Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar öğleden sonra 2 li tarama testi sonucunu almaya gittim çok şükür bebeğim çok sağlıklıymış zekasında bir problem yokmuş ayrıyetten başka hastaneye gittim cinsiyet için öğrenemedim

kızlar böyle bi sabah uynamayı asla istemesdim adet oldum

şimdi napacamı bilmiyrm tekrarmı denesem tüp bebeğemi geçsem.bu ay diyetisyenemi gitsemmmm

canıımm benm çok üzüldüm....
sıkma üzme canını hiçbişey senden değerli önemli değil unutma
çook öptum senii

slm kızlar.sabah 9dan beri tüp bebek merkezindeyiz.1saat oldu eve gelelim.

doktorum çok iyiydi.aşılama zaman kaybı olur hemen tüp bebeğe geçelim dedi.biz zaten tüp bebek istiyoduk.eşim sperm verdi hareketliliğine bakılacak.benden 5li hormon testi istedi.

geçen ay yaptırdım hormon tahliline baktı ve yumurtanın neden gelişmediğini anladım eraş hormonun düşük dedi.eraş hormonu ney bilen varmııı:26:

testlerimizi verdikten sonra ilaçlarımın gelmesini bekledik.merionel 225 ml olucam.göbekten.o sırada ben merkezi başıma topladımmm:90:hıçkıra hıçkıra ağlıyrm artık nefesim kesilioo.kendimi tutamadımmdoktorun yardımcısı geldi terapi etti beni.ne hastalar var 40yaş üstü yumurtası bile olmayandan 1tane geliştirip yapıolar sen nie bu kadar üzüüosun kendini morel çok önemli yoksa tedavin boşa gider dediii.ama gelse bunu bana anlatt.hastaların hepsi tek tek bana hikayesini anlattı.benden beterlerini duyunca sustummm:90:şimdi o an aklıma gelince gülüyrmmmm:90:

inş rabbim rast götürür.cmrts kontrolüm varrr.

canım benim allah yardımcın olsun ama sen kafana çok takıyosun kendini rahat bırakmıyosun bunun bebek olmasında çok etkisi oluyo bence başka şeylerle oyala kendini kafana bu kadar takma

canım benim allah yardımcın olsun ama sen kafana çok takıyosun kendini rahat bırakmıyosun bunun bebek olmasında çok etkisi oluyo bence başka şeylerle oyala kendini kafana bu kadar takma

bu ay takmamaya çalışıcam cnmmmm:86:

allah diyorum başka hiçbir şey diyemiyorum demekki bu dünyada bu bebek hasretiyle sınanıyoruz.allahım hiç kimseyi bunla sınamasın. hamile bir bayan görüpyada bebek arabasını eline almış giden kişileri görünce isyan etmek istemiyorum diyorum allahım bende insanım benide sen yarattın benim içimdede 1 tane yarat her gece yatağa girdiğim kocama bakıp bakıp ezik hissetmek istemiyorum kendimi.biliyomususnuz sanki kendimi artık gaddarlaşmış hissediyorum bebeği olanlara karşı.allahım allahım ne olur 1 tanee

ay ne güzel yüzün gülüyo cnm allah yardımcın olsun inşallah bu sefer olur çok dua edicem sana cnm hakkında hayırlısı olur inşallah

tubişim inşallah tüp bebekte yüzün güler. dün efeme dedim ki oğlum nolur dua et tubiş teyzeninde bütün teyzelerininde bebeği olsun dedim gülümsedi tamam der gibi

tubişim inşallah tüp bebekte yüzün güler. dün efeme dedim ki oğlum nolur dua et tubiş teyzeninde bütün teyzelerininde bebeği olsun dedim gülümsedi tamam der gibi

zaten oğlunu görünce dişlerim kamaşıooo ısırasım gelio ekranııııı

allahımmmm bizede nasip ettt efemin duasını kabul ettttt

amin tubişim. şimdi annem geldi yanıma. abimlerin 2. aşılamada olmamış. yengem adet olmuş bugün. tüp bebek yapacaklarmış onlarda. ama çok pahalı birazcık durumu düzeltelim demişler pahalı mı hakikaten?

cnm bize 3900 dediler ama ilaçlarla falan 5e patlıoo hesapladıkkallah yar ve yardımcımız olsunnn ama aşılamaya devam etmektese tüp daha mantıklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…