slm arkadaşlar nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz dr sezeryan dedi 21 nisanda sezeryanla doğum yapıcam 1 haftam kaldı darısı sizlerin başına inş.
16.gün 16mm olmuş yumurtam kızlarr.
cuma akşamı aşılamam varrr.dualarınızı bekliyrmmm rabbim herşeyin hayırlısını versin
selam kızlar biz geldik
teyzeleri buğlemle yazıyoruz şuan bu mesajı biz çok iyiyiz herşey yolunda gidiyor sizleri özledikte bi nete girip bakalım dedik ama kimsecikler yok neyse biz yine geliriz hepinizi öpüyoruz
tuğbişim çok sağol şarkın için..inşallah günler tez zamanda su gibi geçer:))
bu arada denizi aradım herkesee çook selamı varr..2 hafta sonra kaynanası gidiyomuş ..hemen gelip efeyle bol bol görüşcez dioo..
slm arkadaşlar nasılsınız ben ve bebeğim iyiyiz dr sezeryan dedi 21 nisanda sezeryanla doğum yapıcam 1 haftam kaldı darısı sizlerin başına inş.
cuma akşamı aşılamam varrr.dualarınızı bekliyrmmm rabbim herşeyin hayırlısını versin
teşekkür ederim canlarım hepinize gelişimi 40 haftalık görünüyo çatımda darmış o yüzden normal doğum zor olur dedi dr sezeryan olcak mecbur
amin inşallah... evet canım zaman hızlı ilerliyor gerçektenoy maşalah canımya 4 haftalık bile olmus allah analı babalı büyütsün canım benim
sevgim yüzbin kere maşallah çok tatlı buğlemcik
allah nazarlardan saklasın canım benim
benim için öpermisin onu lütfen
kızlar nasılsınız sultancımmm ben geldim sonunda ya bizim pc yi çaldı hırsız şimdi yenisini aldk bir kaç kere siteye girmeye çalıştım girmedi şimdi aklıma geldi bu sefer girdi ya yarın görüşz inş. bu arada oğlum 8 aylık oldu doğum gelck ayın sonunda sizlerden ne var yok hepinizi çookk öpt ii geceler
kızlar neredesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?