Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ozpar kız allah o heycanı çabuk zamanda bize tattırsın cnm.özelde yarım saat sürmez sonucunu verirler cnm.
bişi sorucam cn m senin sorunun neydi gebelik için

ozpar kız allah o heycanı çabuk zamanda bize tattırsın cnm.özelde yarım saat sürmez sonucunu verirler cnm.
bişi sorucam cn m senin sorunun neydi gebelik için

inşallah canım benim,Allahım isteyen herkese versin..bizde bi sorun yoktu canım..bu normal yoldan 2.denememizdi,oldu sanırım:dance::dance:

inşallah canım benim,Allahım isteyen herkese versin..bizde bi sorun yoktu canım..bu normal yoldan 2.denememizdi,oldu sanırım:dance::dance:

allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim canım
bizimde 2 denemeiz bu ay hala gelen yok ama ben umutlu değilim kasıklarımda agrı var hayırlısı hakkımızda bakalım

allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim canım
bizimde 2 denemeiz bu ay hala gelen yok ama ben umutlu değilim kasıklarımda agrı var hayırlısı hakkımızda bakalım

sağol canım,
benimde kasıklarımda ağrı vardı canım,hatta buraya yazdım hasta olacam yine diye,ama olmadım işte...hala da ağrıyor kasıklarım

hperi, canım kk pro katı sormussun geçmişe bakınca gördüm kusura bakam
ben ilk cıktıgında lamıstım
bana göre farkı mesaj yazma sürem kısaldı
daha cabuk yazıyorum profil kısmım değişti
profilinin renklerdiriyorsun
resim eklemem kolyalaştı
indirimler veriyor bazı yerlerde

hoşgeldiniz kızlar afiyet olsun yarasın

senin ne sorunun vardı ki nimetçim hatırlatırmısın lütfen?

Sorunum yok canım yani doktora gitmedim daha.. İşte 2 ay oldu çalışmalara başlayalı..ama eşim hastalandığımdan beri bi tuhaf :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…