günaydın kızlarr
günaydın kızlarr
günaydın herkese. yav yine çıkıcam hemen ama 2 gün kaldı sabredinopuyorumnanaktan
benim okudugum da bir tatlı kaşığı hayıtı tohum halinde bir su bardagına koyuyorsun üstüne sıcak su ilave edip 10 dk bekletip içiyorsunn..ezmesi daha yararlıymıs ama çok sert oldugundan ezemiyorlarmıs..sabah öğle akşam içilicekmiş ama agır oldugu için bazı insanlarda mide agrısı yapıyormus o zaman sabah akşam içebilirmişsin çok faydasını gören olmuss..
aman bırakmayın valla işime gelir. bu arada adet olmuşsun. bi şekilde sonuçlanması iyi oldu. o gergin bekleyiş hoş değildi.2 gün iznin kaldı daha sonra gitmek istesende bırakmıcaz opuyorumnanaktan
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Tadı çok kötüymüş ama alışıyormuşsun 3-5 sefer içtikten sonra.
Kimide çayını içemiyormuş,aktarda çektirip tozunu balla karıştırıp yiyormuş.
Evet yaa denemekte fayda var canım..
aman bırakmayın valla işime gelir. bu arada adet olmuşsun. bi şekilde sonuçlanması iyi oldu. o gergin bekleyiş hoş değildi.
kızlar ben çıkıyorum,evde küçük bi misafirim var..eşimin yiğeni bizde...fırsat buldukça girerim ama zaten çarşamba memlekete gidecem..gözüm üstünüzde ama,kendinize ii bakınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben gidiyorum şimdi. perşembe görüşürüz inşallah. arada girmeye çalışırım yine.öpüyorum hepinizi. kandiliniz mübarek olsun.
idare eder şükür diyeyim
beraat kandılınız mübarek olsun Allah hepimizi beraat edenlerden eylesin inşş
tamam deneyelim canım ben yarın gidip bakıcam inş bulabilirim burda, olmadı mardinden getirtirimm..adetliyken başlayabiliyor muyum ??
tabi başlayabilirsin..daha iyi olur bence.
kızlar ben çıkıyorum,evde küçük bi misafirim var..eşimin yiğeni bizde...fırsat buldukça girerim ama zaten çarşamba memlekete gidecem..gözüm üstünüzde ama,kendinize ii bakınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorun olmaz dimi canım adetliyken ben okudum ama öyle birşey yazmıyordu..
bir zararı olmazsa ne zaman başlayalımm ??
senin ne zaman eline ulaşırsa o zaman başlarız canım
Busecan sende başlasana bizimle ve hamile olmayan diğer kızlar...?
Kimse düşünmüyormu hayıt tohumu?
senin ne zaman eline ulaşırsa o zaman başlarız canım
Busecan sende başlasana bizimle ve hamile olmayan diğer kızlar...?
Kimse düşünmüyormu hayıt tohumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?