kızlar ben birazdan valiz hazırlamaya gidicem şimdiden söyleyimde büyük ihtimal salı günü burda oluruz. haberiniz olsunda unutmayın benikaydirigubbakcemile3
kızlar ben birazdan valiz hazırlamaya gidicem şimdiden söyleyimde büyük ihtimal salı günü burda oluruz. haberiniz olsunda unutmayın benikaydirigubbakcemile3
kızlar hatta ben gidiyorum işlerimi toparlayım sonra da eve ucayımmm.....hepinize iyi haftasonları ppazartesi görüşürzzz opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 evet şu an bana çooooooooooookkk uzun geliyo o süreyerimsenibenyerimseniben
görüşürüz kendine de bebişe de iyi bak.kızlar hatta ben gidiyorum işlerimi toparlayım sonra da eve ucayımmm.....hepinize iyi haftasonları ppazartesi görüşürzzz opuyorumnanaktan
yaaa bana daha cok küçükmüşüz gibi geliyo 27 yasındayım ama hala kendimi cocuk gibi görüyorumm...eşim de aynı yasta....ben de mi bi gariplik var acebaaakaydirigubbakcemile3
yok siz normalsiniz benim eşimde anormal kaydirigubbakcemile3
görüşürüz kendine de bebişe de iyi bak.
ben hala oyuncak bebeklerimle oynuyorum.
ben de bendee..
kocam bana 2 gün önce bebek aldı çok şekerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
kızlar hatta ben gidiyorum işlerimi toparlayım sonra da eve ucayımmm.....hepinize iyi haftasonları ppazartesi görüşürzzz opuyorumnanaktan
canım şuan içtiğin ot daha çok erkeklere iyi geliyormuş, sperm sayısını arttırıp hızını yükseltiyormuşş..
senin yaş kaçtı belki sana uygun olabilir ama ben 28 oldumkaydirigubbakcemile3ben de bendee..
kocam bana 2 gün önce bebek aldı çok şekerrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
biliyorum ama belki benimde vücudumu rahatlatsın diye içicektim am içemedim sabahta geldi dedimya hala bişy yok az önce duş aldım bunuda içeyim kan dolaşımı hızlansın dedim:bbo:
senin yaş kaçtı belki sana uygun olabilir ama ben 28 oldumkaydirigubbakcemile3
ben 24 yaşındayım tatlımm..
canım adetliyken bitkileri önermiyorlar farkındaysan bir bitkiye başlarken diyoruz yaa adetliyken kullanılmıyor..bence şuan hiç bir bitki kullanma içmek istersen temizlenmeyi bekle tatlımm..
sanada uygun değil aslındakaydirigubbakcemile3 aman boşver yaaa biz mutlu oluyoruz ya önemli olan o. kimsenin düşüncesi de umrumda değil.ben 24 yaşındayım tatlımm..
sağol canım verdiğin bilgi için içemedim zaten. öyleyse bal tarçın çörek otu karışımınıdamı yemiycembilmiyorumkismile
sanada uygun değil aslındakaydirigubbakcemile3 aman boşver yaaa biz mutlu oluyoruz ya önemli olan o. kimsenin düşüncesi de umrumda değil.
mesela bir çift eşiyle tartışsa eşi çiçek alıp gider benimki bebek alıp geliyorr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adetliyken hiç birşey yapmıyorsun canım..adetinin bittiği gün başla istediğin küree..
benimkide aldı bana bikaç tane ama benim önceden o kadar çok var ki zaten gördüğünde şok olmuştu o ne kadar bebek öyle diyekaydirigubbakcemile3mesela bir çift eşiyle tartışsa eşi çiçek alıp gider benimki bebek alıp geliyorr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?