Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handan cım bende 10 haftalık oldum yazsana zilli :roflol: :roflol:

Kızlar ben çıkıyorum,yemeğe anneme gideceğim akşam eşim yok ..
Sizi öpüyorum çok.Kendinize iyi bakın.Yarın görüşürüz..

Dualarımız kabul olur inşallah :Saruboceq:

cnm benim hayırlı akşamlar güle güle dua etmeyi unutma cnm :a015:

iyi aksamlar canımm..ben de cıkıyorummm mujkkkkkkkkkkkkkkk

kızzz babucum sakın alınma hee handana takıldım ben 10 haftalık diye cnm benim güle güle dua etmeyi unutma cnm benim ismim kübra :roflol: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bebişide öptüm opuyorumnanaktan

neyse kızlar ben de çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun dualarım sizinle kızlar benide unutmayın by by

meraba kızlar benide aranıza alırmısınız pozitif düşünceye çok ihtiyacım var bu ay aşılama yaptırmıştım bugün negatif sonuç aldım

kız ben hayırsız demedim cadı dedimm..ne var ben de babamın en cadı kızıyım ama en çok benim üstüme düşerr

bende öleyim :1closedeyes: ama ben tek kızım sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:

meraba kızlar benide aranıza alırmısınız pozitif düşünceye çok ihtiyacım var bu ay aşılama yaptırmıştım bugün negatif sonuç aldım

gitmeden bi hoş geldin diyim sempatiksalakcinni cnm benim tabiki neden olmasın hoş geldiiiiiiin aramıza inş. pozitif sonuç alırsın cnm ben kaçtım allaha emanet ol. bu gece kandil dualarımda sende varsın cnm benim Şeniz

güle güle canım iyi akşamlar..
kendine çok cici bak, çok çok öpüyorum seni,,,
hepimizin duaları kabul olur inş :Saruboceq:

:a015: :a015: :a015: :a015: edammm+, emineu, karats, hperi+

çok teşekkür ederim bu ay negatif sonuç aldım inşallah önümüzdeki ay kendiliğinden gelir meleğim kandiliniz mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin yarın gelirim konuşmaya çok ihtiyacım var iyi akşamlar çok sağol ilgilendiğin için.

bu arada gerçek ismim de emine arkadaşlar bende sizler için dua edicem:Saruboceq:

herkese iyi geceler kızlar, kalamayacağım bu gece, benim çok ağrım var
kandiliniz yeniden mübarek olsun. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…