Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım mrb...iyi olmana sevindim....bir ara denk gelirsek konuşalım uzun zamandır haberdar değiliz birbirimizden..öptm çok

kızlar merhaba
nasılsınız uzun zmndır grüşemiyoruz hep gelip sze bakıyrm ama hep bomboş oluyo topik
yokmu yeni haişler

sewgicim maşallah kızına pek tatlıymış cnmm allaha emanet
hepinizi öpüyorum kndinize ii bakın

günaydınnn kızlarrrr.
bi aşılama geçirdim ama öldüm öldüm dirildimm.

doktor bildiğiniz gibi el kadar demir parçası soktu şeyime önceee.hart hart onu açtı içindeykennn.zaten ben vajinusmusluyum nasıl zorlandım anltamam.rahmi göremiyrm idrara sıkışık değilmisin dedi.bende sıkışığım dedim ama o andaki ağrıdan idrarımı hissetmedim.sakın bacağını oynatma rahmi dışarı çıkarmak zorundayım göremiyrm dedi.o anki ağrımı anlatamam.şiddetli adet sancısı odada buz gibii.çok ağrıyorrr doktor bey diyorum ağlayarak.oda ağrır tabi rahmini dışarı çıkardım dioaşılamamı ağlayarak oldum.bebeğim çok ağlarsa seni ağlayarak kazandım derimmm

allah bir daha gerek etmesinn ama bir daha aşılama olmak istemem.45dkyatırdılar benii.karın ağrımdan o dakialar ağlayarakeve kendimi zor attımm.6da aşılama olduk eve girdimiz 8di.
rahim içine sıkılıcak bide jel verdi her sabah o çubuğu rahme sokup jel vericem içine.hafif kanamam oldu.doktor söledi kanaman olursa korkma rahimi dışarı aldık die olur dediii.
allahım rast getirsinnn.hala kasıklarım ağrıyorr.

Eki Görüntüle 176836

teyzeleri bakın bu benim minik buğlemimmm
kız ne kadar tatlı ayyy allahım ne tatlı yaaa rabbim nazarlardan saklasın seni emi minik cadı cnm arkadaşım helal olsun sana nur topu mahşallah güzel cici anne bende 3 aylık oldum bakalım cinsiyetini çok merak ediyorum sen ne zaman öğrendin

cnm benim anne olmak kolay değil derler gerçekden de doğruymuş allah yardımcın olsun çabalarını boşa çevirmesin inşallah rabbim hep yüzünü güldürsün cnm gönlündekini göbişine nasip eylesin aminnnn

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben bu aralar gıremedım ne var ne yok..ay benı hıc sormayın yaa kayserıdekı fakulteyle ugrasıyorum ya hanım annemın rahatsızlıgından dolayı oraya gıdıp gelıyorum.. kendı derdımı unutdum desem yerıdır yaa bana dua edın kızlar

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm rabbim gönlündekini versin

maşallah buğlemciğee pembe pembe ne güzelll....

oyyyy maşallah maşallah çokra güzelmişş

saolun teyzeleri darısı sizlere inşallah
kübracım ben 16 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyetini inşallah rabbim gönlüne göre verirr seninkinide

sevgi girdiğin topiklere geldimmm yazıda yazdım ama beni görmediinnnnn

canım inş aşılaman tutarda bu çektiğin bütün acıları unutursunnn

canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım inşallah iyisindir
bende seni öpüyorum çok kendine iyi bak canım allaha emanet o l

canım benim çok geçmiş olsun inşallah rabbim hamilelik nasip eder de çektiğin sıkıntılara değer canım

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım

slm kızlar nasılsınızzz..bugun evdeyım bır bakıyım dedım ama kımseler yokk eskı halı yokmu ne topiğimizin..yarın yıne fakulteye hanım annem için hastana yollarına dusucem gene belkı yazamaya bılırım merak etmeyın dıye yazdım neyse kızlar daha sonra ben yıne gırmeye calısırım öptüm hepinizi

mrb tubacııım...inşallah bebeğin seninle olur ....bu kadar zormuymuş yaa aşılama offf..allah yardımcın olur inşallah canm benim

mrb tubacııım...inşallah bebeğin seninle olur ....bu kadar zormuymuş yaa aşılama offf..allah yardımcın olur inşallah canm benim

aşılama kolaymış aslında.bende rahimi dışarı aldığı için bu kadar zor oldu.buda benim şansımmm illa diğerlerinden bi farkım olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…