bu arada geçmiş olsun canım,yorma kendini şimdi onca zaman üzerine hastalandın normal vücudun böyle tepkiler veriyor,zaten havada sıcak.
edacım gözün aydın cnm benim inş. önümü zdeki ay hamileyim haberini verirsin inş. bugün birbirimize dua edelim canlarım alkisalkisalkis
bende çok güldüm burda bana bakıyolar delimiyim diye,doğal olarak kimse bilmiyor benim gizli gizli burada yazdığımı :)) iş yapıyorum sanıyorlar
kız gülmeyinnn ben de gülmemek için kendimi zor tutuyorum karnım ağrıyorr kaydirigubbakcemile3
kız gülmeyinnn ben de gülmemek için kendimi zor tutuyorum karnım ağrıyorr kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: bende sonradan farkettim cnm handan deyince yoksa önceden okudum yazıyı farketmedim :roflol:
bazılarının kocişi yok yumurtlama gidiyo benim kociş var yumurtlama günlerim gidiyo naniknanik bi iğne vurdular acilede ilişki olmadı buğünde kandil kocamda gidiyo zaten gececi:roflol: :roflol:
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hepinize tekrar hayırlı kansiller
Allah herşeyi gönlümüze göre versin..Amiinnnn
:roflol: :roflol: :roflol: bende sonradan farkettim cnm handan deyince yoksa önceden okudum yazıyı farketmedim :roflol:
kız vallahi karşımda duvarda düğün resmim var o kadar yakından çekim olmasına ragmen yarım saattir yüzlerimizi seçemiyorum annemi aradım tuzlu ayran iç dedi eyvahedigeldismile
sağol tatlım inş bir daha ki ay hepimiz güzel haberler veririz..
ben bugün namaz kılamayacam ama hepimize dua edicem cnm :Saruboceq:
amının bir acayip oldum şimdi kızsüt yapıyo o süt,bebiş cuk cuk içip büyüyecek :ecrin_bebek:
tamam canım içiyorum zaten her ne kadar sersem gibi yapsadayok cnm bıraktırmaz her ihtimale göre kullandırıyorlar benim ilk 6 hafta riskim bile olmadıgı halde kullandırdı dr um..normal yani vermesi ihmal etme sevgicimm..
ben geldim hayırlı kandillerr canlarım bu mübarek gecesin gözü suyu hürmetine rabbim göbişlerimizi bebişlerle doldursun hamişlerinde kucağına almayı nasip etsinn aminnnn
kız vallahi karşımda duvarda düğün resmim var o kadar yakından çekim olmasına ragmen yarım saattir yüzlerimizi seçemiyorum annemi aradım tuzlu ayran iç dedi eyvahedigeldismile
cnm benim çok geçmiş olsun düzelirsin inş. ama annene söleme kızzz üzülmesin benim annem hemen ağlar senağlama :roflol:
canım benim allah razı olsun hepimizden ben sizi hiç unutmuyorum canlarım dün kuran okudum ayetel kürsiyü de çok okudum bide bebk olması içinde okudum hep tek tek isimlerinizi saydım cnm benim ne olur birbirimizi unutmayalım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
cnm benim çok geçmiş olsun düzelirsin inş. ama annene söleme kızzz üzülmesin benim annem hemen ağlar senağlama :roflol:
kız altı üstü tansiyonum düştü sanki dedim ablamda öyledir dedi ayran iç dedi..
birazdan ararlar durmazlar merak etmişlerdir..
unutmayız canım en başta sana böyle cadı bir kız çocugu için dua edicem bizle ugraşmaya vaktin kalmasın diyee kaydirigubbakcemile3
evet süper bir fikir bencede
ne var bunda üzülecek yahu,kız olsun istemezmisin,aynı sana benzeyen bir tane minik kübra??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?