Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım..sen nasılsın?
slm kızlar.sabah 9dan beri tüp bebek merkezindeyiz.1saat oldu eve gelelim.
doktorum çok iyiydi.aşılama zaman kaybı olur hemen tüp bebeğe geçelim dedi.biz zaten tüp bebek istiyoduk.eşim sperm verdi hareketliliğine bakılacak.benden 5li hormon testi istedi.
geçen ay yaptırdım hormon tahliline baktı ve yumurtanın neden gelişmediğini anladım eraş hormonun düşük dedi.eraş hormonu ney bilen varmııı:26:
testlerimizi verdikten sonra ilaçlarımın gelmesini bekledik.merionel 225 ml olucam.göbekten.o sırada ben merkezi başıma topladımmm:90:hıçkıra hıçkıra ağlıyrm artık nefesim kesilioo.kendimi tutamadımmdoktorun yardımcısı geldi terapi etti beni.ne hastalar var 40yaş üstü yumurtası bile olmayandan 1tane geliştirip yapıolar sen nie bu kadar üzüüosun kendini morel çok önemli yoksa tedavin boşa gider dediii.ama gelse bunu bana anlatt.hastaların hepsi tek tek bana hikayesini anlattı.benden beterlerini duyunca sustummm:90:şimdi o an aklıma gelince gülüyrmmmm:90:
inş rabbim rast götürür.cmrts kontrolüm varrr.![]()
cnm bize 3900 dediler ama ilaçlarla falan 5e patlıoo hesapladıkkallah yar ve yardımcımız olsunnn ama aşılamaya devam etmektese tüp daha mantıklı
maşşallah sübhanallah nazar değmez inşallah çok tatlı bi bebek allah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım darısı bana ve olmyanlara inşallah![]()
süperr maşallahhh kız ne tatlııı
ayyy bu topikteki bebişlerin hepsi birbirinden şirin ve güzel allah bahtlarınıda kendileri gibi güzel etsinn.ısırasım gelio hepsiniiiiii![]()
ayyy sen ne kadar tatlısınnnn...
maşallah maşallah![]()