Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm arkadaşlar nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz dr sezeryan dedi 21 nisanda sezeryanla doğum yapıcam 1 haftam kaldı darısı sizlerin başına inş.

canım neden sezeryan dedi dr un??
inş sağlıkla kucagına alırsın miniğini

selam kızlar biz geldik
teyzeleri buğlemle yazıyoruz şuan bu mesajı biz çok iyiyiz herşey yolunda gidiyor sizleri özledikte bi nete girip bakalım dedik ama kimsecikler yok neyse biz yine geliriz hepinizi öpüyoruz

canım benim hoşgeldin yerim ben o buğlemciğin minik parmaklarını
iyi olmanıza sevindim canım
yine gelin özletmeyin kendinizi canım

sultan kuşum aleyküm selam sende selam söyle denizimize
bu arada eşin gitmiş yine canım
rabbim en yakın zamanda tekrar kavuştursun canım
inşallah iyisindir görüşemiyoruz hiç

slm arkadaşlar nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz dr sezeryan dedi 21 nisanda sezeryanla doğum yapıcam 1 haftam kaldı darısı sizlerin başına inş.

canım inşallah hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına
dualarım seninle canım

16.gün 16mm olmuş yumurtam kızlarr.

cuma akşamı aşılamam varrr.dualarınızı bekliyrmmm rabbim herşeyin hayırlısını versin

canım benim hayırlısı olsun hakkında dualarım seninle

teşekkür ederim canlarım hepinize gelişimi 40 haftalık görünüyo çatımda darmış o yüzden normal doğum zor olur dedi dr sezeryan olcak mecbur

16.gün 16mm olmuş yumurtam kızlarr.

cuma akşamı aşılamam varrr.dualarınızı bekliyrmmm rabbim herşeyin hayırlısını versin

canım benim dualarım seninle umarım allah gönlüne göre veriri sakın stres yapma rahat ol umarım olur

selam kızlar gerçi yine kimsecikler yok ne oldu bu topiğe böyle artık kimsecikler gelmiyormu inşallah eski günlere döner tekrardan en kısa zamanda neyse bi bakıyım demiştim bizim minik ağlamıyorken
tuğbacım inşallah en yakın zamanda bebiş sahibi olursun canım dualarım seninle

sevgim yüzbin kere maşallah çok tatlı buğlemcik

allah nazarlardan saklasın canım benim

benim için öpermisin onu lütfen

kızlar nasılsınız sultancımmm ben geldim sonunda ya bizim pc yi çaldı hırsız şimdi yenisini aldk bir kaç kere siteye girmeye çalıştım girmedi şimdi aklıma geldi bu sefer girdi ya yarın görüşz inş. bu arada oğlum 8 aylık oldu doğum gelck ayın sonunda sizlerden ne var yok hepinizi çookk öpt ii geceler

hoş geldin şekerrr tekrar aramızaaa

hayırlı cumalarr.kızzlarrrr duanızı bekliyrmmmmmm.bugün saat 6da aşılamam varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…