Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

valla sekerim alışmıştık arayı actın koymadın uzun süre a.s

valla tatlım geçen hafta çok sıkıntılı bir dömendeydim belkide steresten bu ayda olmayabilir canım bişey istemedi inan bi ateş topiği bide diğer kızlr var benim onlara arada sordum ama keyifsizdim yanı

ben de iyiyim tatlımm..
pazar günü lojman kurası var ben de sabırsızlıkla onu bekliyorumm..
inşş çıkar cnm inşşş

eh hergün yapıcak halimiz yok,bence istikrarlı bir çalışma sergiliyorsunuz kaydirigubbakcemile3

dimi hergün yapmakda ii değil sanırım ben dün yumurtlamışım bugün çatlarmış akıntımda başladı zaten bugünde yapsammı 3 gün daha üst üste yoksa gün aşırımı spermler öldürüyomuş ya sık çalışmada akıl verin banaaaa

ben de iyiyim tatlımm..
pazar günü lojman kurası var ben de sabırsızlıkla onu bekliyorumm..

bilmiyorumkismile kura mı çekiliyor?
hangi blok hangi daire olacağı öyle belirleniyor yanii.eh adil bir yöntem.
inşallah sana en güzel lojman denk gelir canımm.Bol şanss

evet hergün yapmak iyi değil canım,ya bugünde yap yarın yapma,yada bugün yapma yarın yap,nasıl ama kaydirigubbakcemile3

evet hergün yapmak iyi değil canım,ya bugünde yap yarın yapma,yada bugün yapma yarın yap,nasıl ama kaydirigubbakcemile3

ewt kafamı ii karıştırdın :roflol: yarın yapayım bugünmü hergün olsa ii değil değilmi bugün çatlarmış da ondan dün yumurtladım çalışmada var bugün de çatlama

bilmiyorumkismile kura mı çekiliyor?
hangi blok hangi daire olacağı öyle belirleniyor yanii.eh adil bir yöntem.
inşallah sana en güzel lojman denk gelir canımm.Bol şanss

evet tatlım yaa bana dua edin ben çekicem kurayı eşim görevde o gün..
evet kağıt çekiyorsun içinde anahtarıda var lojmanın, sonra bakmaya gidiyorsun ama kötü bir yer çıkar diye korkuyorum gecen sene ilk geldiğimizde eşim çekmişti en kötü lojmanı çekmiş tehlikeli yerdeydi hemde giremedim..
o yüzden bu sene çok korkuyorum umarım güzel temiz bir lojman çıkarr..

inş canım allah kalbine göre verir inşş

inşallah canım rabbim gönlüne göre biryeri çıkartır sana

ewt kafamı ii karıştırdın :roflol: yarın yapayım bugünmü hergün olsa ii değil değilmi bugün çatlarmış da ondan dün yumurtladım çalışmada var bugün de çatlama

şimdi bence bugün yumurtladığını düşünüyorsan bugün yap yarın yapma,çünkü zaten spermler yaşıyor 48 saat..yarında eşin dinlenir öbür gün yine yaparsınız.

Ayy canım inşallah,en ferah en temzi en güzel en güvenli lojman çıkar sana,baksana onu eşin çekmiş bunu sen çekiceğine göre en güzelini çekersin merak etme..

Ayy canım inşallah,en ferah en temzi en güzel en güvenli lojman çıkar sana,baksana onu eşin çekmiş bunu sen çekiceğine göre en güzelini çekersin merak etme..

tşk ederim canım benim inş öyle olur 2 gün kaldı heyecan yapıyorum valla hem de korkuyorum..pazartesi kayınvalidem gelicek evi temizlemeye yerleşmeye yardım etmek istiyormuş..o yüzden gündüzleri bir kaç gün giremeyebilirim ama akşam muhakkak yazarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…