biz iyiyiz seni özlüyoruz,sen nasılsın?
slm kızlar nasılsınız
bende senı ozledım kızz..dedım gıbı pek gırmıyom bu arada oruca hazırlık yapıyom mantı yaprak sarası falan onlarla ugrasıyom sen nasılsınn canımmopuyorumnanaktan
hoşgeldinnn cnaım özlettin kendinii......acma arayı bu kadar yaaa....nasıl gidiyo hamilelik?? oruc tutcak mısın yoksa?
hb canım senle yegenım nasıllar opuyorumnanaktanselam hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?
bende senı ozledım kızz..dedım gıbı pek gırmıyom bu arada oruca hazırlık yapıyom mantı yaprak sarası falan onlarla ugrasıyom sen nasılsınn canımmopuyorumnanaktan
oructan bıkac gun once kontrolum var doktorum tut derse tutacam ama esım tutma dıyoo bakalım artık.hamılelık ıyı cok sukur bulantım bıttı .pek evde nete gırmeyı sevmıyorum canım ya oyuzden arada gırıp sıze bakıyorum ıste
hb canım senle yegenım nasıllar opuyorumnanaktan
neden girmediğini anlamıyorum zaten o ayrı bir konu..
Ramazana hazırlık yapıyorsun yani,sen oruç tutmayacaksın her halde..Yorma kendini fazla yat dinlen..Bebiş nasıl?doktora ne zaman gidecektin?10 ağustosmu?
Bende iyiyim canım bildğin gibi değişen birşey yok hayatımda,işe gel eve git öyle geçiyor günler..
tşk ederim canım benim inş öyle olur 2 gün kaldı heyecan yapıyorum valla hem de korkuyorum..pazartesi kayınvalidem gelicek evi temizlemeye yerleşmeye yardım etmek istiyormuş..o yüzden gündüzleri bir kaç gün giremeyebilirim ama akşam muhakkak yazarımm..
hb canım senle yegenım nasıllar opuyorumnanaktan
tamam canım çekiliş sonucunuda yaz mutlaka..İyi neyse yalnız yapmamış olursun kayınvaldenin yardımcı olması güzel..
bizde iyiyiz teyzesi bi sorunumuz yok şimdilik rahatsız etmiyor beni bebişim.Ya ben oruç tutmak istiyorum ama eşim izin vermiyor ilk üç ay bebeğin gelişme dönemi olduğu için susuz kalmaması gerekiyomuş ama herkes oruçluyken ben bişey yiyememki offf
canım netle pek ılgım yoktur sevmıyom işteyken bos zamanım oldugu ıcın gırıyodum ama normalde de evde ısım olmadıgı surece nete gırmem sebebı yok yanı bunun.oruc tutuyum dıyorum ama bakalım kısmet 14.agustosta kontrolum canım
bizde iyiyiz teyzesi bi sorunumuz yok şimdilik rahatsız etmiyor beni bebişim.Ya ben oruç tutmak istiyorum ama eşim izin vermiyor ilk üç ay bebeğin gelişme dönemi olduğu için susuz kalmaması gerekiyomuş ama herkes oruçluyken ben bişey yiyememki offf
boş zamanlarda muhakkak yanınızdayım ama 1 hafta 10 gün taşınma telaşım olucakk..
muhakkak yazarım cnm...sağolsun kayınvalidem beni düşünür..evi yerleştikten sonrada 1 gün mardine gidicem anneyle, ertesi gün tekrar geri dönücem..
edammm, babu+, darkangellove58+, ua27+, hperi+, CNNYSR+
aynen benım esımde tutmamı ıstemıyo bende senın gıbıyım ha tutmusum ha tutmamısım olcam ama susuz kalmaması lazım bebısınde canım ya kısmet bakalımm
şimdiden kolay gelsin hayatım.
tşk ederimm tatlımm..
ya canım birde sen evdesin ben bürodayım hani herkes oruçluykende yiyememki neyse bakalım hayırlısı artık
dışarı cıkarsın artık canımm...müstakil odan var mı acık ofis mi yoksa...eger odan varsa o zmn rahat edersin tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?