin, ben hazırım. tek dileğim eşim sağ ve salim ve hep yakınımda olsun, yanımda dursun. gerisi kolay olur zaten.
sizi seviyorum, kendinize iyi bakın.
evet gelmedi,edada yok..
sanada günaydın canım
günaydın canım nasılız bakalım bugün..
uykuların nasıl ?
canım benim en kısa zamanda sağ salim eşine kavuşursun inş..
en güzelini düşünmüşsün eşlerimiz bize en güzel hediye zaten...
artık miniklerimizde canı istedikleri zaman gelirlerr...
sen içini ferah tutt arkadasım...güzel haberlerini bekliyoruzz...
bizde seni çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?