Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eda hiç heycan falan yok.günüm 1hafta geçerseee doktora giderimmm.kan tahlili yaptırmıcammm ne zmn yaptırsam hüsran çünkü

eda hiç heycan falan yok.günüm 1hafta geçerseee doktora giderimmm.kan tahlili yaptırmıcammm ne zmn yaptırsam hüsran çünkü

ama bu sefer farklı canımm..bence kan tahlili yaptırmalısınn...
hayırlısı olsun heyecan yapmaa..allahın izniyle tutar inş

kızlar merhaba. sizleri öyle çok özledim ki anlatamam. ama allaha şükür birkaç gün kaldı kavuşmaya. şimdi eşimin dükkanda işi varmışta benide getirdi. efeciği emzirdim kayınvalideme bıraktım birazdan döneceğiz eve. kayınvalidemler cumartesi sabah gidiyor. ondan sonra sık sık buralarda olurum sanırım. hepinizi çok merak ediyorum ne yaptınız ne ettiniz hep aklımdasınız. allaha şükür sultancım aradı da ondan öğrendim son durumları onu da öpüyorum buradan kocaman kocaman kendinize çok iyi bakın bir kaç gün sonra görüşmek üzere. hoşçakalın öptüm hepinizi.

günaydınlar canlar nasılsınız?

umarım herkes iyidir

bende iyi olmaya çalışıyorum

hepinizi çok özledim kızlar

merakta ediyorum hepinizi

inşallah topiğimiz eskisi gibi olur biran önce

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiym çok şükür yarın sabah yatışım yapılıyo yarın allahtan bişey olmazsa bebeğim kollarımda allahı herkese nasip etsin inş.

tubacığım inş seninded hayırlı haberlerini alırız aşılama gerçekleşmiş

canım seni burda görmek çok güzell..
efeciğini allah analı babalı büyütmek nasip etsin..
maşallahı var efeciğin çok tatlı
gelde hasret giderelim bol bol..
öpüyorum çok ikinizidee

canım dualarımız seninlee..
allah kolay bir doğum nasip eder inş..
sezeryana karar verildiyse allah onda da yardımcın olsun canımm..
güzel haberlerini bekliyoruz..

çok özledik seniii
AAAAaaa Topikte in cin yop oynuyor valla :) nerde bu millet??
gel bizde senle top oynayalımm bacımmm

inşş cnm bizlerede dua et hayırlı olsunnn

kimsecikler uğramıyor artıkkk...

banu uzun zamandır girmiyor neden acaba??

kızlar sizleri çok merak ediyorum nerdesiniz bii bakıyorum kimseler yok çıkıyorum gelin artık bende doktora gidiyorum dünde gittim bebek çok yaramaz dedi doktor çok hareketli şimdide 2li tarama testi için gidiyorum inaşşallah güzel çıkar sonucum bebeğin ense kalınlığına bakcakmış zeka ölçümü gibi bişey inşallah darısı bütün hamile olmak isteyenlere aminnn rabbim bu sevinci hepinize yaşatsın inşallah

kızlar biz geldik efecikle ama kimseler yok. neyse artık buralardayız sık sık bakarız

buda benim minik adamım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…