hahahah :) güldürdün babu sağol cnm
ii cnm ne olsun geçiyor günler böyle böyle şükür ii sennn nasılsınn
sağoll cnm tam gaz olmasada ara ara :)
valla sekerim alışmıştık arayı actın koymadın uzun süre a.s
inşş çıkar cnm inşşşben de iyiyim tatlımm..
pazar günü lojman kurası var ben de sabırsızlıkla onu bekliyorumm..
eh hergün yapıcak halimiz yok,bence istikrarlı bir çalışma sergiliyorsunuz kaydirigubbakcemile3
ben de iyiyim tatlımm..
pazar günü lojman kurası var ben de sabırsızlıkla onu bekliyorumm..
inşş çıkar cnm inşşş
canım çıkacağı kesin 11.sıradayız ama iyi bir yer çıksın istiyorum allahın izniylee..
dimi hergün yapmakda ii değil sanırım ben dün yumurtlamışım bugün çatlarmış akıntımda başladı zaten bugünde yapsammı 3 gün daha üst üste yoksa gün aşırımı spermler öldürüyomuş ya sık çalışmada akıl verin banaaaa
evet hergün yapmak iyi değil canım,ya bugünde yap yarın yapma,yada bugün yapma yarın yap,nasıl ama kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile kura mı çekiliyor?
hangi blok hangi daire olacağı öyle belirleniyor yanii.eh adil bir yöntem.
inşallah sana en güzel lojman denk gelir canımm.Bol şanss
evet tatlım yaa bana dua edin ben çekicem kurayı eşim görevde o gün..
evet kağıt çekiyorsun içinde anahtarıda var lojmanın, sonra bakmaya gidiyorsun ama kötü bir yer çıkar diye korkuyorum gecen sene ilk geldiğimizde eşim çekmişti en kötü lojmanı çekmiş tehlikeli yerdeydi hemde giremedim..
o yüzden bu sene çok korkuyorum umarım güzel temiz bir lojman çıkarr..
evet kağıt çekiyorsun içinde anahtarıda var lojmanın, sonra bakmaya gidiyorsun ama kötü bir yer çıkar diye korkuyorum gecen sene ilk geldiğimizde eşim çekmişti en kötü lojmanı çekmiş tehlikeli yerdeydi hemde giremedim..
inş canım allah kalbine göre verir inşş
inşallah canım rabbim gönlüne göre biryeri çıkartır sana
edacıımmm bol şansss umarım istedigin gbi güzel bi yer cekersin kurada....
ewt kafamı ii karıştırdın :roflol: yarın yapayım bugünmü hergün olsa ii değil değilmi bugün çatlarmış da ondan dün yumurtladım çalışmada var bugün de çatlama
slm kızlar nasılsınız
Ayy canım inşallah,en ferah en temzi en güzel en güvenli lojman çıkar sana,baksana onu eşin çekmiş bunu sen çekiceğine göre en güzelini çekersin merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?