Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

düşünemiyorum :1no2:
neyse hele bi alalım içelimde ondan sonra bakarız çaresine,eğer çok kötüyse mecburen o hapından alırız ne dersin?

ben uyarım canım doğalını deneyelim çok kötüyse hapını araştırır alırız canımm..

Hayırlı kandiiler kızlar nasılsınız keyifler nasıl
misafirim vardı giremedim
5 dk bakayım dedimmmmm
öpüyorum hepinizi gelicem sohbete fırsat bulunca

Hamile kalmaya çalışanlarda da kafeinin olumsuz etkisi olduğu biliniyor. Daha önce yapılan çeşitli araştırmalar, günde 2,5 fincanın üzerinde kahve içen kadınlarda kısırlık oranının daha yüksek olduğunu göstermekteydi. Bu nedenle bebek sahibi olmak isteyen kadınlara, bir süreliğine kahveden uzak kalmaları tavsiye ediliyor.
Bak şimdi ben içiyorum hergün 1 fincan türk kahvesi ne olacak ???
kaydirigubbakcemile3

handancım bu altta 01 - 05 - 10 falan yazıyor yaa onları nasıl anlıyoruz ben çözemedimm..

ayy ben de her gün türk kahvemi içmeden yapamam hamileyken de içiyordum her gün bir fincan..

ayy ben de her gün türk kahvemi içmeden yapamam hamileyken de içiyordum her gün bir fincan..

aman bende içiyorum,benim arkadaşım bol bol kahve,sigara ve içki tüketirdi maşallah şıp diye hamile kaldı, kafaya takmamak lazım.eskiden bunlara mı dikkat ediyorlarmış..Zaten hergün yeni birşey çıkıyor.Önce kanser olursunuz yemeyin diyorlar sonra kansere iyi geliyor diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…