Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar hatta ben gidiyorum işlerimi toparlayım sonra da eve ucayımmm.....hepinize iyi haftasonları ppazartesi görüşürzzz opuyorumnanaktan

kızlar ben birazdan valiz hazırlamaya gidicem şimdiden söyleyimde büyük ihtimal salı günü burda oluruz. haberiniz olsunda unutmayın benikaydirigubbakcemile3

dikkat et kendine canım yavaş yavaş yap yorma kendini..
şimdiden hayırlı yolculuklarr opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 evet şu an bana çooooooooooookkk uzun geliyo o süreyerimsenibenyerimseniben

canım şuan içtiğin ot daha çok erkeklere iyi geliyormuş, sperm sayısını arttırıp hızını yükseltiyormuşş..

canım şuan içtiğin ot daha çok erkeklere iyi geliyormuş, sperm sayısını arttırıp hızını yükseltiyormuşş..

biliyorum ama belki benimde vücudumu rahatlatsın diye içicektim am içemedim sabahta geldi dedimya hala bişy yok az önce duş aldım bunuda içeyim kan dolaşımı hızlansın dedim:bbo:

biliyorum ama belki benimde vücudumu rahatlatsın diye içicektim am içemedim sabahta geldi dedimya hala bişy yok az önce duş aldım bunuda içeyim kan dolaşımı hızlansın dedim:bbo:

canım adetliyken bitkileri önermiyorlar farkındaysan bir bitkiye başlarken diyoruz yaa adetliyken kullanılmıyor..bence şuan hiç bir bitki kullanma içmek istersen temizlenmeyi bekle tatlımm..

canım adetliyken bitkileri önermiyorlar farkındaysan bir bitkiye başlarken diyoruz yaa adetliyken kullanılmıyor..bence şuan hiç bir bitki kullanma içmek istersen temizlenmeyi bekle tatlımm..

sağol canım verdiğin bilgi için içemedim zaten. öyleyse bal tarçın çörek otu karışımınıdamı yemiycembilmiyorumkismile

sağol canım verdiğin bilgi için içemedim zaten. öyleyse bal tarçın çörek otu karışımınıdamı yemiycembilmiyorumkismile

adetliyken hiç birşey yapmıyorsun canım..adetinin bittiği gün başla istediğin küree..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…