günaydınlar hayırlı sabahlar hepimize güzel birgün diliyorum
griple uğraşmaya devam yine
kızlar yarın tokinin kura çekilişi var
çok dua edin bana ne olur
şu an tek ihtiyacım dualarınız kızlar
selam kıslar...nasılsınız...ben oğluşumla günlerimi geçiyorum..biraz rahatsız kendisi..doğduğu gün sütüm geldi ama göğüs ucu çok olmadığı için çok iyi emmedi bebeğim..tabi o emmeyince sütüm azaldı..süt emmeyince sarılık oldu kuşum.(kan gruplarımızda farklı olunca sarılık riski yüksekti tabi).2 gün mama vermek zorunda kaldık..dün makine ile sağıp verdim sütümü,hem sütüm arttı hemde göğüs ucu çıktı..dünden beri emziriyorum..yeni düzene girdik yani...
sarılık içinde 2 günde bir kan verip takibini yaptırıyoruz..bugün en yüksek seviyesine çıkarmış sarılık..drumuz öyle dedi..yarın tekrar tahlil yaptıracağız,değeri çok yükselmişse,hastaneye alıp,fototerapi tedavisi uygulayacak doktorumuz..değer çok yükselmemişse yavaş yavaş geçermiş sarılık..
en iyi ilaç anne sütüdür dedi dr,artık anne sütüde aldığı için gönlüm rahat benim..
oğluşum neler atlattı,bunuda atlatacak...
bizim 5 günlük hikayemiz böyle işte..
ben yine uğrarım,öpüyorum hepinizi...
selam kıslar...nasılsınız...ben oğluşumla günlerimi geçiyorum..biraz rahatsız kendisi..doğduğu gün sütüm geldi ama göğüs ucu çok olmadığı için çok iyi emmedi bebeğim..tabi o emmeyince sütüm azaldı..süt emmeyince sarılık oldu kuşum.(kan gruplarımızda farklı olunca sarılık riski yüksekti tabi).2 gün mama vermek zorunda kaldık..dün makine ile sağıp verdim sütümü,hem sütüm arttı hemde göğüs ucu çıktı..dünden beri emziriyorum..yeni düzene girdik yani...
sarılık içinde 2 günde bir kan verip takibini yaptırıyoruz..bugün en yüksek seviyesine çıkarmış sarılık..drumuz öyle dedi..yarın tekrar tahlil yaptıracağız,değeri çok yükselmişse,hastaneye alıp,fototerapi tedavisi uygulayacak doktorumuz..değer çok yükselmemişse yavaş yavaş geçermiş sarılık..
en iyi ilaç anne sütüdür dedi dr,artık anne sütüde aldığı için gönlüm rahat benim..
kübracıım günaydın .....
dualarım seninle inşallah kurada da gönlünüzden geçen olur...:48:
günaydın canım,dikkat et kendine..
dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla kura size çıkacak..
slm kızlarrr nasılsınız kayserıde acayıp yagmur var vede sogukkk...bende pıskolojıkman regl sendromuna gırdımmm ha oldum ha olcam dıye karnım agrıyooo...:?? basım arada donuyooo...?? of ya ne olcak bılmıyorum kızlar dua edın bana ya nolurrr.....bu kez olmayım regll!!!......
günaydınlar hayırlı sabahlar hepimize güzel birgün diliyorum
griple uğraşmaya devam yine
kızlar yarın tokinin kura çekilişi var
çok dua edin bana ne olur
şu an tek ihtiyacım dualarınız kızlar
edaa bu şarkım sana.
3gün dedin 5gün dedin aylar oldu gelmedinn.geçen cmrts gelecektinnn haftalardır gelmedinnnibonun şarkısı biliomsn bilmiyrm
ayyy tugba öldürdün beni gülmektennn
tşk ederim şarkı içinn...
kızlar fazla gelemiyorum kaynanamlardan dolayı ve hamileliğim ağır geçiyo biraz hiç bişey yiyemiyorumsadece su ve kahvaltı yapıyorum inşallah geçer ben sizlere dua ediyorum sizde bana edin ne olur öpüyorum hepiniizi kayın peder bekliyo pc yi onların yüzünden de ne uzanabiliyorum ne odama geçebiliyorum mutsuzum yani canım çok sıkılıyo eşimle olmak istiyorum sadece ev üstüne ev olmuyo rahat edemiyorum eski neşem kalmadı ama asla saygısızlığım yok iyiyiz ama ben rahat açısından diyorum anlayın beni neyse kızlar ben kaçtım gelemiyorum aklım sizde kalıyo ama ayın 5 de gidiyolar nisanda allah izin verirse sonra hep sizinleyim ay neşe geldi sanki hayali bile mutluluk
inş canımmmm inşşş
güzel gör,güzel düşün bencede hep pozitif olmak lazım .........
sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sesime gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?