Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yakıyı hangi ara yaptın kızz
senn kaç gün kaldı adetedelikafadulden

implantasyondan sonra kanda hcg ile belli olur bebek olup olmadığı, çünkü implantasyon (yerleşme) sonrası kanda hcg salgılanmaya başlanır. implantasyon da ovuasyondan yaklaşık 5 - 7 gün sonrası. yani senin kanında yaklaşık 1 hafta ya da 10 gündür yeterli hcg vardır gebelik tespit etmek için.
sağlık ocaklarında da yapıyorlar galiba bilmiyorum ben şimdiye kadar hep hastaneye gittm.

bende kan testi erken yaptıranların yorumlarını okuyodum
sonuç belli olurmu die bu sefer çok üzülürüm
ben bu ay çok umutluydum..
arkadaşlar sağlık ocağındamı yaptırıyosunuz...

yakıyı hangi ara yaptın kızz
senn kaç gün kaldı adetedelikafadulden

valla yakıyı adetimin 10. günü yaptım 12. günü çıkardım ama çok yaktı resmen derime yapışmış zor çıkardımohaoldumsmile
adetimedeeee 11 gün kaldı sanırımm kafamçokkarıştı ama adet olmayı düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın canım,
vallahi haketti ondan..bir süredir yoktu ya canım arkadaşım özlemiş benim dayağımı belli...

olsun sen yinede dövme kısss zaten adet yaklaştıkça hassa oluruz bi de sen üstüne gitmee sev arkadışını :1hug:

hımm tamm sağol canım ..dur bakalım belli olmaz bi bakmışın gitmişim :)
cesaretimi toplarsam
peki hastane kaç gün önce yada sonra gittin kaç çıkıyodu hep
ayy çok sordum kusuruma bakmaeyvahedigeldismile

maşallah hadi bakalım canım inşallah değmiştir..bende düşünmüyorum ama karın ağrısı giriyo sonra hemen geçiyo hiç olmazdı acaba erken mi olcam diyom ..

olsun sen yinede dövme kısss zaten adet yaklaştıkça hassa oluruz bi de sen üstüne gitmee sev arkadışını :1hug:

evt sevin beni :kedi:

canım ben 2 kere sağlık ocağında yaptırdım testimi hastane uzaksa en yakın sağlık ocağına git sıra falan beklemeden yapsınlar

kıslar ben kahvaltı yapmaya gidiyorummm boshayallersmile

kendinize ii bakın ben gelene kadanda hpericim karatsa dokanmaa

karatscım sende hperinin üzerine gitmee

ee ne demişler Tost Acı Söyler :roflol:
öpüyorum hepinizi

valla kuzucum benim başıma bir kez geldi, onda da reglim 2 gün geçtiğinde gitmiştim.
yani erken gitmek kısmet olmadı bu ay erken gideceğim inşallah :))

tabisi öyle söyler kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım

afiyet olsun o benle uğraşıyo :umursamaz:

afiyet olsun,görüşürüzzzz....
dokanabilirim dokanmayabilirim söz verememmm fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…