yerim seni surata bak fisfisfisfisfisfis
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimde 2-3 gün kaldı reglime,ben bile bu ay hiç çalışma yapamamış olmama rağmen acaba gibi bir duygu yaşıyorum ya yuh yaniii,sanırım bu bende alışkanlık oldu
ya tutarsa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimde 2-3 gün kaldı reglime,ben bile bu ay hiç çalışma yapamamış olmama rağmen acaba gibi bir duygu yaşıyorum ya yuh yaniii,sanırım bu bende alışkanlık oldu
belli mi olur zemuszemus
bundan daha pozitif olunmaz herhalde
ben geldim ..hast gittim hanımlar öğle arasındaymış yarım saat önceden öğle arasımı olur yaaa
ben geldim ..hast gittim hanımlar öğle arasındaymış yarım saat önceden öğle arasımı olur yaaa
1 buçukda öğle arası bitiyo..bilmm eşim gideriz dio bende bi gazla gitmiştimHay allah görüyomusun,11 buçuktamı öğlen arasıymış .Gidicenmi tekrar ? kaçta açılıyormuş tekrar?
çalışmamak için bahane uydurmuşlar daha 12 olmadan tatilemi giriliyomuş
1 buçukda öğle arası bitiyo..bilmm eşim gideriz dio bende bi gazla gitmiştim
selam canım hoşgeldin iyiyiz biz sen ve bebişimiz nasıl?
merhaba sekerlerrr nasılsınızzz????
valla canım keyfim yok bugun nedense hiç bi şey yapmak istemiyo canım halsiz hissediyorum kendimi:s
bilmiyorum kızlar uykum var gbi ama bi yandan da cok uyumusum gibi bir aptallık var bende...izin de alamam bi kaç işim var acil halletmem gereken :S
canım bende aynen öyleyim hatta 5dkda bi esniyorum patronum git elini yüzünü yıka iyi değilsin sen dedi yıkadım ama hiçbişey değişmedi hala uyku sersemi gibi dolaşıyorum uzun bi süredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?