Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ooooo hoşgeldinnnn denizcimmm...nasılsın bakalm...bebeişimiz nasıll? gördün mü kendisni??
hoşbulduk canım. yarın randevumuz var. kalp atışlarını dinlicez yarın görürüm heralde. önceki görüntüde sadece nohut kadar bi karaltı vardı. sende neler var bebişin ne durumda teyzesine selamı var mıkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımcım. nasılsın? yeni avatarın pek şekermiş yerim onucokacimcoook

iyiyimm tatlım sen ve bebişin nasılsınız??bu arada canım ben çok merak ediyorum acaba çogul gebelik mi seninki??
evettt çok tatlı dimi canım ben de bayıldım..

olmaz mı sekerimm :)))) biz de gecen cuma gördük bebişi 1 cm idi..kalp atısını gördük pıt pıt pıtttı...hiç bi sıkıntımız yok cok sükür iştahsızlık dısında

iyiyimm tatlım sen ve bebişin nasılsınız??bu arada canım ben çok merak ediyorum acaba çogul gebelik mi seninki??
evettt çok tatlı dimi canım ben de bayıldım..
valla ben sormadım çoğul mu diye doktor da bişey demedi. olsa söylerdi diye sormadım bende.

olmaz mı sekerimm :)))) biz de gecen cuma gördük bebişi 1 cm idi..kalp atısını gördük pıt pıt pıtttı...hiç bi sıkıntımız yok cok sükür iştahsızlık dısında
oh maşallah çok sevindim. benimkide yarın sizlere selam söyler inşallah. özel olarak yaptığın dikkat ettiğin bişeyler var mı? birbirimize bildiklerimizi anlatalım ki bi hataya meyil vermeyelim.

selam kızlarrrrrrrrrr:ecrin_bebek:

bu preseddi ben bu ay kullandım içinde çok az varyaaa bakalım bu ay işe yaramazsa bi dahaki aya zor yetecek gibi gözüküyor çokta pahalı 130 lira
3veya4 kere kullandım adetimede az kaldı bakalım işe yarayıp yaramayacğını görcez
ama kızlar bunu kullanırlen ovülasyon testiyle kullanmanız gerekiyor unutmayınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…