Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın canım,dikkat et kendine..
dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla kura size çıkacak..

Öznurcum geçmiş olsun çok..Allah sağlık şifa versin.Neyseki sütünü verebiliyorsun artık herşey yoluna girer..hiç gerek falan kalmaz hastaneye yatmasına..seni ve çağanı çok öpüyoruz bizde..

slm kızlarrr nasılsınız kayserıde acayıp yagmur var vede sogukkk...bende pıskolojıkman regl sendromuna gırdımmm ha oldum ha olcam dıye karnım agrıyooo...:?? basım arada donuyooo...?? of ya ne olcak bılmıyorum kızlar dua edın bana ya nolurrr.....bu kez olmayım regll!!!......

canım benim çok geçmiş olsun
inşallah hayırlısıyla atlatırsınız canım benim

kübracıım günaydın .....
dualarım seninle inşallah kurada da gönlünüzden geçen olur...:48
:

günaydın canım,dikkat et kendine..
dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla kura size çıkacak..

allah razı olsun kızlar
inşallah hayırlısıyla olur
çok ama çok teşekkür ederim
destek olduğunuz için

canım benim inşallah adet olmassın
hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

:92:topikteki gacıları toplama seferberliği başlatıyorumm.toplanın gayriiii

kızlar topiğinn ilk sayfalarını okudummm.can sıkıntısındanayy ne güzell anılarımız var.denizz pretty sevgi adet olduk,adetim bitti denemelere devam ediyoz falan yazmışlarrrr.şimdi 3ününde bebeği varrr

sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sesime gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

edaa bu şarkım sana.
3gün dedin 5gün dedin aylar oldu gelmedinn.geçen cmrts gelecektinnn haftalardır gelmedinnnibonun şarkısı biliomsn bilmiyrm

canımmm dualarım seninleee...
inş olurrr..allah gönlünüze göre versinn tatlımm...

kızlar fazla gelemiyorum kaynanamlardan dolayı ve hamileliğim ağır geçiyo biraz hiç bişey yiyemiyorum sadece su ve kahvaltı yapıyorum inşallah geçer ben sizlere dua ediyorum sizde bana edin ne olur öpüyorum hepiniizi kayın peder bekliyo pc yi onların yüzünden de ne uzanabiliyorum ne odama geçebiliyorum mutsuzum yani canım çok sıkılıyo eşimle olmak istiyorum sadece ev üstüne ev olmuyo rahat edemiyorum eski neşem kalmadı ama asla saygısızlığım yok iyiyiz ama ben rahat açısından diyorum anlayın beni neyse kızlar ben kaçtım gelemiyorum aklım sizde kalıyo ama ayın 5 de gidiyolar nisanda allah izin verirse sonra hep sizinleyim ay neşe geldi sanki hayali bile mutluluk

canımmm geçmiş olsunnn...
umarım en kısa zamanda sarılığı atlatır seninde için rahat eder...
sütünü emmesi ne kadar güzel maşallah prensimizee
bebişi benim yerime koklarsınn öznurcum...
kendinize çok dikkat edinn...
haberlerinizi almak bizi çok mutlu ediyorrr...

bende bende bendeee böyle olmak istiyrmm.gebe kalıp hiç bişey yememek istiyrmmm.bu sayede zayıflamak istiyrm.1taşla 2kuş vurmak istiyrmmmm

cnm benimmm herşey geçerrr.inşşş ayrı eve taşınırsınız günğ gelir.sen gebeliğinin keyfini sürr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…