denizz bu efecik sana benzioo benceeeee
allovvv çok tatlı çağanın rabbim huyunuda güzel etsin sana ve eşine bağışlasınkızlar sonunda oğluşumun resmini ekleyebildim..işte oğluşum teyzeleri...
kız yeni gördüm mesajını inanamadım gerçekden mi aayyy çok mutlu oldum teker teker hamile kalıyoz inşallah darısı diğer arkadaşların başına aminnn çok dua ediyorum sende et emiKızlar günaydınn..Size haberim var..
Hamileyimmmmmmm..hala inanamıyorum..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..
abovvv bu ne yakışlılık kızzz
kubii burda mısın
vaaaar..Bende burdayım..heyecan yaptım kendimden başka birini görünce :) nasılsın canım?kaç haftalık oldun?allovvv çok tatlı çağanın rabbim huyunuda güzel etsin sana ve eşine bağışlasın
kız yeni gördüm mesajını inanamadım gerçekden mi aayyy çok mutlu oldum teker teker hamile kalıyoz inşallah darısı diğer arkadaşların başına aminnn çok dua ediyorum sende et emi
abovvv bu ne yakışlılık kızzztebrik ederim cnm arkadaşım allah analı babalı büyütsün sizie bağışlasın rabbim efeciği çok öptüm cnm arkadaşım
burdayımmmbeni duyan var mııı
nimetcim doktora gittin mi kaç haftalıksın ayy sanki ben yeni hamile haberi almış gibi sevindimallah tamamına erdirir inşallah
vaaaar..Bende burdayım..heyecan yaptım kendimden başka birini görünce :) nasılsın canım?kaç haftalık oldun?
çok sağol canım..Allah isteyen herkese nasip etsin..kendi doktorumdan 9 mayısa randevu aldım..adet tarihime göre 6+1 haftalığım..nasıl dayanacağım 9 mayısa kadar onu düşünüyorum kara kara
14 haftalık oldum cnm çok çabuk geöiyo günler 2 li testi yaptırdım bebiş için yarın sonucunu alcama inşallah güzel çıkar sen kaç haftalık oldun bulantıların var mı cnm gerçi daha yenisin 1 ay sonra başlar ben 2 günden beri boğazımdam yemek geçiyo yoksa geçemeden çıkıyoduçok mutluyum 3.5 aylık olduk geçti gibi çok şükür allahım yaa darısı arkadaşlara rabbime çok dua ediyorum onlarda bu duyguyu tatsın ama mideleri bulanmasın insan bebeğini hiç sevmiyo bulantı olunca ben daha yeni sevmeye başladım miniğimi
İnşallah herşey yolundadır..atlatmışsın bulantıları,geçmiş olsun canım :)) benimde dün biraz bulantım oldu..Bir de ben doktorumda randevu bulamayınca testler için devlet hastanesine gittim orda brrsürü test yapıldı..idrar yollarımda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi ama o da bana dokundu bağırsaklarımı bozdu..son 2 tane kalmıştı bugün bitecekti ama içmedim çünkü çok kötü oldumbir yandan bulantı bir yandan karın ağrısı..işte öyle..senin cinsiyet ne zaman belli olcak?
nimetcim kafana takmadığın ay geldi dimi bebeğin ben hep derdim ne kadar saçma kafaya takma ile çok saçma bir düşünce diyodum gerçekdende doğruymuşeşim doktora gitcekdi kaynanam dedi bir daha adet olursan ben götürcem oğlumu dedi sonra bende ümit vardı 1 ay bebek düşüncesi aklıma bile gelme kaynanm yanımdaydı misafirlerimde çok du 1ay boyunca nasıl oldu ben hala anlamadım kaynanam bana laf bile atmışdı biz sabah hiç banyo yapmayız dedi bende hep geceleri bano yaptım yani hiç yatmadım geri nasıl oldu anlamadım gerçekden kafaya takmayın kesin ümidiniizi benim gibi 1.5 sene olmamış daha olmaz dedim oldu
cnm bende bazı testlerimi devlette yaptırıyorum ve özledeki doktoruma gösteriyorum2 li test devlette yokdu özelde yaptırmak zorunda kaldım 120 milyon verdim cnm olsun iyi çıksında sonucu 2 li teste zeka ölçme ense kalınlığına bakıyo bilirsin senbende ilk gittiğimde antibiyotik verdi çok az içtim bırakdım korktum bebeğe bişey olur diye çok sakıncalı reçetesinde bile yazıyo rikslerini göze alarak için diye doktor kontrolunde olsa bile yinede üşütmemek lazım çok sıkı giyin cnm şimdi ne kadar üşütürsen bebeğine geçiyo
Gerçekten çok doğru canım..bende de aynısı oldu.. Bu ay hiç düşünmedim çünkü ümidimi kesmiştim..Dediğin gibi yatmadım ilişkiden sonra ve yatağa çocuk için girmedik :)) İnsan kendini sıkıyor mu acaba düşününce onda mı böyle oluyor:26:
yok canım bilmiyorum testleri doğru düzgün:)) Zaten bildiklerimi de unutuyorum..o kadar dalgınımkii her şeyi unutuyorum..hamilelik başıma vurdu herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?