Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hepimize
inşallah güzel bir gün geçiririz hepimiz
afyonda yağmur var bugün
bende de grip var
hala düzelemedim yaaaa
iyileşeceğim yerde daha da kötü oluyorum
burnum tıkalı sesim de gitti
cuma iyiyim diyordum cumartesi kilerle
vestiyerliği temizledim
dahada kötü hasta oldum yaaa

selam kızlar..bedenimdeki mucizem dün öğle saatlerinde dünyaya geldi..3800gr,tosuncuk..emsin diye uğraşıyoruz şimdilik..herşey yolunda görünüyor...darısı isteyen herkese...

merhaba öznurcum, uğur böceğimle size birlikte uzuuuun, sağlıkla ve mutlulukla dolu bir yaşam diliyorum :) allah analı babalı, sağlıkla büyümek nasip etsin
kutluyorum seni ve eşini.

sevgicim, haberlerini aldığıma seviniyorum, bir türlü denk egelemiyoruz. gerçi bu ara kimse kimseyle doğru dürüst karşılaşmıyor :))
buğlem'in resimlerini hevesle bekliyorum, kendinize çok iyi bakın :) görüşürüz.

günaydın kübracım
gene yormuşsun kendini, bence iyileşene kadar bişey yapmasan daha iyi, farkında olmadan üşüyor olabilirsin.

iyi bir hafta diliyorum

günaydın canım hoşgeldin
yapmayayım iş diyorum ama içim rahat etmiyo
duramıyorum cumartesi falan iyiydim baya ama
akşama yine kötü oldum
dediğin gibi farkında olmadan üşütüyorum galiba

herkese günaydınnnn, iyi haftalar kızlar

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

ay gunaydın kızlarrrr gene kımseler yok yaaa kızlar carsamba gunu regl gunummm bana dua edın olurmuuu bu kez bır mucıze olsun nolurrr

selam şekerler nasılsınız bugün ben ve kızımda iyiyiz şuan uyuyor bende bi sizlere bakayım dedim ama yine her zaamanki gibi yoksunuz neyse görüşürüz kendinize cici bakın

merhaba kızlarr görüşmeyeli nasılsınız umarım her sey yolundadır...sevgicim buglemin de senin de iyi olmanıza sevindim tatlımm...nasıl gidiyo annelik:)) nehirle biz de iyiyiz cok sükür şimdi uyudu ben de bi ugrayım dedim ama kimse yok( cok özledim kalabalık ve bol sohbetli günlerimizi..hepinizi kocaman öpüyorummmm görüşürürzzz

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
ua27|23.03.2011
maonyaaa|26.03.2011
mutlukız|04.04.2011
edammm|20.04.2011
karats|:97:
tben|?
GÜNÜ GEÇENLER

İsim|BAT
nazderin|12.03.2011
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
CNNYSR|39 hafta|Erkek|?
betus19|33 hafta|Erkek|Özay
_dreamlike_|25 hafta|Kız|Azra
n_a_z|20 hafta|Kız-Kız|Naz-Ada
pretty9217|10 Hafta|?|?
KUBI|6 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011

selam canım evet artık eski günlerden eser yok,ama olsun sende girdikçe yaz mutlaka ki haberdar olalım birbirimizden,hadi bakalım inşallah çarşamba günü gelmez kırmızılar hayırlısı olsun bacım ..

ayy kızlar özledik sizi,çok merak ediyoruz minnoşları zaten son dönemler tenhalaşmıştı,sizde gidince hepten sessizleşti topik..Birgün eski formumuza döneriz inşallah..

handancık ben adet oldummmmm....

yeni tarihim 20 nisan şekerr...
tamam cicim ekledim :)
selam kızlar .)
adetim 5 gün geçti az önce idrar testi yaptık :) çift çizgiyi gördük... yarın doktora gideceğim..dualarınıza ihtiyacım var ....

selam canım tebrikler,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendineee...
dinlen bu haftaa iyice şekerr...

ay gunaydın kızlarrrr gene kımseler yok yaaa kızlar carsamba gunu regl gunummm bana dua edın olurmuuu bu kez bır mucıze olsun nolurrr

hayırlısı olsun inşallahhh hadi bakalım, inşallah bebişin göbüşündedir

selam şekerler nasılsınız bugün ben ve kızımda iyiyiz şuan uyuyor bende bi sizlere bakayım dedim ama yine her zaamanki gibi yoksunuz neyse görüşürüz kendinize cici bakın

sevgicim, banucum; karşılaşamasak bile haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum.
birgün eski, kalabalık günlerimize geri döneriz umarım sevgi sen buğlem'i, banu sen de nehir'i kocamannnn öp benim için

herkese günaydın kızlar! iyi bir gün olsun dilerim.

tam bahar kapıda diyorken yeniden soğudu burda hava :2: artık bahar gelsin

günaydınlar hayırlı sabahlar hepimize güzel birgün diliyorum

griple uğraşmaya devam yine

kızlar yarın tokinin kura çekilişi var

çok dua edin bana ne olur

şu an tek ihtiyacım dualarınız kızlar

herkese günaydın kızlar! iyi bir gün olsun dilerim.

tam bahar kapıda diyorken yeniden soğudu burda hava :2: artık bahar gelsin

günaydın canım hoşgeldin

baharın kapıda olduğu falan yok yaaa

çok soğuk hava 2 gündür

sanki kış geliyor gibi

günaydınlar hayırlı sabahlar hepimize güzel birgün diliyorum
griple uğraşmaya devam yine
kızlar yarın tokinin kura çekilişi var
çok dua edin bana ne olur
şu an tek ihtiyacım dualarınız kızlar

inşallah hayırlısıyla çıkar size de, dualarım seninle

günaydın canım hoşgeldin
baharın kapıda olduğu falan yok yaaa
çok soğuk hava 2 gündür
sanki kış geliyor gibi

kar atıştırıyor şu an, şaka gibi

selam kıslar...nasılsınız...ben oğluşumla günlerimi geçiyorum..biraz rahatsız kendisi..doğduğu gün sütüm geldi ama göğüs ucu çok olmadığı için çok iyi emmedi bebeğim..tabi o emmeyince sütüm azaldı..süt emmeyince sarılık oldu kuşum.(kan gruplarımızda farklı olunca sarılık riski yüksekti tabi).2 gün mama vermek zorunda kaldık..dün makine ile sağıp verdim sütümü,hem sütüm arttı hemde göğüs ucu çıktı..dünden beri emziriyorum..yeni düzene girdik yani...
sarılık içinde 2 günde bir kan verip takibini yaptırıyoruz..bugün en yüksek seviyesine çıkarmış sarılık..drumuz öyle dedi..yarın tekrar tahlil yaptıracağız,değeri çok yükselmişse,hastaneye alıp,fototerapi tedavisi uygulayacak doktorumuz..değer çok yükselmemişse yavaş yavaş geçermiş sarılık..
en iyi ilaç anne sütüdür dedi dr,artık anne sütüde aldığı için gönlüm rahat benim..
oğluşum neler atlattı,bunuda atlatacak...
bizim 5 günlük hikayemiz böyle işte..
ben yine uğrarım,öpüyorum hepinizi...

günaydın canım....çook geçmiş olsun ....senn sevgin ve sütün bunuda atlatacak ...
çook iyi gelcek...çook öptüm sizi..

kübracıım günaydın .....
dualarım seninle inşallah kurada da gönlünüzden geçen olur...:48
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…