Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

herkese günaydın a.s.
aldım özparın bebişinin uğurunu, içimde bir enerji sormayın gitsin

bu arada dün benim ağrılarım dindi, demek ki yumurtam çatladı ve artık bekleyişteyiz fisfisfis

canım 15 gün gecti hala hastalanmadım ama testide yenilemedimm öyle beklemedeyim..

canım evde kendin yap zaten idrada evde hamişsen artık çıkar.. sanırım Allah sana peygamber sabrı vermiş. ben bgün kan verdim bakalım 4,30da sonucum ne çıkacak.... evde yaptım bugün testi 3 test vardı 2 aynı marka biri başka marka 2 aynı markada ikinci çizgi silik çıktı birinde çıkmadı kanda artık belli olacak... ilaç kullandığımızdan bizde idrar yanılta bilior.... ama sende net çıkar atık...

canım inş hamilesindir bize mutlaka yazz güzel haberlerini bekliyoruzz..
benim idrare gec düşüyor ilk gebeliğimde yaşadıgımdan biliyorumm..
sanırım sabrım ümidim olmadığındann canımm..

haydi hayırlısı canım umarım güzel haberler verirsin bize

yapanların dediğine göre çooook,ve kaşınıyormuşta

evet okudum çok kaşınıyor ve yakıyormuş dayanamayıp çıkaranlar olmuşş..
bizim alt komsu vardı üşüttüğünde sırtına yapıştırırdı ordan ismini duymuşluğum varr..

canım inş hamilesindir bize mutlaka yazz güzel haberlerini bekliyoruzz..
benim idrare gec düşüyor ilk gebeliğimde yaşadıgımdan biliyorumm..
sanırım sabrım ümidim olmadığındann canımm..

inşaallah teşekkürler...... benimde bugün ayaklarım hiç gitmek istemedi sanki sonuçdan önce hastalanacakmışım gibi .... ama 15gün ciddi bir süre.... bence mutlaka gitmmelisin.... hamş değilsende söktürücü birşey verirler belki olmamakda ayrı sorun çünkü..

herkese günaydın a.s.
aldım özparın bebişinin uğurunu, içimde bir enerji sormayın gitsin

bu arada dün benim ağrılarım dindi, demek ki yumurtam çatladı ve artık bekleyişteyiz fisfisfis

günaydınn tatlımmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
hadi bakalımm inş bu ay da senden güzel haberler alırızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…