Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ovulasyon testimin 3. cüsünü yaptım, test bozuk herhalde kafamçokkarıştı control çizgisinin mutlaka çıkması gerek diyor, ilk 2 testte çıkmıştı, bunda hiçbirşey çıkmadı. benim yarın ovulasyon günüm, normalde bugün çift çizgi bekliyorum fisfisfis

ee demekki yumurtlaman olmuş bitmiş canım,erken yumurtlamışsın.Yani öyle anlaşılıyor bu durumda.

kızlar ya ben bu bebiş fikrini kafamdan atamıyrm.nereye baksam hamile kadın görüym.sizde de öyle mi?

ee tabiki hep bu konuyu düşündüğümüz için kafamızdan atmamız mümkün değil canım,tabiki görünce isteyeceğiz.
Önemli olan böyle bir durumda olaya nasıl yaklaştığın
vah vah benim niye olmuyor diye dert edeceğimize,ayy ne güzel benimde olacak yakında inşallah hayırlısıyla Allahım banada nasip et diyebilmek

ben predictor almıştım ya canım, diğerlerinde durum ne bilmiyorum ama bunun için kılavuzda diyor ki; "negatif ya da pozitif her durumda C çizgisinin çıkması gerekiyor" eğer C çizgisi ile birlikte T çizgisi de çıkarsa pozitif olacak sonuç, ama tek başına C çıkarsa negatif olacak.
çıkması gereken C çizgisi çıkmadı fisfisfis o yüzden öğleden sonra bi ara yeniden deneyeceğim bakalım.
yani bu durumda yumurtlamam olmuş bitmiş de diyemiyorum, çünkü ben geç yumurtluyorum? yani negatif bir sonuç bile değil şu an okuduğum, ağrım da var; bu durumda yarın, öbür gün benim ovulasyon günüm.
kafam karıştı
zaten şu dış gebelik olayından sonra öyle hassaslaştım ki, ilginç bulacaksınız sağdan mı soldan mı yumurtladığımı bile tahmin edebiliyorum sengözlerimebaksanab

ee demekki yumurtlaman olmuş bitmiş canım,erken yumurtlamışsın.Yani öyle anlaşılıyor bu durumda.

o zaman test doğru yapılmamış demek,mesela az idrar gelmiş olabilir üzerine
evet sen tekrar yap bencede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…