Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım ya keşke gününü bekleseydin.sıkma canını benim de kafam hep aynı konuda ama napalım zamanı gelince olck.

cnm böle düşünme bizde seninle aynı durumdayız ama ümitsizlik yapmıyoruz sen haırladığım kadarıyla yeni evlisin cnm olur pozitif ol cnm rabbim verceği zamnı bilir cnm bende senin gibi düşünüyodum hatta isyan ediyodum allah korusun cnm olur hiç acele etme bence opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlım ama herkes gitti sanırımsen napıyosun

hoşbuldum tatlım olsun biz bize yeteriz bende yeni uyandım eşimi işe yolcu ettim geldim sabaha kadar burdayım uykum gelene kadar kaydirigubbakcemile5 sen bilmiyorumkismile

hoşbuldum tatlım olsun biz bize yeteriz bende yeni uyandım eşimi işe yolcu ettim geldim sabaha kadar burdayım uykum gelene kadar kaydirigubbakcemile5 sen bilmiyorumkismile

benim kociş evde şuan. i bakim dedim çıkarım birazdanbenneyaptımki

bundan sonra burdasın dimi cnm düğün diyodun bide eşin gececimi seninde bilmiyorumkismile
yok bizim kendi işyerimiz. geç kapatıyoruz turizm bölgesi olduğu için. ondan rahat rahat girebiliyorum normalde. yarın akşam düğüne gidicez yalovaya.2 gün durup gelicez ama. bir daha da ayrılık yol allahın izniyle.

inş. bebişin vardır ama bence ümitlenme cnm havandandır ama yarın bi kan testi yaptır bence için rahat olsun a.s

inşallah canım:Saruboceq: inşallah ama ümitleniyo insan çünkü 24saat olck nerdeyse yani 2gün hiç böyle olmazdı ama yinede çok heves etmiyorum sonrasında daha çok üzülürüm:1no2::1no2::sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…