Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hurma ne içinmiş canımm?? oruc konusunda tutma dedi doktorum etrafımdaki herkes de tutma diyoo...vucudun susuz kalmaması gerekiyomus sabah kızlar söylediler...

evet canım öyle bizim komsu tutmustu hamileyken 2-3aylıktı galiba bebek susuz kalmış sonra 4-5ay elinde pet şişeyle dolaştı

hurma ne içinmiş canımm?? oruc konusunda tutma dedi doktorum etrafımdaki herkes de tutma diyoo...vucudun susuz kalmaması gerekiyomus sabah kızlar söylediler...
ne için olduğunu söylemediler ama çok faydalıymış teyzem hep yemiş hamileliği boyunca nasıl olsa ramazan geliyo zaten yiyecektikkaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım.
Ayyy hepiniz aynısınız,birinizinde iştahı olsa bariii..Size iştah açıcı birşeyler bulup içirmek lazım.

ben bi de yemek yiyemeyince kek aldım bi tane ondan yedim o da midemi yaktııı:bbo:

sabah canım bi şey istemişti annemin içine doğmuss galiba demin aradı canın bi şey istiyo mu diye sordu söyledim hemen aksama yapcakkkkhihoyyyt

evet canım öyle bizim komsu tutmustu hamileyken 2-3aylıktı galiba bebek susuz kalmış sonra 4-5ay elinde pet şişeyle dolaştı
ay allah korusun. ben yarın doktora sorayım muhtemelen tutma der o zaman öyle bişey varsa. sorayım ki en azından içim rahat olsun. bahane edip tutmamak istemiyorum içim hiç rahat etmez o zaman.

onu da yiyelim bakalm...herkes bi şey söylüyo hamileler bu yüzden kilo alıyo bencekaydirigubbakcemile3
kesinlikle zaten herkesin her dediğini yesek midemiz çöplük gibi olur. ben bu ceviz kuru kayısı ve hurmanın dışında bişi eklemeyi düşünmüyorum listeye. yoksa harbiden midem çöplüğe dönecekkaydirigubbakcemile3

saol arkadaşım. sen gördün mü ultrasonda ne durumdasın son gelişmelerden hiç haberim yok biliyosun ki.aklinialirimsmile

yok canım beni daha doktor görmedi hiç sadece telde konuştuk ve ilaç verdi kullanmam için kendisi tatildeydide o yüzden.Şimdi döndü ve cumartesi günü randevum var bakalım bebişi görüp kalp atışlarını duyabilecekmiyiz

ay allah korusun. ben yarın doktora sorayım muhtemelen tutma der o zaman öyle bişey varsa. sorayım ki en azından içim rahat olsun. bahane edip tutmamak istemiyorum içim hiç rahat etmez o zaman.

evet sor tabi sakıncası yok derse tutarsın günahada girmemiş olursun canım benima.s

ohhh anneler hisseder tabi,sizde hissedeceksiniz canımmmmmm opuyorumnanaktan

kızlar ben lavaboya gideyim bi bakim varmı bişylr yada gelicekmiaklinialirimsmile

ne ilacı verdi? ay bu arada sizin haberiniz yooook. sağlık ocağında idrar yollarında problem çıktı. gittik tam teşekküllü lab. test yaptırdık yine çıktı doktor antibiyotik verdi. bebeğe hiçbir zararı yok dedi. kullandım bitti. ama geçti mi haberim yok. bulantım için bi hap verdi. içini bi okudum gebelik bulantısı için kullanılmaz yazıyo. aradık bişey olmaz herkes içiyo dedi. benim içim rahat etmedi. hiç içmedim. içmeyi düşünmüyorum.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…