merhaba arkaslar pree-seed diye bı vajınal krem varmıs kullanan varmı?
gelir birazdan tatlım şimdiden afiyet olsun
merhaba herkese. ben döndüm şükürzemuszemus
hoşbulduk canımcım. nasılsın? yeni avatarın pek şekermiş yerim onucokacimcoookayyy canım hoşgeldinnnn alkisalkisalkis
afiyet olsun canım bebişimizede yarasınn:ecrin_bebek:
merhaba herkese. ben döndüm şükürzemuszemus
hoşbulduk canım. yarın randevumuz var. kalp atışlarını dinlicez yarın görürüm heralde. önceki görüntüde sadece nohut kadar bi karaltı vardı. sende neler var bebişin ne durumda teyzesine selamı var mıkaydirigubbakcemile3ooooo hoşgeldinnnn denizcimmm...nasılsın bakalm...bebeişimiz nasıll? gördün mü kendisni??
bende inceledim iyi bişeye benziyor sizce nasıldır?mrb.herkes yemekte şuan:) burdan kullanan kimse yok sanırım çünkü daha dün konustuk spermlerim geçişini ve daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyormuş bildiğim kadarıyla
hoşbulduk canımcım. nasılsın? yeni avatarın pek şekermiş yerim onucokacimcoook
bende inceledim iyi bişeye benziyor sizce nasıldır?
hoşbulduk canım. yarın randevumuz var. kalp atışlarını dinlicez yarın görürüm heralde. önceki görüntüde sadece nohut kadar bi karaltı vardı. sende neler var bebişin ne durumda teyzesine selamı var mıkaydirigubbakcemile3
valla ben sormadım çoğul mu diye doktor da bişey demedi. olsa söylerdi diye sormadım bende.iyiyimm tatlım sen ve bebişin nasılsınız??bu arada canım ben çok merak ediyorum acaba çogul gebelik mi seninki??
evettt çok tatlı dimi canım ben de bayıldım..
sultan nerelerde bilen var mı?
oh maşallah çok sevindim. benimkide yarın sizlere selam söyler inşallah. özel olarak yaptığın dikkat ettiğin bişeyler var mı? birbirimize bildiklerimizi anlatalım ki bi hataya meyil vermeyelim.olmaz mı sekerimm :)))) biz de gecen cuma gördük bebişi 1 cm idi..kalp atısını gördük pıt pıt pıtttı...hiç bi sıkıntımız yok cok sükür iştahsızlık dısında
tüh yaaa. tam ben döndüm canımcıma kavuşamadan o gitti. neyse en kısa zamanda döner umarım.bilgisayarı tamire gitti onun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?