Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy ben çok memnunum,
doğru kullanırsan bir tehlikesi yokki..

evet canım biliyorum annem kayınvalidem eşim sürekli kullanıolar..eşim öğrenciliğinde hep düdüklüde yapmıs yemekleri bazen evde de o yapıo tabi düdüklü ocaktayken ben mutfaga girmiyorum kaydirigubbakcemile3

ay yanlış oldu hpericim sen ben düdüklüde yaparım demişsin ben onu alıntı yaptım ama net gidiyo bakımda diyo mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:
ceza olarak hepsini ona yıkatsaydın
ıspanak yıkamaktan nefret ediyorum...

kız yok insan hiç kocasına kıyarmı eli bol ne yapsın opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende vallahi kabak yemeğini bile yaparım,ısındıktan sonra tam 2 dakika da pişiyor inanılmaz..
ve evet daha sağlıklı ve lezzetli

bende vallahi kabak yemeğini bile yaparım,ısındıktan sonra tam 2 dakika da pişiyor inanılmaz..
ve evet daha sağlıklı ve lezzetli

evt cnm ben sade kabak yapmıyorum ama bütün sebzelerden koyuyorum mesela havuç kabak patlıcan kabuğu soyulmuş domates daha ne bulursam sonra azcıkda kıyma salçasınıda soğanınıda çiğden koyuyorum 2 .5 su bardağı su koyuyorum süper oluyo sade fasülye yemeği yaptığımda ise 1 su bardağı nefis oluyo kaydirigubbakcemile5

ben düdüklüde sadece patates kuru fasulye ve nohut haşlayabiliyorum. nasıl yapıyosunuz öle diğer yemekleri yav:uhm:

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmakve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.
Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek,
ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir.
Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve
Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli,
bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.
Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını
versin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…