Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Amin amin amin

vallahi harika oluyor,ilk başlarda fazla yada az pişirebiliyorsun ama 1 kere yaptınmı sonra ayarlamayı öğreniyorsun cicim

ben bekarlığımdan beri çok meraklıyım yemek di ev işiydi hiç korkmam düdüklüden :roflol: hatta ateş son hiç patlamaz patlamayan düdüklü aldım çeyizime sonra soğuk suya tutuyorum hemen havasını bırakıyo :1rolleyes: :roflol:

çoktaaaan oldum 3 gündür kaydirigubbakcemile3
2500 mesaj gönderince 4 kalbe yükseliyor
buyrunnnnnnnnn mersi mersi

mahşallahh alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ara ara gidiyorum kızlar o kadr çok yemekten bahsetmişsinizki bende yemek yapıyorum tamdakaydirigubbakcemile3

yok kızlar ben de fobi olmus ciddenn düdüklü adı bile tüylerimi diken diken yapıyooo:2:

önceleri düdüklü patmasımı gördün hayatım neden korkuyosun ben nerdeyse sulu yemekleri bile düdüklüde pişiricem çok pratik alış bencea.s

kızlar benim kaynanam teyzem oluyo ozamn daha eşimle konuşmuyodum ufacıkdım ozamn kaynanam düdüklüye etle kemik atmış haşlansın diye sonra eltimin çocuğuna bakıyodu dediki düdüklünün altını açalım 5 dkkada böle bişsin dedi bende ya patlarsa dedim yok niye patlasın dedi daha 2 dakka olmadan pattttttttt diye bi ses geldi bi baktık buhardan mutfak gözükmüyo ben dişimi sıkıyorum gülmemek için sonra kaynanam gülünce bende koyverdim yerlere yattım gülmekden sonra buhar biraz geçti bi baktık tavandan etler sarkıyo ay anlatırken gülmekden kırılıyorum burda sonra baktım kaynanam bişey arıyho dedim heralde et arıyo ama düdüklünün içinde bişey kalmamış meğersem kapağını arıyo hiç ummadığımız yerden kapağı çıktı nasıl girimiş oraya diye gülmekden kırıldık yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

önceleri düdüklü patmasımı gördün hayatım neden korkuyosun ben nerdeyse sulu yemekleri bile düdüklüde pişiricem çok pratik alış bencea.s

evet kuzenimle ben 10 yasında falandık mutfakta oturuyoduk o sırada mercimek pişiyodu düdüklüde patladı neyseki bize gelmedi bi şey uzaktaydık:1no2:

:roflol::roflol: kapak nerden çıktı kız:roflol::roflol:

evet kuzenimle ben 10 yasında falandık mutfakta oturuyoduk o sırada mercimek pişiyodu düdüklüde patladı neyseki bize gelmedi bi şey uzaktaydık:1no2:

mercimek en tehlikelisi eğer fazla mercimek ve su koyarsan mercimek buhar deliğini kapatıyor ve patlıyor,geçenlerde gazetede vardı bir kadın hastanelik oldu,birde tencereyi yan yatırıp açmaya çalışmış daha sıcakken

:roflol::roflol: kapak nerden çıktı kız:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: dolabın arkasından uzaktı araları :roflol: :roflol: :roflol: ay burda gülmekden karnımın içi sızladı :roflol: :roflol:

hımm işte ondan küçüklükte yaşadığın korkulardan yetişkin olduğundada etkisi kalıyo.. benide küçükken az daha kocaman bi köpek ısırıyodu şimdi yavru köpeklerden bile korkarım :teselli:

ayy tehlikeli aslında ama alışan için değil bence kaydirigubbakcemile5

ay benim düdüklü nasılsa hemen bitiyo havası bende ne olur ne olmaz diye bekliyorum sesi kesildikten sonra baya bia.sa.s

:roflol: :roflol: dolabın arkasından uzaktı araları :roflol: :roflol: :roflol: ay burda gülmekden karnımın içi sızladı :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin senin yaa bende amma güldüm neşem yerine geldi vallaaakaydirigubbakcemile5:roflol::dance:

ama varya 5 insan anca temizledi mutfagı kaynar su çamaşır suyu yine bu oturduğum evdi beni sokmadılar mutfağa şimdide sokmasalarya temizleseler kaydirigubbakcemile3 :roflol: gerçi bugün temizledim mutfamı dolaplarımı sildim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…