iyiyiz canım bugünde bi sorunumuz yok çok şükürhoşbulduk canımmm opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bakalım
kızlar bu topiktemiydi şu yakı yakma olayı
bir kere konuşulmuştu yakı olayıı...
iyiyiz canım bugünde bi sorunumuz yok çok şükür
kızlar bu topiktemiydi şu yakı yakma olayı
edammm senin hamişlik surumun ne oldu... güzel sonuç alanlar çıkdımı...
yakıda şimdi bu sıcakta ne yakar ama
canım 15 gün gecti hala hastalanmadım ama testide yenilemedimm öyle beklemedeyim..
ben çok merak ediyorum şu yakıyı nasıl yakıyorr :)
herkese günaydın a.s.
aldım özparın bebişinin uğurunu, içimde bir enerji sormayın gitsin
bu arada dün benim ağrılarım dindi, demek ki yumurtam çatladı ve artık bekleyişteyiz fisfisfis
canım evde kendin yap zaten idrada evde hamişsen artık çıkar.. sanırım Allah sana peygamber sabrı vermiş. ben bgün kan verdim bakalım 4,30da sonucum ne çıkacak.... evde yaptım bugün testi 3 test vardı 2 aynı marka biri başka marka 2 aynı markada ikinci çizgi silik çıktı birinde çıkmadı kanda artık belli olacak... ilaç kullandığımızdan bizde idrar yanılta bilior.... ama sende net çıkar atık...
canım evde kendin yap zaten idrada evde hamişsen artık çıkar.. sanırım Allah sana peygamber sabrı vermiş. ben bgün kan verdim bakalım 4,30da sonucum ne çıkacak.... evde yaptım bugün testi 3 test vardı 2 aynı marka biri başka marka 2 aynı markada ikinci çizgi silik çıktı birinde çıkmadı kanda artık belli olacak... ilaç kullandığımızdan bizde idrar yanılta bilior.... ama sende net çıkar atık...
herkese günaydın a.s.
bu arada dün benim ağrılarım dindi, demek ki yumurtam çatladı ve artık bekleyişteyiz fisfisfis
yapanların dediğine göre çooook,ve kaşınıyormuşta
canım inş hamilesindir bize mutlaka yazz güzel haberlerini bekliyoruzz..
benim idrare gec düşüyor ilk gebeliğimde yaşadıgımdan biliyorumm..
sanırım sabrım ümidim olmadığındann canımm..
herkese günaydın a.s.
haydi hayırlısı canım umarım güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?