kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. biz malum hem bebişten hem misafirlerden dolayı giremedik. bebişte bende çok iyiyiz. pek dışarı çıkamıyoruz şimdilik. en kısa zamanda sahalara geri dönmeyi çok istiyoruzbebiş sahibi olmak çok değişik bi duygu allah hepinize en kısa zamanda nasip eder inşallah. geçmişe pek bakamıcam sultanla haber göndermiştim. doğumumuz normal beklerken son anda kanamadan dolayı spinal anestezi ile sezaryen oldu. doğum anı ve sonrası aslında kolaydı ama en çok korktuğum başıma geldi. eve gelip ağrı kesicilerin etkisi geçtiğinde 2 gün felan çok şiddetli baş ağrım oldu. baya zordu ama abartıldığı kadar değil. ne dikiş acısı ne bişey 5 gün içinde tamamen toparlanıp eski hayatıma döndüm temizlik yemek hepsini yapabildim. hiç korkmayın inanın ben çok daha zor olacağını sanıyordum hatta şurdan pay biçin bu bebiş 3-4 yaşına gelince allah verirse 2. bebişi düşünüyorum. normalde herkes doğumdan sonra ay bir daha doğurmam felan diyormuş ben hiç öle bişey demedim yani.neyse şimdilik bu kadar kırkımız bi çıksın yine bol bol girer her türlü ayrıntıyı yazarız sizlere. hepinizi çok öpüyorum. görüşmek üzere.
ayy cnmmmmmmmm ne kadar seviniyoruz böyle haberlere anlatamammmmkızlar merhaba. umarım herkes iyidir. biz malum hem bebişten hem misafirlerden dolayı giremedik. bebişte bende çok iyiyiz. pek dışarı çıkamıyoruz şimdilik. en kısa zamanda sahalara geri dönmeyi çok istiyoruzbebiş sahibi olmak çok değişik bi duygu allah hepinize en kısa zamanda nasip eder inşallah. geçmişe pek bakamıcam sultanla haber göndermiştim. doğumumuz normal beklerken son anda kanamadan dolayı spinal anestezi ile sezaryen oldu. doğum anı ve sonrası aslında kolaydı ama en çok korktuğum başıma geldi. eve gelip ağrı kesicilerin etkisi geçtiğinde 2 gün felan çok şiddetli baş ağrım oldu. baya zordu ama abartıldığı kadar değil. ne dikiş acısı ne bişey 5 gün içinde tamamen toparlanıp eski hayatıma döndüm temizlik yemek hepsini yapabildim. hiç korkmayın inanın ben çok daha zor olacağını sanıyordum hatta şurdan pay biçin bu bebiş 3-4 yaşına gelince allah verirse 2. bebişi düşünüyorum. normalde herkes doğumdan sonra ay bir daha doğurmam felan diyormuş ben hiç öle bişey demedim yani.neyse şimdilik bu kadar kırkımız bi çıksın yine bol bol girer her türlü ayrıntıyı yazarız sizlere. hepinizi çok öpüyorum. görüşmek üzere.
ya kızlar erik bulamıyoruz hale bile gittik ama az kaldı geliyomuş yoldaymışbide cnm baklava istiyo herşeyi buluyoz ama şu erik beni deli ediyo nasıl gözümde tütüyo zibidi gelsin sorcam ona baş ağrısı geçmiyo :2:bulantı gelsin çekiceği var zibidinin
kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. biz malum hem bebişten hem misafirlerden dolayı giremedik. bebişte bende çok iyiyiz. pek dışarı çıkamıyoruz şimdilik. en kısa zamanda sahalara geri dönmeyi çok istiyoruzbebiş sahibi olmak çok değişik bi duygu allah hepinize en kısa zamanda nasip eder inşallah. geçmişe pek bakamıcam sultanla haber göndermiştim. doğumumuz normal beklerken son anda kanamadan dolayı spinal anestezi ile sezaryen oldu. doğum anı ve sonrası aslında kolaydı ama en çok korktuğum başıma geldi. eve gelip ağrı kesicilerin etkisi geçtiğinde 2 gün felan çok şiddetli baş ağrım oldu. baya zordu ama abartıldığı kadar değil. ne dikiş acısı ne bişey 5 gün içinde tamamen toparlanıp eski hayatıma döndüm temizlik yemek hepsini yapabildim. hiç korkmayın inanın ben çok daha zor olacağını sanıyordum hatta şurdan pay biçin bu bebiş 3-4 yaşına gelince allah verirse 2. bebişi düşünüyorum. normalde herkes doğumdan sonra ay bir daha doğurmam felan diyormuş ben hiç öle bişey demedim yani.neyse şimdilik bu kadar kırkımız bi çıksın yine bol bol girer her türlü ayrıntıyı yazarız sizlere. hepinizi çok öpüyorum. görüşmek üzere.
