Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bu arada geçmiş olsun canım,yorma kendini şimdi onca zaman üzerine hastalandın normal vücudun böyle tepkiler veriyor,zaten havada sıcak.

sorma canım yaa bütün dengem bozuldu..adet oldum hava çok sıcak ee zaten kaç gündür ev topluyorum çok yoruldumm.. böyle yenik düştümm..bir an önce düzenime dönmek istiyorumm :sinifsinif:

edacım gözün aydın cnm benim inş. önümü zdeki ay hamileyim haberini verirsin inş. bugün birbirimize dua edelim canlarım alkisalkisalkis

sağol tatlım inş bir daha ki ay hepimiz güzel haberler veririz..
ben bugün namaz kılamayacam ama hepimize dua edicem cnm :Saruboceq:

bazılarının kocişi yok yumurtlama gidiyo benim kociş var yumurtlama günlerim gidiyo naniknanik bi iğne vurdular acilede ilişki olmadı buğünde kandil kocamda gidiyo zaten gececi :roflol: :roflol:

bazılarının kocişi yok yumurtlama gidiyo benim kociş var yumurtlama günlerim gidiyo naniknanik bi iğne vurdular acilede ilişki olmadı buğünde kandil kocamda gidiyo zaten gececi :roflol: :roflol:

hee valla kocamız yanımızda değil biz çocuk bekliyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım inş bir daha ki ay hepimiz güzel haberler veririz..
ben bugün namaz kılamayacam ama hepimize dua edicem cnm :Saruboceq:

canım benim allah razı olsun hepimizden ben sizi hiç unutmuyorum canlarım dün kuran okudum ayetel kürsiyü de çok okudum bide bebk olması içinde okudum hep tek tek isimlerinizi saydım cnm benim ne olur birbirimizi unutmayalım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

süt yapıyo o süt,bebiş cuk cuk içip büyüyecek :ecrin_bebek:
amının bir acayip oldum şimdi kız
yok cnm bıraktırmaz her ihtimale göre kullandırıyorlar benim ilk 6 hafta riskim bile olmadıgı halde kullandırdı dr um..normal yani vermesi ihmal etme sevgicimm..
tamam canım içiyorum zaten her ne kadar sersem gibi yapsada
ben geldim hayırlı kandillerr canlarım bu mübarek gecesin gözü suyu hürmetine rabbim göbişlerimizi bebişlerle doldursun hamişlerinde kucağına almayı nasip etsinn aminnnn

hoşgeldin kız.sanada hayırlı kandiller inşallah tüm duaların kabul olur ve en kısa zamanda bebişin olur tabi bebek bekleyen herkesinde olur

unutmayız canım en başta sana böyle cadı bir kız çocugu için dua edicem bizle ugraşmaya vaktin kalmasın diyee kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin kız.sanada hayırlı kandiller inşallah tüm duaların kabul olur ve en kısa zamanda bebişin olur tabi bebek bekleyen herkesinde olur[/QUOTE]

cnm ablacım senin duan geri çevrilmez ne olur hepimize ismiyle dua et cnm ablam benim sen başkasın :teytey: :teytey: naniknanik naniknanik naniknanik :roflol:

ne var bunda üzülecek yahu,kız olsun istemezmisin,aynı sana benzeyen bir tane minik kübra??

alkisalkisalkis alkisalkisalkis evt ama hayırlısınıda isterim sağlıklı olsun diye ama erkekde olsa süper olur hakkımızda hayırlısı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm ablacım senin duan geri çevrilmez ne olur hepimize ismiyle dua et cnm ablam benim sen başkasın :teytey: :teytey: naniknanik naniknanik naniknanik :roflol:[/QUOTE]

etmezmiyim hiç canım tabiki edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…