Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hıım anladım heralde bağa yazlış yazmış heralde neyse
özellikle kayserilelerin bağları olur genelde meşhur. benim eşimde kayserili. onlarında hem şehir içinde hem üzüm bağlarının olduğu şehir dışında evleri var bütün sülalenin. bağdaki eve gidecekleri zaman bağa gidiyoruz derler birbirlerine.

kızlar ben çıkıyorum,akşam girerim belki yoksa yarın görüşürüz
öpüyorum çok
iyi akşamlar

aaa saat 6 ya gelioooo bir an önce anneme gidip yemek yemek istiyorummmmm.....yarın görüşürüz kızlarrr iyi akşamlar hepinizeeeeee....iyi bakın kendinizeee....

aaa saat 6 ya gelioooo bir an önce anneme gidip yemek yemek istiyorummmmm.....yarın görüşürüz kızlarrr iyi akşamlar hepinizeeeeee....iyi bakın kendinizeee....

iyi akşamlar tatlım görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar...bir düdüklü muhabbeti almış gidiyor...benimde bir anım var bununla ilgili...eşim ve ben mutfakta uğraşıyorduk..o arada dükülüdede yemek vardı...bir gürültü koptuki anlatamam...ben içeriye doğru kaçmaya çalışırken birden eşimi gördüm..ben orada koptum zaten...baktım eşim benden önce balkona kaçmış...

sağol cnm bilğilendirdiğin için

:roflol::roflol:alemsiniz bugün kızlar yaaa çok güldüm bu düdüklü muhabbetlerine:roflol::roflol::roflol:

hayılı akşamlar babucum şimdiden afiyet olsun şekerim anneciğine slm söle banada dua et :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

senin şu etler tavandan sarkmış muhabbetine bende acayip güldüm ha:roflol::roflol::roflol:

senin şu etler tavandan sarkmış muhabbetine bende acayip güldüm ha:roflol::roflol::roflol:

aradan 5 sene geçti hala dün gibi hatırlıyorum hep gülüyoruz topluluk olunca anlatıyoruz misafirlere :roflol: :roflol:

kız kaynanamın etleri benim değil kaydirigubbakcemile3 :roflol: ben ona dedim patlar diye dinlemedi sözümü olan oldu sonra kaydirigubbakcemile5 :roflol:

neyse kızlar çok uykum geldi ben çıktım byby

herkese iyi akşamlar.

handancım beni müstakbel listesinden çıkart istersen, ben daha sonra sana yeni beklenmeyen adet tarihimi bildiririm yeniden.

beklemediğim regle bugün 1 hafta vardı, ben kan testi yaptırdım, ne yazık ki sonuç sıfır.

hemen aklımdaki doktoru arayıp yakın tarihte bir randevu alacağım, reglim geçtikten sonra hsg çektirmeyi artık şiddetle istiyorum.

şans mı şanssızlık mı bilemiyorum kızlar bu, ancak bu süreçte hayatımda, yakınımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.
çok seviyorum sizi.

bunu yazıp gidiyorum bugün, yarın görüşürüz.
gelişmelerden haberdar ederim, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…