Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy dünürler uyuya kalmışımmm
inşşş sancınızzz doğum haftanızda hemen tutar çatınızzz geniş olur.bizim gelin yarım saat sancı çektii.rahim 9cm açıldı.içeri aldılar 15dk içinde bebeğin sesi geldiiii.çok kolay doğurdu.doğum buysa korkulacak bişiyi yokmuşş
iğne yaptırıcakmısınız sizzz dünürlerrrr.epidurelll.
ayy dünürler uyuya kalmışımmm
inşşş sancınızzz doğum haftanızda hemen tutar çatınızzz geniş olur.bizim gelin yarım saat sancı çektii.rahim 9cm açıldı.içeri aldılar 15dk içinde bebeğin sesi geldiiii.çok kolay doğurdu.doğum buysa korkulacak bişiyi yokmuşş
elde canım elde herşey insanın kendi elinde.üzülmemek elde değilkii.onca emek veriosun hergün iğne oluosunnn karşılığı koca bi hiçççç:85:
neyse bana müsade kızlar hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın fırsat buldukça girmeye çalışacağım topiğe hepinizi kocaman öpüyorum
BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM BAYYYYY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooohhh handan hanıma bak bize selam vermiyo![]()
iyiyim handancık sancı bekliyorum. sen nasılsın?
maşallah canım. ben ve bebeğimde iyiyiz![]()
doğumdan sonra birkaç ay daha devam eder terfin :))inşallah canım. vakit iyice yaklaştı artık her an herşey olabilir.
artık ütüden felan terfi ettim. bebiş gelsin tekrar devam ev işlerine
sana kolay gelsin canım ütü için. ama soğukta iyi olur ısınırsın. yazın hiç çekilmiyor kavurucu sıcaklarda.
slm kızlar nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz allaha şükür
doğumdan sonra birkaç ay daha devam eder terfin :))
saol canım evet kışın iyi geliyor sıcak sıcak..
eşin yokmu dükkanda?
selam betülcüm hoşgeldin,iyi olmanıza sevindim..Herşey yolundadır umarım
hoşbulduk canım evet herşey yolunda çok şükür sen nasılsın