kızlar ben 8 haftalık olmuşumve sanki bulantılarım beni bırakdı rahatladım 3 günden beri inşallah bir daha gelmez çünkü çok kötü bişey neyse doktor benden sarılık ve kansızlık için tahlil istedi 4 nisan da inşallah güzel çıkar sizlere çok dua ediyorum hep aklımdasınız valla dua ederken ilk başta sultan kardeşime sonra handan gerisi geliyo inşallah rabbim dualarımı kabul ederde bebişi olmayanlarında olur inşallah dilerim rabbimden tez zamnda mucize göstersin aminnnn
selamm kızlar.. 5 haftalık hamileyimmm
çok şükür canım,1 tanemi içiyorsun klomeni günde?? hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün çatlaşın yumoşların inşallah..slm kızlar sıze demıstım ya reglın 2.cı gunu gel dedıya bende bugun doktora gıttım yumurtalıklarım ıyı cok sukur ama bıraz daha buyumesı ıcın klomen verdı 1 nısanda kontrolum var buyuk ıhtımal iğne vercek doktorum..dua edın bana kızlarrrrrr
denizcim maşallah iyi olmanıza çok sevindim,çok şükür atlattınız sağlıkla..bizde merakla bekliyoruz haberlerinizi,efeciğide çok öpüyoruz..kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. biz malum hem bebişten hem misafirlerden dolayı giremedik. bebişte bende çok iyiyiz. pek dışarı çıkamıyoruz şimdilik. en kısa zamanda sahalara geri dönmeyi çok istiyoruzbebiş sahibi olmak çok değişik bi duygu allah hepinize en kısa zamanda nasip eder inşallah. geçmişe pek bakamıcam sultanla haber göndermiştim. doğumumuz normal beklerken son anda kanamadan dolayı spinal anestezi ile sezaryen oldu. doğum anı ve sonrası aslında kolaydı ama en çok korktuğum başıma geldi. eve gelip ağrı kesicilerin etkisi geçtiğinde 2 gün felan çok şiddetli baş ağrım oldu. baya zordu ama abartıldığı kadar değil. ne dikiş acısı ne bişey 5 gün içinde tamamen toparlanıp eski hayatıma döndüm temizlik yemek hepsini yapabildim. hiç korkmayın inanın ben çok daha zor olacağını sanıyordum hatta şurdan pay biçin bu bebiş 3-4 yaşına gelince allah verirse 2. bebişi düşünüyorum. normalde herkes doğumdan sonra ay bir daha doğurmam felan diyormuş ben hiç öle bişey demedim yani.neyse şimdilik bu kadar kırkımız bi çıksın yine bol bol girer her türlü ayrıntıyı yazarız sizlere. hepinizi çok öpüyorum. görüşmek üzere.
kızlar ben 8 haftalık olmuşumve sanki bulantılarım beni bırakdı rahatladım 3 günden beri inşallah bir daha gelmez çünkü çok kötü bişey neyse doktor benden sarılık ve kansızlık için tahlil istedi 4 nisan da inşallah güzel çıkar sizlere çok dua ediyorum hep aklımdasınız valla dua ederken ilk başta sultan kardeşime sonra handan gerisi geliyo inşallah rabbim dualarımı kabul ederde bebişi olmayanlarında olur inşallah dilerim rabbimden tez zamnda mucize göstersin aminnnn
kızlar test yaptım sonuç negatifff
2gün geciktim cnm.idrar tahlili yaptımm.hayırlısı cnm napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?