valla ben sormadım çoğul mu diye doktor da bişey demedi. olsa söylerdi diye sormadım bende.
gördük evet. ama hiçbişeye benzetemedim. yarın daha çok belli olur sanırım. o zaman 4 haftalıktı şimdi 8 haftalık.evet olsa söylerdi keseyi gördünüz dimi canım ??
oh maşallah çok sevindim. benimkide yarın sizlere selam söyler inşallah. özel olarak yaptığın dikkat ettiğin bişeyler var mı? birbirimize bildiklerimizi anlatalım ki bi hataya meyil vermeyelim.
gördük evet. ama hiçbişeye benzetemedim. yarın daha çok belli olur sanırım. o zaman 4 haftalıktı şimdi 8 haftalık.
gördük evet. ama hiçbişeye benzetemedim. yarın daha çok belli olur sanırım. o zaman 4 haftalıktı şimdi 8 haftalık.
hu huuuu handaaaan ben geldiiiimmmm
valla aynen bende boş bulunuyorum uzanıyorum yada bi tencere almam gerekiyo hemen uzanıp alıyorum napim. bende peynir yoğurt falan dikkat ediyorum ama sütten nefret ediyorum ilk bikaç gün mecburen içtim ama şimdi bulantıda başlayınca hiç içemiyorum bulantım için soda içiyorum rahatlatıyor. annem ve teyzemin şiddetli ısrarı ile gün içinde 2-3 kez ceviz ve kuru kayısı yiyiorum bikaç tane. bide hurma yemem gerekiyormuşta biz bi türlü fırsat bulup alamadık. kayınvalidem çok yağlı ve hamur işi yaptı 1 ay boyunca mantılar falan ben baya yedim sanırım kilo almışımdır ama onlar gittiğine göre veririm artık sanırım. birde bilgisi olan herkese bi sorum var oruç tutmamda bi sakınca var mı acaba? herkes tut diyor da yarın birde doktora soracağım.canım valla ben bedenen dikkat etmiyorum pek kendime egilme yukarılara uzanma diyolar ama ben hepsini yapıyorum...boş bulunuyorum unutuyorum bebişi...bugun sevgiyle de konustuk biraz çatlak konusunda önlem almaya baslıcam...normalde erken aslında ama ben bi kilo aldım o yüzden bebek yağı badem yağı ve kakao yağı kullanmaya başlayacagım...hmmm bi de kan degerim alt sınırda hamilelerin alt sınırdan en az 2 3 sayı yukarıda olması gerekiyomus o yüzden bol bol siyah üzüm yiyiorum...süt peynir yoğurt bunları ihmal etmemye çalışıyorum..şimdilik bunlar geldi aklıma..yine gelirse yazarım canımm...
afiyet olsun. iyiyim sen nasılsın?canımmm hoşgeldin,nihayet yahuuu..yemek yiyordumda gözü dönmüş bir şekilde bakamadım hiç..Nasılsın cicim?
selam kızlarrrrrrrrrr:ecrin_bebek:
bu preseddi ben bu ay kullandım içinde çok az varyaaa bakalım bu ay işe yaramazsa bi dahaki aya zor yetecek gibi gözüküyor çokta pahalı 130 lira
3veya4 kere kullandım adetimede az kaldı bakalım işe yarayıp yaramayacğını görcez
ama kızlar bunu kullanırlen ovülasyon testiyle kullanmanız gerekiyor unutmayınopuyorumnanaktan
afiyet olsun. iyiyim sen nasılsın?
ben döndüm yemekten gerçi hiç bişey yiyemedimde neyse olsun
inşallah herşey yolundadır valla. ister istemez korkuyorum bi aksilik çıkarsa diye.saol canım,iyiyim bende bildiğin gibi...
Ayy yarın doktora mı gidiyosun minik kuşla mı görüşeceksin sen,pıt pıt sen göre diye bekliyordur heyecanla hihoyyyt
afiyet olsun yarasın bebişimize :ecrin_bebek: o kadarcıkta inşallah ona gitmiştir:1rolleyes:
ben döndüm yemekten gerçi hiç bişey yiyemedimde neyse olsun
ay sevgi doğru düzgün tebrikte edemedim ha misafir yüzünden. gözün aydın canım. öncelikle sana hayırlı bir evlat sonra vatana ve millete hayırlı bir birey olur umarım.ben döndüm yemekten gerçi hiç bişey yiyemedimde neyse olsun
valla aynen bende boş bulunuyorum uzanıyorum yada bi tencere almam gerekiyo hemen uzanıp alıyorum napim. bende peynir yoğurt falan dikkat ediyorum ama sütten nefret ediyorum ilk bikaç gün mecburen içtim ama şimdi bulantıda başlayınca hiç içemiyorum bulantım için soda içiyorum rahatlatıyor. annem ve teyzemin şiddetli ısrarı ile gün içinde 2-3 kez ceviz ve kuru kayısı yiyiorum bikaç tane. bide hurma yemem gerekiyormuşta biz bi türlü fırsat bulup alamadık. kayınvalidem çok yağlı ve hamur işi yaptı 1 ay boyunca mantılar falan ben baya yedim sanırım kilo almışımdır ama onlar gittiğine göre veririm artık sanırım. birde bilgisi olan herkese bi sorum var oruç tutmamda bi sakınca var mı acaba? herkes tut diyor da yarın birde doktora soracağım.
inşallah herşey yolundadır valla. ister istemez korkuyorum bi aksilik çıkarsa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?