bacılar ben niye böyle oldum yaaa hala tık yok bande dün biraz göründü ama yok çok üzüldüğüm için gerimi kaçtı ne:çok üzgünüm: olucaksa olsada bitsem biran önceee
stresten olabilir cnmm...
dur canım stres yapıp takma kafana,mevsimselde olabiliyor böyle..birkaç gün bekle eğer hala gelmezse doktora gidersin
ama dün sizinle konustuktan sonra iyiydim yaa halada iyiyim ne zman gelicek acabasempatiksalakcinni
canım mevsimselde olabilir handanın dediği gibi mesela benimde ilk gün gelmedi sonra çok hızlandı..belki seninde öyle olur bekle 1-2 gün hala daha gelmezse bir dr görünürsün için rahatlar canımm..
yarına kadr gelmezse gidicem keske hamile olsamkaydirigubbakcemile3 oluyomusya bazısında biraz leke gelebiliyomus umut dünyası iştee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sevgiiii beni gördünmü daha önce sen tanıdık gelmedin bana hiç
hamiş olma ihtimalim yokmu yaniii:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hamiş olma ihtimalim yokmu yaniii:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
belki hamilesindir belli olmaz canım,inşallah hakkında hayırlısı olsun,stres yapma ama lütfen
gördüm gız
maşallah sende güzelsin ama hiç görmemişim sivasta galiba seni
hemi gııı tüh bari sen tanıyo olsaydınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar o kadaaaannnn bulaşık varki dizip makineye hemen geliyorum:lepi:
yemek yedim geldimmm.....gün geçtikçe daha da az yemeye başlıyorum midem küçülüyo sanırım...
Afiyet olsun canım,bende sipariş verdim bekliyorum çok acıktım gözüm dönüyor :bbo:
yemek yedim geldimmm.....gün geçtikçe daha da az yemeye başlıyorum midem küçülüyo sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?