Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy dünürler uyuya kalmışımmm:1:

inşşş sancınızzz doğum haftanızda hemen tutar çatınızzz geniş olur.bizim gelin yarım saat sancı çektii.rahim 9cm açıldı.içeri aldılar 15dk içinde bebeğin sesi geldiiii.çok kolay doğurdu.doğum buysa korkulacak bişiyi yokmuşş

inşşş sancınızzz doğum haftanızda hemen tutar çatınızzz geniş olur.bizim gelin yarım saat sancı çektii.rahim 9cm açıldı.içeri aldılar 15dk içinde bebeğin sesi geldiiii.çok kolay doğurdu.doğum buysa korkulacak bişiyi yokmuşş

iğne yaptırıcakmısınız sizzz dünürlerrrr.epidurelll.

oh ne güzelmiş valla darısı bize keşke herkesin ki sizin gelininki gibi kolay olsa canım..
iğnede yaptırmayacağız herşey doğal olsun istiyoruz normal yolla yani

ay ne güzelmiş canım yaaa. gözünüz aydın. inşallah bizimkide dediğin gibi olur. dünürümü bilmem de ben iğne miğne yaptırmam arkadaş. ben çok korkuyom ondan. hem onda alt tarafını hissetmediğin için ıkınamıyomuşun dr. vakumla çekiyomuş. vakumla çekilen bebeklerin %80 inde kalıcı hasar oluyomuş allah korusun. bikaç saatlik sancıdan kaçcam diye bebeğime bişey olmasını göze alamam yaaaaaaavvvv:84::84:

neyse bana müsade kızlar hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın fırsat buldukça girmeye çalışacağım topiğe hepinizi kocaman öpüyorum

BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM BAYYYYY :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

görüşürüz kızlaaaar. bende pek giremicem zaten artık. denk geldikçe görüşürüz. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. kocaman öpüyorum. kendinize iyi bakın.

üzülmemek elde değilkii.onca emek veriosun hergün iğne oluosunnn karşılığı koca bi hiçççç:85:
elde canım elde herşey insanın kendi elinde.
Sen şu inadını kırmayı başarsan herşey yoluna girecek..
Kendi kendine hamile kalmayı engelliyorsun farkında değilsin.
Allahtan hesap soruyosun,sorguluyosun.Her durumda şükretmek lazım..Ödülünü anca o zaman alırsın..
neyse bana müsade kızlar hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın fırsat buldukça girmeye çalışacağım topiğe hepinizi kocaman öpüyorum

BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM BAYYYYY :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

Sevgicim kendine dikkat et,bizi habersiz bırakma..
Şimdiden özledik vallahi :29:
Çok öpüyorum seni ve prensesimizi..

inşallah canım. vakit iyice yaklaştı artık her an herşey olabilir.
artık ütüden felan terfi ettim. bebiş gelsin tekrar devam ev işlerine:9:
sana kolay gelsin canım ütü için. ama soğukta iyi olur ısınırsın. yazın hiç çekilmiyor kavurucu sıcaklarda.

inşallah canım. vakit iyice yaklaştı artık her an herşey olabilir.
artık ütüden felan terfi ettim. bebiş gelsin tekrar devam ev işlerine:9:
sana kolay gelsin canım ütü için. ama soğukta iyi olur ısınırsın. yazın hiç çekilmiyor kavurucu sıcaklarda.
doğumdan sonra birkaç ay daha devam eder terfin :))
saol canım evet kışın iyi geliyor sıcak sıcak..
eşin yokmu dükkanda?
slm kızlar nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz allaha şükür

selam betülcüm hoşgeldin,iyi olmanıza sevindim..Herşey yolundadır umarım

doğumdan sonra birkaç ay daha devam eder terfin :))
saol canım evet kışın iyi geliyor sıcak sıcak..
eşin yokmu dükkanda?

selam betülcüm hoşgeldin,iyi olmanıza sevindim..Herşey yolundadır umarım

hoşbulduk canım evet herşey yolunda çok şükür sen nasılsın

Back
X