adet oldum kızlar.neden acaba testten hep 1gün sonra adet oluyrmmm.sanki benle dalga geçio.şeyim
günaydın kızlar,hiç karşılaşamaz olduk..neyse herkes girince birşeyler yazsınki birbiriizden haberdar olalım..Öpüyorum..
:79:
adet oldum kızlar.neden acaba testten hep 1gün sonra adet oluyrmmm.sanki benle dalga geçio.şeyim
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
1. karats
2. imjuli+
3. hperi+
pişşttt :)
günaydıın..kübra yokmu bugün kızda sıkıldı yalnızlıkdan..
merhaba handancım :) evet karşılaşamaz olduk, ama böyle gelen yazarsa haberdar oluyoruz birbirimizden.
1. karats
2. imjuli+
3. hperi+
evet kuzucum yaa topik ıssız ve sessiz,hiç karşılaşamıyoruz.. bakıyoruz kimse yok hemen çıkıyoruz,halbuki bir iki satır yazarsak iyi olduğumuzu biliriz hiç değilse..
Bende anneleri çok özledim ya,onlarda uğramamış ne zamandır..Sevgicim,banucum,denizcim,öznurcum çok öpüyorum sizi..ve minnoşları tabiki :))
günaydın kızlar,hiç karşılaşamaz olduk..neyse herkes girince birşeyler yazsınki birbiriizden haberdar olalım..Öpüyorum..
:79:
merhaba kızlarr :) herkes iyidir umarım.
hamilelerimizi de özledim, gerçi artık annelerimiz demeliyim.
banu, öznur, sevgi, deniz :) gelin artık, bebişlerin de fotolarını gönderin, meraktayım
1. karats
2. imjuli+
3. hperi+
evet, gelen arada böyle yazıp gidiyor da haberdar oluyoruz.
sevindim seni gördüğüme
günaydın hoş geliniz.görüşmeyeli nasılsınızzz hatunlar
bende canım,sultan kuşta uçmuş hemen..
ben iyiyim tuğbacım, sen nasılsın
günaydın hoş geliniz.görüşmeyeli nasılsınızzz hatunlar
kızlar size bişi sorucam.benim adetlerimde geçen ayda düzensizleştiya.doktorumu değiştirip hormon tahlili falan yaptırıp tedavime devammı etsem.
yoksa diyetisyene gidip diyetemi girsem 79 kilo olmuşum yaaakilomu duyan 2.ci diyecek heralde:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?