Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

olabilir bende de var hormonlar bozuluyomuş cnm topik çok sessiz yaa ben handanı özledim profiline bakdım en son 15 nisanda gelmiş inşallah iyidir gelsin artık herkez

evet kimsecikler yok..Yine çoğu arada girip ses veriyor da Handan'dan çıt yok

srnin tahmini doğum tarihin aralık sonumu oluyo başımı netten hesapladığın zamn :26: azda sabret sık dişini ocakda doğur

srnin tahmini doğum tarihin aralık sonumu oluyo başımı netten hesapladığın zamn :26: azda sabret sık dişini ocakda doğur

24 Aralık oluyor canım..Eşimin doğum günü de 26 Aralık..belki ona denk gelir :))ama zor oluyor 1 yıl büyük gibi oluyor yaşı :))

24 Aralık oluyor canım..Eşimin doğum günü de 26 Aralık..belki ona denk gelir :))ama zor oluyor 1 yıl büyük gibi oluyor yaşı :))

evt cnm ondan dedim benim bebişde kasım 2 yada ekimin sonu ben daha dişimi sıkama heralde

cnm sana tavsiyem şimdi iştahın açıksa çok ye kilo almaya bak benim gibi zyıflarsın sonra 7 kilo verdim 1 haftada cnm doktor bile şaşırdı :2: şimdi iştahın açıksa hemen başla yararlı şeyler ye

yok canım yaa..canım hiç bir şey yemek istemiyor..Bol bol muz yiyorum onu seviyorum :)) canımın çektiği şeyleri bile biraz yiyince tıkanıyorum..Galiba benim de mide bulantıları başlayacak dünden beri bir hoşum (

ay inşallah olmaz cnm bende sadece muz yiyodum yapma yavaş yavaş ye benim ki ağır geçti hele arabaya binince defalarca çıkarıyodum mide hapı verdi hani yolculukda içilen ondan kullanıyorum belkide o hafifletti hamileleik bana yaramadım hortlağa döndüm

nur11 hoş geldin cnm bu benim hamile kalmadan önceki topiğim sağolsun arkadaşlar sayesinde pozitif olmayı öğrendim sen nasılsın kanaman yok dimi daha bebişin iyidir inşallah teyzesinin balı

ay canım sen yne kusabiliyorsun..ben kusamam da midem bulanınca bayılırım hiç kustuğumu hatırlamıyorum ama çocukken yapabiliyormuşum annem öyle diyor :))

imreniyrmm böyle gebelere yaaaaa

kubi ve nimet canlarım ben çıkıyrmmm malum eşim evde.bana nolur çok dua edinnnnnn sonucum pozitif olsunnn

ay canım sen yne kusabiliyorsun..ben kusamam da midem bulanınca bayılırım hiç kustuğumu hatırlamıyorum ama çocukken yapabiliyormuşum annem öyle diyor :))

bende öle diyodum cnm kusmadan habersidim ama gelince durduramıyosun ve 2 ci günden sonra alışıyosun ben gözlerim şişmişdi kusarken ağlamakdan eşimin bile gözleri dolmuşdu ama alışıyosun gidip çıkartıp geliyon

içimi rahatlattın canım gerçekten..en çok korktuğum şey bu olay zaten :)

Ben çıkıyorum kübracım..görüşürüz yine inşallah..öpüyorum taktikler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…