özellikle kayserilelerin bağları olur genelde meşhur. benim eşimde kayserili. onlarında hem şehir içinde hem üzüm bağlarının olduğu şehir dışında evleri var bütün sülalenin. bağdaki eve gidecekleri zaman bağa gidiyoruz derler birbirlerine.hıım anladım heralde bağa yazlış yazmış heralde neyse
kızlar ben çıkıyorum,akşam girerim belki yoksa yarın görüşürüz
öpüyorum çok
iyi akşamlar
aaa saat 6 ya gelioooo bir an önce anneme gidip yemek yemek istiyorummmmm.....yarın görüşürüz kızlarrr iyi akşamlar hepinizeeeeee....iyi bakın kendinizeee....
özellikle kayserilelerin bağları olur genelde meşhur. benim eşimde kayserili. onlarında hem şehir içinde hem üzüm bağlarının olduğu şehir dışında evleri var bütün sülalenin. bağdaki eve gidecekleri zaman bağa gidiyoruz derler birbirlerine.
merhaba kızlar...bir düdüklü muhabbeti almış gidiyor...benimde bir anım var bununla ilgili...eşim ve ben mutfakta uğraşıyorduk..o arada dükülüdede yemek vardı...bir gürültü koptuki anlatamam...ben içeriye doğru kaçmaya çalışırken birden eşimi gördüm..ben orada koptum zaten...baktım eşim benden önce balkona kaçmış...
kızlar ben çıkıyorum,akşam girerim belki yoksa yarın görüşürüz
öpüyorum çok
iyi akşamlar
:roflol::roflol:alemsiniz bugün kızlar yaaa çok güldüm bu düdüklü muhabbetlerine:roflol::roflol::roflol:
aaa saat 6 ya gelioooo bir an önce anneme gidip yemek yemek istiyorummmmm.....yarın görüşürüz kızlarrr iyi akşamlar hepinizeeeeee....iyi bakın kendinizeee....
merhaba kızlar...bir düdüklü muhabbeti almış gidiyor...benimde bir anım var bununla ilgili...eşim ve ben mutfakta uğraşıyorduk..o arada dükülüdede yemek vardı...bir gürültü koptuki anlatamam...ben içeriye doğru kaçmaya çalışırken birden eşimi gördüm..ben orada koptum zaten...baktım eşim benden önce balkona kaçmış...
senin şu etler tavandan sarkmış muhabbetine bende acayip güldüm ha:roflol::roflol::roflol:
senin şu etler tavandan sarkmış muhabbetine bende acayip güldüm ha:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?