Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay canım valla süper olur,destek oluruz birbirimize.

tamam tatlım destek oluruz birbirimize hep şu adetime çok iyi gelir diye düşünüyorum yanlız tatlım ben yarın alabilirim...sabah akşam 1 er bardak içiliyormus çay gibi demleniyormuş öyle mi??

handancım bu arada yeni adet tarihimi 25 agustos olarak değiştirir misin ??

tamam tatlım destek oluruz birbirimize hep şu adetime çok iyi gelir diye düşünüyorum yanlız tatlım ben yarın alabilirim...sabah akşam 1 er bardak içiliyormus çay gibi demleniyormuş öyle mi??

evet canım öyleymiş,tohum halini demliyormuşsun.aşağıda bir tarif var,ama ben araştırıyorum daha,en doğrusu neyse onu bulacağım

Yarım tatlı kaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır. Üstü kapalı olarak 10-15 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 2-3 bardak taze demlenmiş çay, soğultulmadan öğün aralarında içilir.

ayy evet yaa bu haberin üzerine oynanır :dance::dance::dance:

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

benim okudugum da bir tatlı kaşığı hayıtı tohum halinde bir su bardagına koyuyorsun üstüne sıcak su ilave edip 10 dk bekletip içiyorsunn..ezmesi daha yararlıymıs ama çok sert oldugundan ezemiyorlarmıs..sabah öğle akşam içilicekmiş ama agır oldugu için bazı insanlarda mide agrısı yapıyormus o zaman sabah akşam içebilirmişsin çok faydasını gören olmuss..

günaydın herkese. yav yine çıkıcam hemen ama 2 gün kaldı sabredinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…