kızlar lost u izleyen var mı?
ben geldimmmmm
hoşbulduk şeker bu arada sanada afiyet olsun
ayy evet o zaman seni küçükkuyu ya gönderiyorum kaz dağlarına
ayyy siz böyle yazınca çok duygulanıyorum ya ben
hiç birinizi yüzyüze görmedim sadece burdan tanıyorum ama ne kadar şanslıyım diye düşünüyorum iyiki buraya üye olmuşum ve sizlerle karşılaşmışım
bebişimin bir sürü teyzesi oldu büyüyünce hepsini anlatıcam ona inşallah:sinifsinif:
ayyy siz böyle yazınca çok duygulanıyorum ya ben
hiç birinizi yüzyüze görmedim sadece burdan tanıyorum ama ne kadar şanslıyım diye düşünüyorum iyiki buraya üye olmuşum ve sizlerle karşılaşmışım
bebişimin bir sürü teyzesi oldu büyüyünce hepsini anlatıcam ona inşallah:sinifsinif:
ay bende sıkıldım aslında eşim sürekli izletiyor zorla..dün de bensiz 2 bölüm izledi ben uyurken şimdi mesaj çekip duruyor izle izlemediğin bölümüde akşam geri kalma diyo :)) deli edecek beniii -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ay bende sıkıldım aslında eşim sürekli izletiyor zorla..dün de bensiz 2 bölüm izledi ben uyurken şimdi mesaj çekip duruyor izle izlemediğin bölümüde akşam geri kalma diyo :)) deli edecek beniii -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hoşbuldukkkkkkhoşgeldinnnniiiiiizzzz
saol cnımmm patlayacak gibiyim yine bir sürü şey yedim....57 kilo oldum şimdiden hadi hayırlısı kafamçokkarıştı
hoşbuldukkkkkk
ben 55 kilo ile hamile kaldım hala 55 kiloyum birşey yiyemiyorumki
atla yavrum seni bırakıp dönerim ben
:roflol: çok şekermiş ama,seyret kız sende hızı hızlı ileri atlatarak,maksat gönlü olsun.
biz aynı anda pes ettik bu kadar salak bir dizi olamaz diye isyan edip bıraktık inan sonunu hiç merak etmiyoruz bile zaman kaybıymıs:))) yol yakınken dönünnnn :)
şöyle bir durum var; ben döndüm o beni yaka paça asılıp peşinden götürüyor kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
neese sekerim napcaksın koca hatrı için katlanılır:)) yakında o da pes eder nasılsa:)
ayy evet çok severim ben zaten,tamam o zaman 2 gün kalırım bende cicim sengözlerimebaksanab
o zman ben biraz bakayım şu diziye de kalbi kırılmasın..görüşürüz kızlar ben karşısında uyumazsam :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?