Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

zaten listede yukarılara çıktıkça alıyor bir heyecan sositososito

hadi bakalım o zaman halaya, :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşgeldin kuzum,ayy hadi bakalım bu enerjiyle yola devam..

günaydın canım
darısı sana inşallah

pozitif düşün canım sonucunda pozitif olsunnn..
evet ciddi süre gercekten ve ilk defa karsılasıyorum böyle bir sorunla buraya da güvenemediğimden böyle bekliyorumm bakalım eşim gelsin olmadı mecbur gidicem aslında amacım ist daki dr uma gitmek ama agustos başına kadar beklemem gerek o zaman bakalım ne olacakk..

belim kasığım agrıyor halay çektirme kızzz eyvahedigeldismile

ay inşallah edacım, dualarınızla, iyi dileklerinizle bu ay sayenizde acayip rahattım, keşke daha önce bulup katılsaydım size a.s.
hayırlısı ile iyi haberler vereceğimiz günler yakın hepimiz için.
senin durumun da bir netleşse de içimiz rahatlasa :uhm:

günaydınn tatlımmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
hadi bakalımm inş bu ay da senden güzel haberler alırızz..

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
lliiiiliiiiiliiiiiiliiiii

belim kasığım agrıyor halay çektirme kızzz eyvahedigeldismile

yavaş yavaş çek cicim,yada sen seyret bizi biz çekeriz senin içinde
sen lilili yap

kaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun inşallah

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yavaş yavaş hepimiz güzel haberler vericez canım birbirimize yeter ki pozitif olalımmopuyorumnanaktan
evet canım bir netleşsede ben de rahatlasam bu akşam ve sabah çok agrım oldu devamlı iğneler battı tamam dedim adet oluyorum dedim ama hala gelen giden yokk kafamçokkarıştı

edammm, hperi, kekecb, darkangellove58, enepInAr, xaysex, CNNYSR

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hayırlıısıyla inşaallah gönlündeki bebişe hamişsindir.... ve oda ondan haberdar olmanı bekliyordur....

bu arada kızlar benim kendi tajkıldığım topiğimde biz kızlarlar hep beraber dua ediyoruz 4444 duasını duymuşsunuzdur paylaşıyoruz okuyoruz hatta bir dua dizisini öğrendik yapanlar o ay hamiş kalmış biz onuda hep beraber okuduk.. ve her ay yapıyoruz.... kalabalık olunca çabukda bitiyor.. olurda yapmak iisteyen olursa aranızda bize katılabilir duada tek başına okunacak gibi değil.... hamiş kalanların okuduğu dualarda şunlar

41 yasin
41 fetih suresi
1000 tevhid
1000 ihlas
1000 felak
1000 salavat
1000 nas
4444 tefriciye

bizler kendimiz aramıda okuyruz olurda katılmak isteyen olursa bekleriz....

edammm, hperi, kekecb, darkangellove58, enepInAr, xaysex, CNNYSR

siz çekersinizde ben yerimde durabilir miyimm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet kızlar yaa topiğimiz olarak bizde okuyalımm ama hafta sonu olsun çoğumuz çalışıyor çünküü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…