Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bacılar ben niye böyle oldum yaaa hala tık yok bande dün biraz göründü ama yok çok üzüldüğüm için gerimi kaçtı ne:çok üzgünüm: olucaksa olsada bitsem biran önceee

dur canım stres yapıp takma kafana,mevsimselde olabiliyor böyle..birkaç gün bekle eğer hala gelmezse doktora gidersin

dur canım stres yapıp takma kafana,mevsimselde olabiliyor böyle..birkaç gün bekle eğer hala gelmezse doktora gidersin

yarına kadr gelmezse gidicem keske hamile olsamkaydirigubbakcemile3 oluyomusya bazısında biraz leke gelebiliyomus umut dünyası iştee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ama dün sizinle konustuktan sonra iyiydim yaa halada iyiyim ne zman gelicek acabasempatiksalakcinni

canım mevsimselde olabilir handanın dediği gibi mesela benimde ilk gün gelmedi sonra çok hızlandı..belki seninde öyle olur bekle 1-2 gün hala daha gelmezse bir dr görünürsün için rahatlar canımm..

canım mevsimselde olabilir handanın dediği gibi mesela benimde ilk gün gelmedi sonra çok hızlandı..belki seninde öyle olur bekle 1-2 gün hala daha gelmezse bir dr görünürsün için rahatlar canımm..

hamiş olma ihtimalim yokmu yaniii:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

yarına kadr gelmezse gidicem keske hamile olsamkaydirigubbakcemile3 oluyomusya bazısında biraz leke gelebiliyomus umut dünyası iştee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

belki hamilesindir belli olmaz canım,inşallah hakkında hayırlısı olsun,stres yapma ama lütfen

hamiş olma ihtimalim yokmu yaniii:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

olabilir cnm neden olmasın böyle lekelenme görüldüğünde olabiliyor ama sen böyle düşünürsen yoksa bile psikolojik olarak etkilenirsin o zaman bile kesilebilir..en iyisi 1-2 gün bekle devamı yoksa dr görün tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…