ben geldim kızlar
tuzlu ayran içtim sonrada patron git odamda uzan yat dedi bende yarım saat uzandım ayaklarımı dikerek şimdi daha iyiyiym
ben geldim kızlar
tuzlu ayran içtim sonrada patron git odamda uzan yat dedi bende yarım saat uzandım ayaklarımı dikerek şimdi daha iyiyiym
ben 2 ay içmiştim adaçayı ama bişey olmadı.
Bence ikisini birarada yapmayalım.İbrahim Saraçoğlu hep 2 kürü aynı anda yapmayın der.
gebeliğe hazırlanırken adaçayı iyi değil diye biliyorum ben :uhm:
öyleyse çok güzel :) bugün gidip bi set alayım o halde
ben geldim kızlar
evet neler var neler,kolay gelsin yaptıklarını bizede gösterirsin resmini çekip hihoyyyt
evet gebelikte iyi değilmiş düşüğe ve erken doğuma sebep olurmuş,
saol canım dikkat etmeye çalışıyorumgeçmiş olsun kuzum :/ sıcaklardandır, kendine çok dikkat et.
ancak bu durumu doktoruna da haber vermeyi ihmal etme, bilmediğimiz bişeyin habercisi, belirtisi olabilir.
gebelikte hiçbişeyi es geçmemek lazım.
tekrar geçmiş olsun.
hoşgeldin canım ohh aferin patrona :lepi:
canım gebeyken içmek sakıncalı ama öncesinde sakıncalı oldugunu sanmıyorumm..
ada çayı kür değil ki ama canımm..
bunu yazan 2 ay sonra hamile kalmışş..ikisini bir içmiş..
doğrudur öyleyse, ben pek araştırmadım bu otları çöpleri :))
Hazret-i Âişe validemiz, (Ya Resulallah, Allahü teâlâ seni günah işlemekten muhafaza buyurduğu halde, neden Berat gecesinde çok ibadet ettin?) diye sordu. Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Şükredici kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.) [Gunye]
(Mehmed Ali Demirbaş Hocanın yazısı) (16.08.2008 12:37)
kızlar bu gece çoçuğumuzun olup olmayacağı allah katında belli olacakmış..nolur dualarınızda beni unutmayın.bende sizi unutmucam
ne bilim hani iki tane bitki birbirini etkilemesin diye..Adaçayıda içeriz o zaman ne yapalım
ben şuan araştırıyorum cnm bu şekilde içen çok kişi var..
ne bilim hani iki tane bitki birbirini etkilemesin diye..Adaçayıda içeriz o zaman ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?