Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende çıkıyorum canım,kocam gelir şimdi....dua edin bana nolurrrr:roflol::roflol:

tatıl dönüşü işler hızlıydı patronda şehir dışına çıktı bende geldim varmı değişik haber

tatıl dönüşü işler hızlıydı patronda şehir dışına çıktı bende geldim varmı değişik haber

aman kafan rahat eder biraz bari canım,bilmem en son hangi haberde kaldın sen :))
ozpar hamile sanırız 2 idrar testi yaptı ikiside çift çizgi,şimdi doktora gitti gelince netleşecek
eda hala hastalanmadı.
başkaaaaaa hamişlerimiz iyi mideleri bulanıyo uykuları geliyo :))
bizde olduğumuz yerdeyiz
kaydirigubbakcemile3

süper özetkaydirigubbakcemile3

evet biliyorum onları sanırım inş sıra bizede gelir bu ay pericim kaydirigubbakcemile2

İnşallah canım İnşallah,o kadar çok istiyorumki anlatamam.Allahım duy sesimizi,biliyorum duyuyorsun ve biliyorum bizede nasip edeceksin hayırlısıyla,sadece doğru zamanı bekliyorsun.Bize bu sürede güç ver sabır ver,inancımızı kaybettirme,içimizdeki umudu yaşat. :Saruboceq:

amin inşşşş geçen ay ne kadar umutluydum tatılde bile hamıle olurum sorun olmaz dedim ne salağım garantı mı aldım hahahaha eşimde aynısını dedi bi baktım regl :)

amin inşşşş geçen ay ne kadar umutluydum tatılde bile hamıle olurum sorun olmaz dedim ne salağım garantı mı aldım hahahaha eşimde aynısını dedi bi baktım regl :)

aynı ben,bende tatilde çok umutluydum.diyorum denize girince şimdi soğuktan birşey olmasın aman karnıma güneş gelmesin kaydirigubbakcemile3 hayal kurup duruyoruz işte her ay..
Ama birgün gerçek olacak ve biz öğrendiğimizde akıl sağlığımızi nasıl koruyacağız acaba????
Olmamasına o kadar alıştımki ben,her ay umudum devam ediyor olacağına inanıyorum ama olmaması garip gelmiyor,normal bir durum yani

aynen olunca nasıl olcaz donarız herhalde kaydirigubbakcemile3 kal gelirr inşş allah sağlıkllı sıhhatlı versin inşşşşşşşşşş

aynen olunca nasıl olcaz donarız herhalde kaydirigubbakcemile3 kal gelirr inşş allah sağlıkllı sıhhatlı versin inşşşşşşşşşş

evet
reglimiz gecikince eyvahedigeldismile
idrar testinde çizft çizgi görünce delikafadulden
kan tahlilinde netleşince :sm_cool:
doktora gidince keseyi görünce :dance:
midemiz bulanıp uykumuz gelince kafamçokkarıştı mirmirmirmir
doğurunca mafoldumben(sevinçten tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…