Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

oh maşallah çok sevindim. benimkide yarın sizlere selam söyler inşallah. özel olarak yaptığın dikkat ettiğin bişeyler var mı? birbirimize bildiklerimizi anlatalım ki bi hataya meyil vermeyelim.

canım valla ben bedenen dikkat etmiyorum pek kendime egilme yukarılara uzanma diyolar ama ben hepsini yapıyorum...boş bulunuyorum unutuyorum bebişi...bugun sevgiyle de konustuk biraz çatlak konusunda önlem almaya baslıcam...normalde erken aslında ama ben bi kilo aldım o yüzden bebek yağı badem yağı ve kakao yağı kullanmaya başlayacagım...hmmm bi de kan degerim alt sınırda hamilelerin alt sınırdan en az 2 3 sayı yukarıda olması gerekiyomus o yüzden bol bol siyah üzüm yiyiorum...süt peynir yoğurt bunları ihmal etmemye çalışıyorum..şimdilik bunlar geldi aklıma..yine gelirse yazarım canımm...

gördük evet. ama hiçbişeye benzetemedim. yarın daha çok belli olur sanırım. o zaman 4 haftalıktı şimdi 8 haftalık.

evet yarın daha belli olur keseyi gördüyseniz çift olsa söylerdi ama değerin baya yüksekti ben kesin çift diye düşündüm bakalım yarın kesin belli olur artık canım öyle birşey varsa söyler dr un mutlakaa..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
hperi|30.07.2010
Karats|02.08.2010
maonyaaa|05.08.2010
N_a_l_a_n|06.08.2010
minikkuzucum|06.08.2010
HAVALIKIZ|06.08.2010
elfkaya|07.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
duruşah|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|10 hafta
babu|8 hafta
impaladeniz|8 hafta
darkangellove58|7 hafta
CNNYSR|7 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

valla aynen bende boş bulunuyorum uzanıyorum yada bi tencere almam gerekiyo hemen uzanıp alıyorum napim. bende peynir yoğurt falan dikkat ediyorum ama sütten nefret ediyorum ilk bikaç gün mecburen içtim ama şimdi bulantıda başlayınca hiç içemiyorum bulantım için soda içiyorum rahatlatıyor. annem ve teyzemin şiddetli ısrarı ile gün içinde 2-3 kez ceviz ve kuru kayısı yiyiorum bikaç tane. bide hurma yemem gerekiyormuşta biz bi türlü fırsat bulup alamadık. kayınvalidem çok yağlı ve hamur işi yaptı 1 ay boyunca mantılar falan ben baya yedim sanırım kilo almışımdır ama onlar gittiğine göre veririm artık sanırım. birde bilgisi olan herkese bi sorum var oruç tutmamda bi sakınca var mı acaba? herkes tut diyor da yarın birde doktora soracağım.

selam canım hoşgeldin,evet biraz pahalı ama gg'da 90 TL ye satılıyor oradan alabilirsiniz.İnşallah senin ki tutmuştur ikinci bir tüpe gerek kalmaz canım.

saol canım,iyiyim bende bildiğin gibi...
Ayy yarın doktora mı gidiyosun minik kuşla mı görüşeceksin sen,pıt pıt sen göre diye bekliyordur heyecanla hihoyyyt
inşallah herşey yolundadır valla. ister istemez korkuyorum bi aksilik çıkarsa diye.

hurma ne içinmiş canımm?? oruc konusunda tutma dedi doktorum etrafımdaki herkes de tutma diyoo...vucudun susuz kalmaması gerekiyomus sabah kızlar söylediler...

dün başıma bişey geldi. evlendiğimden beri göremediğim bi arkadaşımı gördüm. haliyle hemen müjdeyi verdim heyecanla. biraz anlattım o sordu falan sonra sende yok mu bişeyler dedim 3 yıl olmak üzere evleneli. yok benim olmayacak dedi. saçmalama dedim. yok öyle değil doktor söyledi mümkün değilmiş dedi. 24 yaşında menopoza girmiş zaten. şok oldum dondum kaldım o kadar rahatsız oldum ki söylediğime eve geldim gece hala eşime keşke söylemeseydim deyip duruyodum o da saçmalama nerden bilecektin ki falan dedi ama ben hala aklıma geldikçe kendime kızıyorum vicdanım çok sızlıyormafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…