edammm, hperi+, ua27+, minikkuzucum+, elfkaya, darkangellove58+, CNNYSR+
minikkuzucum, elfkaya, hperi+, edammm+, darkangellove58+, CNNYSR gunaydın kızlarr nasılsınız:dance:
hayıt tohumu kapsülü getirtiyorlar canım :) adet düzenliyor ve hormonları dengeliyormuş.
handanın bikaç sayfa geride güzel alıntıları var bu konu hakkında.
Allah mutluluğumuzu daim etsin maşallah kızlar maşallah
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
allah hepimize hep mutlu olmayı nasip etsin canım :Saruboceq:
gittigidiyor da var, bi de ben normalde yurtdışındayım aslında ama şu an tatil dolayısıyla türkiyedeyim. eğer tatilde olmasaydım size gönderirdim :)
Allah mutluluğumuzu daim etsin maşallah kızlar maşallah
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
allah hepimize hep mutlu olmayı nasip etsin canım :Saruboceq:
Aminn,dün akşam o kadar kötüydümki,herhalde haftasonu hamile arkadaşımla beraberdim onun etkisinde kaldım.
Ben neden değilim diye diye kendimi yedim.Neyse bugün iyiyim amaibu hayıt işi beni motive etti vallahi..İnşallah vesile olur hepimize.
Ben inanıyorum bitkilerin faydasına..
evet varmış 39 TL
ama güvenilirmiki?bende güvenemiyorum işte,ya bunları türkiyede yapıp içine abuk subuk bişiler koyuyorlarsa?
Aminn,dün akşam o kadar kötüydümki,herhalde haftasonu hamile arkadaşımla beraberdim onun etkisinde kaldım.
Ben neden değilim diye diye kendimi yedim.Neyse bugün iyiyim amaibu hayıt işi beni motive etti vallahi..İnşallah vesile olur hepimize.
Ben inanıyorum bitkilerin faydasına..
canım hassas oldugun dönemde görüşmemeye dikkat et istersen psikolojik etkileniyorsun çünkü..allahın izniyle yakında sende yaşayacaksın inş..
beni de inandırdı bitkilere ben de çok inanıyorumm..adetim düzensizleşmeden önlemini almak istiyorumm...
evet varmış 39 TL
ama güvenilirmiki?bende güvenemiyorum işte,ya bunları türkiyede yapıp içine abuk subuk bişiler koyuyorlarsa?
ben de bu konuda çok korkuyorum bütün dengemiz bozulur allah korusun...
handancım en iyisi doğal olanı biz doğalını yapalım tatlımm..
kafamçokkarıştı ama tadı çok kötüymüşşşş
canım hassas oldugun dönemde görüşmemeye dikkat et istersen psikolojik etkileniyorsun çünkü..allahın izniyle yakında sende yaşayacaksın inş..
beni de inandırdı bitkilere ben de çok inanıyorumm..adetim düzensizleşmeden önlemini almak istiyorumm...
evet canım inşallah hepimiz yaşayacağız..
valla doğru düşünüyorsun.
Niyeyse öyle geliyor cicim
2-3 içmede alışırız zaten 10 dk bekleyeceği için ılır bizde burnumuzu kapar dikeriz :)
Bal konabiliyormuş diye duydum acaba ne kadar doğru?
evet canım inşallah hepimiz yaşayacağız..
Bal konabiliyormuş diye duydum acaba ne kadar doğru?
inş canım allah hepimize nasip eder inş..
araştıralım bal koyuluyorsa bal da koyarızz..
Bu gece cennetin kapısında 7 melek sizleri bekliyor...
Ebu Hüreyre Radıyallahu And’dan rivayet edildiğine göre: Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem efendimiz şöyle buyurmuştur:
—“Şaban ayının on beşinci gecesinin ilk vaktinde Cebrail (a.s) bana geldi; şöyle dedi:
—“Ya Muhammed, başını semaya kaldır. Sordum.
—“Bu gece nasıl bir gecedir? Şöyle anlattı:
—“Bu gece, Allah-u Teala, rahmet kapılarından üç yüz tanesini açar. Kendisine şirk koşmayanların hemen herkesi bağışlar. Meğer ki, bağışlayacağı kimseler büyücü, kahin, devamlı şarap içen, faizciliğe ve zinaya devam eden kimselerden olsun. Bu kimseler tövbe edinceye kadar, Allah-u Teala onları bağışlamaz.
Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail yine geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.
Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.
İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".
Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".
Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."
Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.
Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?
Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."
- Hz. Ayşe Radıyallahu Anha anlatıyor: "Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem buyurdular ki: "Allah Teala Hazretleri, Nıfs-u Şa'ban gecesinde dünya semasına iner ve Kelb kabilesinin koyunlarının tüyünün adedinden daha çok sayıda günahı affeder...
evet içtim az önce kızlarr yaa acı ama ıyyyyyyyyyyy
Yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah,hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?