Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmakve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.
Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek,
ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir.
Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve
Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli,
bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.
Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını
versin. Amin.
vallahi harika oluyor,ilk başlarda fazla yada az pişirebiliyorsun ama 1 kere yaptınmı sonra ayarlamayı öğreniyorsun cicim
ah canım yaa kolay gelsin,görüşürüz yarın
çoktaaaan oldum 3 gündür kaydirigubbakcemile3
2500 mesaj gönderince 4 kalbe yükseliyor
buyrunnnnnnnnn mersi mersi
yok kızlar ben de fobi olmus ciddenn düdüklü adı bile tüylerimi diken diken yapıyooo:2:
önceleri düdüklü patmasımı gördün hayatım neden korkuyosun ben nerdeyse sulu yemekleri bile düdüklüde pişiricem çok pratik alış bencea.s
üzüm bağı olabilir mesela :uhm:
kızlar benim kaynanam teyzem oluyo ozamn daha eşimle konuşmuyodum ufacıkdım ozamn kaynanam düdüklüye etle kemik atmış haşlansın diye sonra eltimin çocuğuna bakıyodu dediki düdüklünün altını açalım 5 dkkada böle bişsin dedi bende ya patlarsa dedim yok niye patlasın dedi daha 2 dakka olmadan pattttttttt diye bi ses geldi bi baktık buhardan mutfak gözükmüyo ben dişimi sıkıyorum gülmemek için sonra kaynanam gülünce bende koyverdim yerlere yattım gülmekden sonra buhar biraz geçti bi baktık tavandan etler sarkıyo ay anlatırken gülmekden kırılıyorum burda sonra baktım kaynanam bişey arıyho dedim heralde et arıyo ama düdüklünün içinde bişey kalmamış meğersem kapağını arıyo hiç ummadığımız yerden kapağı çıktı nasıl girimiş oraya diye gülmekden kırıldık yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
evet kuzenimle ben 10 yasında falandık mutfakta oturuyoduk o sırada mercimek pişiyodu düdüklüde patladı neyseki bize gelmedi bi şey uzaktaydık:1no2:
:roflol::roflol: kapak nerden çıktı kız:roflol::roflol:
evet kuzenimle ben 10 yasında falandık mutfakta oturuyoduk o sırada mercimek pişiyodu düdüklüde patladı neyseki bize gelmedi bi şey uzaktaydık:1no2:
mercimek en tehlikelisi eğer fazla mercimek ve su koyarsan mercimek buhar deliğini kapatıyor ve patlıyor,geçenlerde gazetede vardı bir kadın hastanelik oldu,birde tencereyi yan yatırıp açmaya çalışmış daha sıcakken
mercimek en tehlikelisi eğer fazla mercimek ve su koyarsan mercimek buhar deliğini kapatıyor ve patlıyor,geçenlerde gazetede vardı bir kadın hastanelik oldu,birde tencereyi yan yatırıp açmaya çalışmış daha sıcakken
:roflol: :roflol: dolabın arkasından uzaktı araları :roflol: :roflol: :roflol: ay burda gülmekden karnımın içi sızladı :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?