bende anlamadım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah seninde mi eşin yok rahatsın konuşuyoruz
olabilir bende de varhormonlar bozuluyomuş cnm topik çok sessiz yaa ben handanı özledim profiline bakdım en son 15 nisanda gelmiş inşallah iyidir gelsin artık herkez
evet kimsecikler yok..Yine çoğu arada girip ses veriyor da Handan'dan çıt yok
srnin tahmini doğum tarihin aralık sonumu oluyo başımı netten hesapladığın zamn :26: azda sabret sık dişini ocakda doğur
24 Aralık oluyor canım..Eşimin doğum günü de 26 Aralık..belki ona denk gelir :))ama zor oluyor 1 yıl büyük gibi oluyor yaşı :))
cnm sana tavsiyem şimdi iştahın açıksa çok ye kilo almaya bak benim gibi zyıflarsın sonra 7 kilo verdim 1 haftada cnm doktor bile şaşırdı :2: şimdi iştahın açıksahemen başla yararlı şeyler ye
yok canım yaa..canım hiç bir şey yemek istemiyor..Bol bol muz yiyorum onu seviyorum :)) canımın çektiği şeyleri bile biraz yiyince tıkanıyorum..Galiba benim de mide bulantıları başlayacak dünden beri bir hoşum(
ay inşallah olmaz cnm bende sadece muz yiyodum yapma yavaş yavaş ye benim ki ağır geçti hele arabaya binince defalarca çıkarıyodum mide hapı verdi hani yolculukda içilen ondan kullanıyorum belkide o hafifletti hamileleik bana yaramadım hortlağa döndüm
cnm sana tavsiyem şimdi iştahın açıksa çok ye kilo almaya bak benim gibi zyıflarsın sonra 7 kilo verdim 1 haftada cnm doktor bile şaşırdı :2: şimdi iştahın açıksahemen başla yararlı şeyler ye
yok canım yaa..canım hiç bir şey yemek istemiyor..Bol bol muz yiyorum onu seviyorum :)) canımın çektiği şeyleri bile biraz yiyince tıkanıyorum..Galiba benim de mide bulantıları başlayacak dünden beri bir hoşum(
imreniyrmm böyle gebelere yaaaaa
ay canım sen yne kusabiliyorsun..ben kusamam da midem bulanınca bayılırımhiç kustuğumu hatırlamıyorum ama çocukken yapabiliyormuşum annem öyle diyor :))
kubi ve nimet canlarım ben çıkıyrmmm malum eşim evde.bana nolur çok dua edinnnnnn sonucum pozitif olsunnn
bende öle diyodum cnm kusmadan habersidim ama gelince durduramıyosun ve 2 ci günden sonra alışıyosun ben gözlerim şişmişdi kusarken ağlamakdan eşimin bile gözleri dolmuşdu ama alışıyosun gidip çıkartıp geliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?