canım yaa kusura bakma işlere dalmışım ben..
üstüne görmek en basit anlamıyla;aslında hamile olupta regli olmak demek :)) regli kanamasından daha az miktarda bir kanama olurmuş..
kübracım sende yemeğe çıktın sanırım kimse kalmayınca..afiyet olsun sana,haftasonu güzelce dinlen temizlik falan yapma hiç..
ben çıkıyorum görüşürüz öptüm çok..
selam kızlar..bedenimdeki mucizem dün öğle saatlerinde dünyaya geldi..3800gr,tosuncuk..emsin diye uğraşıyoruz şimdilik..herşey yolunda görünüyor...darısı isteyen herkese...
selam kızlar..bedenimdeki mucizem dün öğle saatlerinde dünyaya geldi..3800gr,tosuncuk..emsin diye uğraşıyoruz şimdilik..herşey yolunda görünüyor...darısı isteyen herkese...
iyi akşamlar kızlar ben geliyorum ama sizi hiç bulamıyorum topikte neyse birgün denk geliriz inşallah ben ve bebişim çok iyiyiz teyzeleri en yakın zamandada resim eklerim buraya sizde görürsünüz kızımı tekrar görüşürüz
Gözünüz aydın canım tebrik ederim.Allah hep güzel günlerini göstersin sağlıkla uzun ömürlü.selam kızlar..bedenimdeki mucizem dün öğle saatlerinde dünyaya geldi..3800gr,tosuncuk..emsin diye uğraşıyoruz şimdilik..herşey yolunda görünüyor...darısı isteyen herkese...
iyi akşamlar kızlar ben geliyorum ama sizi hiç bulamıyorum topikte neyse birgün denk geliriz inşallah ben ve bebişim çok iyiyiz teyzeleri en yakın zamandada resim eklerim buraya sizde görürsünüz kızımı tekrar görüşürüz
selam kızlar ben geldim ama yine yoksunuz bizde evdeyiz buğlemi uyuttumta bir bakıyım dedim kızlar ne yapıyor diye sonra bugünün pazar oldğu aklıma geldi bebek doğduktan sonra insan günlerinide krıştırıyor valla :)) neysehepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?